Реф. : 8542260
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СКЕЙТБОР

СКЕЙТБОРД COMPLETE 100 GRADIANT, С ПРИНТ OXELO

OXELO
4.3/5
4.3/5

Цвят : черно / синьо / зелено

Декатлон
  • Доставка в магазин От 28/01/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 28/01/2022 Безплатно
  • Доставка до адрес От 31/01/2022 Безплатно
Екипите ни разработиха този удобен и маневрен скейтборд с дъска от клен, идеален за начинаещи или за усъвършенстване на уменията на улицата или на рампа. Скейтборд COMPLETE 100, от 100% от канадски клен за здравина и маневреност. Тази маневрена дъска е идеална за хората, които искат да се научат да карат скейтборд на улицата или на рампа.

Предимства

Качество на отскока Дъска от 7 дървени пласта, 100% канадски клен, за отлично изпълнение на ''поп''.
Точност Дъска 8" x 31,6". Среден конкейв за добра управляемост.
Качество на пързаляне Адаптиран за различни терени (скейтпарк с дървена/бетонна настилка, улици...).
Маневреност Алуминиеви машинки с твърди тампони 92А. Колела от PU High Rebound 52 мм.

Техническа информация

Дъска

Размери: 8'' X 31,6''. Среден конкейв, широка дъска с извит нос и тейл, адаптирани за фигури.
Много здрава и устойчива дъска от 100% канадски клен. Канадският клен е най-подходящото дърво за скейтбордове. То е твърдо, плътно и леко.

Колела и лагери

Колела: 100% полиуретан, 52 мм, твърдост 99А. Подходящи са за каране както в скейтпарк, така и на улицата. Те са достатъчно твърди за пауърслайдове, но и достатъчно меки, за да абсорбират вибрациите от неравния терен.
Скейтбордът COMPLETE 100 е оборудван с лагери ABEC 7. Новите лагери имат нужда от адаптация и развиват оптималните си характеристики след няколко карания.

Тази дъска развива по-ниско ускорение в сравнение с COMPLETE 500 и е подходяща за начинаещи.

Машинки (фиксатори на колелата)

Алуминиеви машинки. Тампони от полиуретан с твърдост 88A. Тези машинки са идеални за първите грайндове.

Ако стилът ви включва много грайндове, препоръчваме машинки FURY EVO 2. Това са машинките, монтирани на модел COMPLETE 500. Те са адаптирани за интензивно каране и осигуряват отлично усещане и контрол при грайндове.

Тегло на скейтборда TEAM100

2,3 кг.

Тестове на нашите продукти

Преди пускане в продажба всеки продукт преминава през пълен цикъл от тестове за качество и здравина в лабораторни и реални условия. За гарантиране на тези характеристики, тестовите ни екипи изпитват продуктите при максимални натоварвания. Тясното сътрудничество на инженерните, дизайнерските и тестовите ни екипи в процеса на разработка допринася за високото качество на продуктите ни.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Дъска
100% дървесина
Колесари
100% алуминий
Колело
100% полиуретан
Лагер
100% желязо
Съвети за съхранение Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от влага. Винаги дръжте далеч от вода и никога не съхранявайте скейтборда си на влажно място, като например в багажника на кола през зимата.

Тестове и гаранция

Разработено и одобрено от нашите сътрудници и технически партньори. Това са скейтбордисти, които работят за Декатлон по целия свят и споделят една и съща страст към скейтборда.
Тестови продукт Нашите дъски са лабораторно тествани. Чрез тези изпитвания се потвърждава, че продуктът отговаря на изискванията за употреба на скейтборд. Провеждат се и тестове за износване. Лабораторните тестове се допълват от изпитвания в реална употреба, някои от които се измерват, а други се основават на преценките на изпитателите, които подлагат продукта на сериозни изпитания. Затова ние се доверяваме на нашите експертни тестови екипи, които работят в Декатлон по целия свят.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи