Реф. : 8543423
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ТОПКИ, РЪКАВИЦИ, ТИЙ ГОЛФ

МЪЖКА РЪКАВИЦА ЗА ГОЛФ RESISTANCE, ЗА ДЯСНА РЪКА, БЯЛО/ЧЕРНО INESIS

INESIS
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 06/06/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 08/06/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 08/06/2021 5лв.
Екипите ни разработиха тази удобна ръкавица, отличен избор за вашите първи суингове. Тя е за играчи с водеща лява ръка и се поставя на дясната. Благодарение на устойчивата си материя тази ръкавица гарантира комфорт, добро сцепление и отлично усещане за контакт със стика по време на игра.

Предимства

Устойчивост Благодарение на подсилената материя, която осигурява дълъг живот на ръкавицата.
Еластичност С еластан за отлично адаптиране към формата на ръката.

Техническа информация

В какво време да използвате ръкавицата?

За да тренирате спокойно, препоръчваме да използвате ръкавицата Resistance в сухо време. Ако все пак започне да вали, а вие сте на игрището, не забравяйте да оставите ръкавицата да изсъхне по естествен начин след тренировката ви, извън чанта, като избягвате източници на топлина.

Практичен и удобен продукт

Вашите мнения и оценки ни насочиха в разработката на ръкавица, съчетаваща в още по-голяма степен комфорт и устойчивост.
Устойчивостта е подобрена чрез специално разработена от нашите екипи нова синтетична материя. Ръкавицата е допълнително подсилена с кожена платка в най-чувствителната на триене зона.
Еластанът от горната страна на ръката намалява обтягането на материята при хващане на стика и осигурява допълнителен комфорт.

Защо играчите на голф използват само една ръкавица?

Когато играете голф, използването на ръкавица е практично, но не и задължително. Ръкавица се носи само върху неводещата ръка (лявата за десничари и дясната за левичари). Ръкавицата ви носи две предимства: сцепление с ръкохватката за по-добър захват и защита на ръцете от всякакви възможни раздразнения.

Концепцията на Inesis

Продуктите ни са разработени, за да осигуряват максимален комфорт както на начинаещите, така и на опитните играчи на голф. Екипите ни разработват всеки продукт на INESIS след наблюдения в реални условия и консултиране с потребителите, за да предложат висококачествена екипировка, осигуряваща удобство и ефективност по време на игра.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Импрегнация
100% полиуретан
Основна материя
100% полиамид
Горна част на дланта
100% полиамид
Платка
85% полиамид, 15% еластан
Емблема
100% ярешка кожа
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка. Да не се почиства на химическо чистене. Да не се суши в сушилня. Да не се глади в зоната на щампата.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Съвети за съхранение За оптимално запазване на качествата на ръкавицата: да се пере на ръка в студена вода без сапун; да се оставя разгъната на равна повърхност за естествено изсушаване.

Тестове и гаранция

Нашият дизайнерски екип работи на терена на голф парк Inesis в Северна Франция. Целогодишно дизайнерите ни проектират и разработват стилни, семпли и високотехнологични продукти. След това ги подлагаме на полеви изпитвания, защото само поставянето в реална ситуация ни позволява да гарантираме постоянното усъвършенстване на продуктите ни.
Тестови продукт Тази ръкавица е преминала тестове, включващи последователно пране и сушене, за да се гарантира свойството да запазва формата си. Тестовете се извършват периодично от независима лаборатория и дават възможност да се потвърди, че изискванията ни за качество се спазват през целия производствен процес.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи