Реф. : 8640619
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКИ УРЕДИ ЗА ГИМНАСТИКА

СГЪВАЕМА ПОСТЕЛКА ЗА БЕБЕШКА ГИМНАСТИКА 100, С ДВЕ ЛИЦА DOMYOS

DOMYOS
4.7/5
4.7/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 29/01/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 31/01/2022 6лв.
  • Доставка до адрес От 01/02/2022 6лв.
Сгъваема постелка за бебешка гимнастика. Удобна и подплатена, с две лица. РАЗМЕРИ:1,47 м x 1,75 м x 1 см дебелина. Сгъваема постелка. От едната страна е с принт за бебешка гимнастика, от другата в семпъл десен, който се вписва в интериора на дома ви. Продуктът е одобрен от специалист от психомоторика.

Предимства

Развитие на психомоториката Характеристиките на постелката са съобразени с психомоторното развитие на детето
Компактност Сгъната постелка: 35 см широчина, 73,5 см дължина, 9,5 см височина.
Сцепление Постелката не се пързаля на пода.
Лекота Тегло:1,2 кг.
Лесно използване Разгъвате постелката с едно движение и създавате удобна и безопасна зона.
Лесна поддръжка Промазана материя, почиства се лесно с вода и сапун.

Техническа информация

Как постелката помага за психомоторното развитие?

Позволява детето да активира проприоцепцията си. Проприоцепцията е необходима за преминаване към по-високи нива в психомоторното развитие. Постелката позволява безопасно изпълнение на тези активности. В този смисъл постелката помага за психомоторното развитие. Продуктът е одобрен от специалист от психомоторика.

Етапи до постигане на динамичен баланс

До 4-годишна възраст детето трябва да се научи да насочва тялото си в дадена посока, а след това постепенно да е по-прецизно в движенията си, като напредва двата крака един до друг. На 4-годишна възраст детето може да ходи с единия крак пред другия на повърхност с ширина най-малко метър и половина.
На 6-годишна възраст детето е в състояние да ходи с единия крак пред другия (пета - пръсти) на повърхност поне с ширината на стъпалото му.

Психомоторно развитие

Психомоторното развитие на детето има генетични, двигателни и психологически основи.
Продукт може да окаже влияние върху психомоторното развитие на детето, ако действа на двигателното ниво.
Двигателното ниво включва няколко основни елемента: телесна проекция, динамична координация, равновесие, координация око-ръка, фина моторика и времево-пространствена ориентация.

Телесна проекция

Телесната проекция е представата, която детето има за своето тяло. Тя му позволява да има по-фин контрол върху движенията си и по-точно възприятие за тялото си. Първоначално то се изгражда от усещания и действия („усещане за тяло, тялото в движение“), преди да бъде представено и изобразено („представено тяло“, рисунка на човек). Колкото повече детето действа, толкова по-прецизна става проекцията на тялото му.

Координация око-ръка

Координацията око-ръка включва действия, които позволяват на детето да се прицелва с цялото си тяло или с част от него - най-малките да следват траектория, след това се прицелват към големи предмети и цели с ръцете и краката, а след това и към все по-малки и по-малки цели до пълен контрол на движенията - писане, нанизване на топчета на връв и др.

Времево-пространствена ориентация

Времево-пространствената ориентация включва всичко, което ориентира детето във времето (преди/след, ритмични дейности, ден/нощ, сезон и др.) и пространството (отпред/отзад, горе/долу, ляво/дясно и др).

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Пяна
100% полиетиленова пяна
Филм
100% полиетилен
Съвети за поддръжка Да се изпере преди първото използване. Да не се почиства на химическо чистене.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Често ни питате за безопасността на тези продукти за нашите малки потребители, по-специално относно наличието на определени токсични субстанции. Този продукт отговаря на всички законови и регулаторни изисквания и на стандартите за играчки, приложими към него. Периодично се провеждат тестове от акредитирана външна лаборатория, за да се гарантира, че не представлява риск за здравето на нашите малки потребители (формамид, бисфенол A, S, фталати и др.).
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи