Реф. : 8334359
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕКИПИРОВКА И АКСЕСОАРИ ЗА ГМУРКАНЕ

ШЛАНГ ЗА DIRECT SYSTEM ЗА КОМПЕНСАТОРНА ЖИЛЕТКА SCD, 76 СМ, ЧЕРЕН SUBEA

SUBEA
Декатлон
до 36,30лв. - %

От

36,30лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
36,30лв.  %
Преди0лв.Сега36,30лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Дизайнерските ни екипи разработиха този шланг за Direct system за свързване на регулатора с компенсаторната жилетка. Гъвкав и здрав шланг за Direct system за компенсаторна жилетка. Съвместим с всички компенсаторни жилетки и всички първи степени на регулаторите.

ПРЕДИМСТВА

Устойчивост Гъвкав и здрав шланг за Direct system. Дължина: 76 см.
Няколко начина на използване Съвместим с всички компенсаторни жилетки и модели първа степен на регулаторите.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Технически характеристики

Дължина: 76 см
Свързване на 1-ва степен: конектор тип "мъжки" на 3/8 цола. Монтаж с гаечен ключ 9/16 (между 13 и 14 по европейски стандарт).
Direct System : конектор тип "женски", вид QD (Quick Disconnect). Външно покритие: каучук.

Съвети при сглобяване

Съветваме ви да не затягате прекалено силно първата степен. Прекаленото затягане може да доведе до повреда на първата степен, изработена основно от хромиран месинг, който е мека сплав. Кръглият уплътнител на шланга осигурява необходимата непропускливост.
Използвайте силиконова грес за смазване и удължаване на живота на уплътнителите.

Износване и подмяна на шланговете

Редовното подлагане на налягане на регулатора и пукнатините отслабват шланга. Това износване обикновено остава незабелязано, но оказва влияние върху работата на регулатора. Възможно е шлангът да се скъса, най-често на сглобката.
За предотвратяване на скъсвания се препоръчва извършване на редовна проверка и смяна на спуканите шлангове. Сменяйте шланговете максимум на 5 години.

Проверка на регулаторите

SUBEA препоръчва извършване на технически преглед на регулатора на всеки 2 години и проверка поне 1 път в годината. Прегледите и проверките трябва да се извършват от сертифициран сервиз на SUBEA. Препоръчва се и проверка на регулатора след интензивен сезон (над 100 гмуркания) или след дълъг период на съхранение.

Поддръжка на регулаторите

В никакъв случай да не се използват разтворители или продукти на въглеводородна основа за почистване или смазване на регулатора. В никакъв случай да не се използват аерозолни и пропелентни продукти, които могат да повредят пластмасата.

Гаранция на продуктите

Продуктите на SUBEA са с гаранция 2 години (според условията на приложимото законодателство в съответната държава), считано от датата на покупка, и 2 години (според условията на приложимото законодателство в съответната държава) законова гаранция за скрити дефекти, считано от откриването на дефект.
Продуктите са предназначени за любителски спорт. Не са подходящи за професионална употреба. Гаранцията не покрива повреди от удари в резултат от лоша употреба или нормално износване.

Покажи повече Покажи по-малко

СЪСТАВ/СЪВЕТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Състав
Вътрешна гума
100.00% каучук
Инструкции за пране
Да не се пере
Да не се пере
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Да не се подлага на химическо чистене
Да не се подлага на химическо чистене
Съвети за съхранение Много е важно екипировката да се съхранява далеч от източници, произвеждащи озон. Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина и пряка слънчева светлина.
Ограничения за употреба: Гмуркането изисква притежание на сертификат.

ТЕСТОВЕ И ГАРАНЦИЯ

Всички регулатори SUBEA са разработени и посредством тестове в реална употреба или практически изпитания (статичен, динамичен и биомеханичен анализ), осъществени от DAN Europe, в качеството си на независим специалист и консултант. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) е международна организация с идеална цел, упражнява медицинска и изследователска дейност, посветена на безопасността и здравето на водолазите.
Тестови продукт Нашият технически партньор: PlanetOcean (водолазен център с 5 звезди по системата PADI), разположен в центъра за водни спортове на Декатлон в Андай, Франция. PlanetOcean използва целогодишно екипировка SUBEA. Екип взискателни инструктори участва в разработването на продуктите SUBEA: от създаването на концепцията съвместно с екипите на марката (продуктови мениджъри, дизайнери, инженери) до тестовете за издръжливост на износване, с помощта на начинаещи и обучаващи се водолази през цялата година.
Гаранция 2 години

МНЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИ

МНЕНИЯ НА НАШИТЕ ЕКИПИ