Реф. : 8492488
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
РАНИЦИ ЗА ПЛАНИНСКИ ПРЕХОДИ 20 – 40 Л

ДАМСКА РАНИЦА ЗА ПРЕХОДИ В ПЛАНИНАТА MH500 20 ЛИТРА, ЛИЛАВА QUECHUA

QUECHUA
5/5
5/5
Декатлон
до 72,90лв. - %

От

72,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
72,90лв. - %
Преди0лв.Сега72,90лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
В подножието на Монблан дизайнерският ни екип създаде тази раница за опитни планинарки (за преходи с продължителност 4-6 часа и дължина 10-20 км). Раница за преходи с обем 20 литра, осигуряваща максимално проветрение при гърба за по-голям комфорт. Лека раница с регулируем гръб. С вграден калъф за защита при дъжд.

Предимства

Комфорт при носене Опора за палци. Стабилизатори. Придържащи кръстен и гръден колан.
Проветрение Проветрив гръб с мрежа (Air Cooling). Регулируеми презрамки, проветрив колан.
Вместимост Обем: 20 л / Размери на пълна раница: в. 56 х д. 28 х дб. 21 см.
Разпределение на пространството Джобове:
5 външни,
1 вътрешен,
1 за хидратираща система,
2 на колана.
Устойчивост на триене 10 години гаранция.
Непромокаемост Покривало за защита от дъжд.
Лесно отваряне/затваряне Страничен отвор с цип за достъп до основното отделение на раницата.
Лекота 1100 г.

Техническа информация

Непромокаемост

Покривало за защита от дъжд.

Технически изпитвания на раници

Извършваме лабораторни изпитания за проверка на материалите - тъкани, катарами, колани, подплънки, ципове и др. Например за тъканите: устойчивост на протриване, на скъсване, запазване на цветовете при излагане на UV лъчи, при пране, непромокаемост и др. След това крайният продукт се подлага на ускорен тест за износване с цел регулиране издръжливостта на съединенията: пълна с баласт, раницата се поставя върху манекен, който възпроизвежда многократно движенията при бързо ходене.

10 години гаранция, техническо партньорство

Отделът за научноизследователска и развойна дейност в областта на тежката конфекция, партньор на Quechua в осъществяването на изследвания и проверки на материалите и завършените продукти, проведе изпитания, симулиращи стареенето на раниците. На тези тестове се подлагат материалите, шевовете и крайният продукт. Въз основа на получените резултати Quechua предоставя гаранция на изпитаните раници за 10 години от датата на закупуване, посочена върху касовия бон.

10 години гаранция, условия

Гаранцията покрива дефектите на раницата с изключение на получените в резултат от нормалното износване или при необичайни условия на употреба. Специалната 10-годишна гаранция се предоставя само при представяне на раницата и на касовата бележка. Ако е в гаранция, продуктът ще бъде заменен или поправен безплатно. Тази търговска гаранция не изключва приложимите законови гаранции в съответната област и/или държава.

Как се измерва обемът на раниците?

Обемът на всяка раница се измерва по стандартизиран метод: напълваме основното отделение и всички джобове с малки топки. След това прехвърляме топките в оразмерен съд и отчитаме обема в литри.

Как се регулира раницата?

1. Най-напред разхлабете всички ремъци (презрамки, колан, стабилизатори). 2. Сложете раницата на гърба. 3. За раници с вместимост 50 и повече литра - поставете колана на ханша (така че да обхване горната част на тазовите кости) и го стегнете. При раниците с по-малък обем коланът се слага на кръста. 4. Стегнете ремъците на презрамките. 5. Накрая нагласете стабилизаторите така, че да ви е удобно.

Как да подредите вещите в раницата?

На дъното поставете спалния чувал. Тежките неща подредете до гърба. Дрехите разпределете около тях. Сложете на лесно достъпно място непромокаемо яке и/или полар. В джобовете разпределете дребните вещи, необходими през деня (слънцезащитен крем, карта, очила и пр.). Хидратиращата система поставете в предвиденото за целта отделение по протежението на гърба.

Оценка за въздействие върху околната среда

Decathlon и Quechua държат да ви информират за въздействието на туристическите раници върху околната среда през целия им експлоатационен срок. Тази дейност е резултат от експеримент, който се провежда от юли 2011 г., съвместно с френското Министерство на екологията. Оценките A/B/C/D/E са поставени чрез сравнение само между раниците с марка Quechua. Подробна информация за проекта и методите на изчисление: http://sustainability.decathlon.com/media-reports/csr_reports/

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100.00% полиестер
Мрежа
70.00% полиестер, 30.00% еластан
Платка
100.00% полиамид
Подплата
100.00% полиестер
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Да не се подлага на химическо чистене
Да не се подлага на химическо чистене
Съвети за съхранение Да се съхранява на сухо място.
Ограничения за употреба: Използвайте предпазващия калъф по време на дъжд.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Всички наши модели са тествани от представителна група потребители, в същите условия, при които биха били използвани. Считаме, че изпробването в реални условия е единственият метод, чрез който можем да проектираме и непрекъснато да усъвършенстваме техническата приложимост и дизайна на нашите продукти Quechua.
Гаранция 10 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи