Реф. : 8494530
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
NO_NAME_FOUND

РЪКАВИЦИ С ЕДИН ПРЪСТ ЗА СКИ И СНОУБОРД 2 В 1 500, ЧЕРНИ DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
4.2/5
4.2/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
Здравии непромокаеми ръкавици за ски и сноуборд. Меки и здрави ръкавици, предлагащи възможност за регулиране на топлината, идеални за сноуборд.

Предимства

Устойчивост Устойчива на триене и скъсване материя.
Топлина Препоръчват се за мин. температури до -15°C.
Непромокаемост Непромокаема материя и мембрана.
Свобода на движение Естествена кожа за комфорт.
Здравина Естествена кожа на дланта.
Съвместимост Носят се под ръкава на якето.
Няколко начина на използване Сваляща се външна част за регулиране на топлината (+/- 24% топлина).
Лесно използване Стегнати в зоната на китката, за да не се налага регулиране.

Техническа информация

Предупреждение

Внимание, целта на дизайна на ръкавиците е да са на достъпна цена. Стегнати в зоната на китката, за да не се налага регулиране. Ето защо слагането и свалянето може да е малко по-трудно в сравнение с по-скъпи ръкавици, предлагащи регулиране в зоната на китката.

Какво е въздействието на продукта върху околната среда?

Въздействието върху околната среда на продуктите се изчислява въз основа на цикъла им на живот, като се вземат предвид различни показатели. Продуктите се оценяват по скалата ABCDE, за да можете лесно да идентифицирате тези с най-малко въздействие върху околната среда, като ги сравните с други продукти от същия вид.Decathlon предприе по собствена инициатива тази стъпка за информиране относно въздействието върху околната среда.Повече информация на http://developpement-durable.decathlon.com/

Непромокаемост на ръкавиците

Ръкавиците са изработени от дишащи и непромокаеми материи. За да се ограничи проникването на вода през шевовете, те са подлепени с предпазна лента. Те допринася за непромокамостта на ръкавиците и не позволява проникване на вода. При условия на прекомерна влага, ръкавиците ви може да абсорбират вода, най-вече ако промазката им е не е подновявана, но все пак ще предпазят ръцете ви от снега.

Какво е промазка?

Промазаката е специална обработка на тъканите, която гарантира способността им да задържат водата на повърхността, без да я абсорбират. Така дрехата не се напоява с вода и остава суха и топла. Третирането трябва да се прилага многократно през целия период на използване на дрехата (средно след всеки 2 или 3 изпирания) със специални продукти, които се предлагат в нашите магазини. Всички панталони за сноуборд са промазани.

Защита от изгубване

Ластикът позволява да сваляте ръкавиците, когато се качвате на лифта, без да рискувате да ги изгубите.

Регулиране на топлината

Ръкавиците предлагат възможност за регулиране на топлината. В зависимост от околната температура можете да свалите вътрешните ръкавици.

Материя WAXÉ, за да се отличавате

Наричаме основната материя на ръкавиците WAXÉ. Подобно на денима, тази материя се променя с носенето. Така ръкавиците ви ще отразява стила ви и ще са уникални.
Цветът и протритите зони може да се различават от тези на снимките.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100% полиамид
Длан
100% ярешка кожа
Основна подплата
100% полиестер
Подплата
100% полиамид
Платка
100% полиестер
Импрегнация
100% полиуретан
Инструкции за пране
Да не се пере
Да не се пере
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Съвети за съхранение Не сгъвайте ръкавиците, за да се избегне образуването на гънки, които могат да повредят обработката на плата. Убедете се, че ръкавиците са напълно сухи, преди да ги приберете за съхранение.
DecathlonLegalNoticeTitle Продуктът е създаден за сноуборд и ски.Не е подходящ за други спортове. За оптимална защита ви препоръчваме да носите каска, протектор за гръб и клин със защитни зони.

Тестове и гаранция

Продуктът е тестван от сноубордисти в реални условия.
Тестови продукт Всички продукти за сноуборд Dreamscape се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.
Гаранция 5 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи