УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПОРАДИ сезонната натовареност и обстановката в страната са ВЪЗМОЖНи забавяния В ДОСТАВКАТА НА някои ПОРЪЧКИ. Благодарим ви за разбирането!
Реф. : 8576914
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
SKI TOURING

ски автомати TOUR FREE WEDZE

WEDZE
Декатлон
  • Доставка в магазин От 02/02/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 04/02/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 05/02/2021 Безплатно
Много лесни за употреба и регулиране Low tech автомати за ски туринг. Възможност за регулиране на дължината на фиксиране с 50 мм. Този монтаж ви позволява размяна, заемане, тестване и препродажба на ските.Автомати

Предимства

Лекота Тегло 556 г.
Регулиране Въртящ се механизъм за изкачване: 3 позиции. Регулируема дължина 50 мм.
DIN 4-10
Лесно използване Регулиране на механизма за изкачване без събуване с върха на щеката.
Съвместимост Адаптирани за обувки за ски туринг.

Техническа информация

Използване на автоматите при изкачване

Стъпете с обувката на пръсти и под лек ъгъл така, че металните дупки да съвпадат с конусите, и натиснете. Предната част на автомата е захваната. За изкачване:
- Вдигнете черния пластмасов елемент нагоре, за да заключите автомата. - Завъртете подложката така, че да не захващате задната част на обувката. - Въртете подложката до намиране на удобно положение за изкачване.

Използване на автоматите при спускане

Стъпете с обувката на пръсти и под лек ъгъл така, че металните дупки да съвпадат с конусите, и натиснете. Предната част на автомата е захваната. За спускане:
- Свалете черният пластмасов елемент, за да осигурите възможност за откачане при падане. - Завъртете подложката така, че да захванете задната част на обувката. - Захванете с рязък натиск.

Нормативна уредба

Внимание: много автомати за ски туринг не са нормирани. Автоматът се освобождава с пружина. Нормата е представена чрез скала, наречена DIN.
Теоретично даден скиор с тегло 80 кг регулира автомата на осма степен. В действителност трябва да се вземат предвид нивото на уменията, физическата форма и вида на снега.

Съвместимост

Съвместими с фирнови ножове Dynafit или Wedze.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна част
30% полиамид, 70% неръждаема стомана

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи