Поръчки, направени след 13.03.2020 г., могат да имат временно забавяне поради технически проблеми, съчетани със задържане на доставките при преминаване на границите на страната ни.
Реф. : 8360610
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕКИПИРОВКА И АКСЕСОАРИ ЗА ГМУРКАНЕ

ВОДОЛАЗЕН РЕГУЛАТОР ABYSS 22 DIN, ЧЕРНО/СРЕБРИСТО MARES

MARES
Декатлон
до 545лв. - %

От

545лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
За водолази, търсещи регуатор за студена вода, който осигурява лесно дишане при всякакви условия. Нова, по-малка и по-лека първа степен.Регулатор с мембрана с балансирана първа степен. Нова втора степен с вграден топлообменник. Много висок въздушен дебит за оптимално удобство при гмуркане.

Предимства

Лесно дишане Мембрана с първа балансирана степен за естествено дишане в студена вода (<10°C).
Комфорт за устата Гъвкав хипоалергенен силиконов мундщук.
Подобряване на издръжливостта Мембрана със система DFC и сменяема приставка за високо налягане.
Лесен монтаж/демонтаж Водолазен регулатор с DIN система.
Мултифункционалност Първа степен с балансирана мембрана, предназначена за студена вода <10°C.

Техническа информация

Първа степен Mares MR 22T.

Олекотена първа степен от закален, никелиран и хромиран месинг. Регулатор с мембрана със система DFC (Dynamic Flow Control) : ограничава понижаването на налягане при вдишване, следователно увеличава притока на газова смес, особено в екстремни условия. Много устойчив трикомпонентнен клапан за високо налягане. С 2 изхода за високо налягане и 4 изхода за средно налягане. Изходите за средно налягане са с наклон 45 ° за по-интуитивно разположение.

Втора степен Mares Abyss

Втората степен е изработена от никелиран и хромиран месинг за максимална здравина и естествена защита от замръзване. Снабден със система V.A.D. (Vortex Assisted Design) : отвеждаща тръба, която връща въздуха в противоположната посока, като предизвиква завихряне в средата със зоната с ниско налягане, което задържа мембраната вдлъбната при издишане и осигурява много чувствително и лесно дишане на всякаква дълбочина.

Още по-естествено дишане


Металните прегради на втората степен задържат влагата от издишания въздух и я възстановяват при вдишване, което предотвратява изсъхването на устата, дължащо се на вдишване на прекалено сух въздух.Капакът със система “Mesh-Grid” оптимизира влизането и излизането на вода, като по този начин подобрява работата на регулатора.

Удобство за устата

Мундщукът от гъвкав хипоалергенен силикон намалява умората на челюстта и осигурява добро захващане дори при продъжително гмуркане.

Тегло и дължина на шланга

Тегло на първа степен: 616 грамаТегло на втора степен: 269 грама
Общо тегло: 1040 грама
Дължина на шланга: 75 см.

Сертифициране на регулаторите

Регулаторът Abyss 22 DIN е с първа степен с балансирана мембрана, одобрен за гмуркане в топла вода (температура над +10°C) и в студена вода (под 10°C).Регулаторът DIN е сертифициран за налагяне 300 бара.Резултати от тестовете за сертифициране на дихателно усилие (симулация на налягане 50 м и вода 8 °C)
- налягане на бутилката от 50 до 200 бара: 8,88 джаул/л.
Дихателната работа е измерването на енергията (в джаули), изразходвана за вдишване/издишване на 1 литър.

Съвети за поддръжка

В никакъв случай да не се използват разтворители или продукти на въглеводородна основа за почистване или смазване на регулатора. В никакъв случай да не се използват аерозолни и пропелентни продукти, които могат да повредят пластмасата.

Съвети за съхранение

Важно е да съхранявате всяко оборудване за гмуркане далеч от източници на озон (електромотори, печки и др.) и да предпазвате от UV лъчи. В противен случай, това води до по-бързо износване на уплътненията и застрашава вашата безопасност и правилното функциниране на регулатора. Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина и пряка слънчева светлина.

Поддръжка на регулаторите

Mares препоръчва извършване на технически преглед на регулатора на всеки 2 години и проверка поне 1 път в годината. Прегледите и проверките трябва да се извършват от сертифициран сервиз на Mares.Препоръчва се и проверка на регулатора след интензивен сезон (над 100 гмуркания) или след дълъг период на съхранение.
https://support.decathlon.fr/plongee-fr-tp_20687

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Външна част
100.00% никелиран месинг
Съвети за поддръжка Вентилът да се затваря преди почистване. Да се оставя да изсъхне на сухо и проветриво място. Да се изплаква с чиста вода след употреба.
Съвети за съхранение Много е важно екипировката да се съхранява далеч от източници, произвеждащи озон. Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина и пряка слънчева светлина.
инструкция За повече информация за продукта разгледайте инструкция
DecathlonLegalNoticeTitle Гмуркането изисква притежание на сертификат.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи