Реф. : 8300843
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
РАНИЦИ 40-70 Л ТРЕКИНГ ПЪТУВАНЕ

РАНИЦА ЗА ТРЕКИНГ FORCLAZ 60 ЛИТРА, СИНЯ FORCLAZ

FORCLAZ
3.9/5
3.9/5
Декатлон
Нашите дизайнери създадоха тази раница за удобство при няколкодневни преходи по цял свят. Проста, лека и функционална раница с джобове и лесен достъп до съдържанието, практична за неинтензивни преходи и за пътуване.

Предимства

Устойчивост на триене 10 години гаранция.
Много здрава благодарение на материите и подсилените шевове.
Вместимост Обем 61 л / тегло 1,8 кг / размери при употреба: В 69 * Ш 33 * Дб. 27.
Разпределение на пространството Джобове: 3 отвън, 1 вътре, 1 на колана. Място за щеки. Достъпно дъно, отделения.
Комфорт при носене Стягащи ремъци. Гръден ремък. Стабилизатори. Опора за палците.

Техническа информация

Как да подредите вещите в раницата?

На дъното поставете спалния чувал. Близо до гърба подредете тежките неща (палатка, котлон, храна). Дрехите разпределете около тях. Шалтето може да се сложи под големия капак; а палатката - под раницата, ако не се е побрала вътре. Сложете на лесно достъпно място непромокаемо яке и полар. В джобовете разпределете дребните вещи, необходими през деня (слънцезащитен крем, карта, очила и т.н.). Хидратиращата система сложете в предвиденото за целта отделение по протежението на гърба.

Как се регулира височината на гърба на раницата?

Поставете настройката на предполагаемата подходяща височина и регулирайте раницата (вж. "Как се регулира раницата?"). При поставен на таза колан, презрамките трябва да обхващат предната част на раменете, а стабилизаторите (които понякога също се регулират на дължина) - да сключват ъгъл от около 45° (не трябва да се разместват нито встрани, нито нагоре). Ако при поставяне гърбът се намира прекалено ниско или твърде високо, регулирайте отново и пробвайте до получаване на желания резултат.

Как се регулира раницата?

НАЙ-НАПРЕД РАЗХЛАБЕТЕ всички ремъци (презрамки, колан, стабилизатори). СЛОЖЕТЕ РАНИЦАТА НА ГЪРБА. За раници с вместимост 50 и повече литра - ПОСТАВЕТЕ КОЛАНА НА ХАНША (така че да обхване горната част на тазовите кости) и го СТЕГНЕТЕ. При раниците с по-малък обем коланът се слага на кръста. СТЕГНЕТЕ РЕМЪЦИТЕ НА ПРЕЗРАМКИТЕ. Накрая НАГЛАСЕТЕ СТАБИЛИЗАТОРИТЕ така, че да ви е удобно.

Оценка за въздействие върху околната среда

Декатлон държи да ви информира за въздействието на туристическите раници върху околната среда през целия им експлоатационен срок. Тази дейност е резултат от експеримент, който се провежда от юли 2011 г., съвместно с френското Министерство на екологията. Оценките A/B/C/D/E са поставени чрез сравнение само между раниците с марка Quechua. Подробна информация за този проект и за методите на изчисляване ще намерите на адрес: www.oxylane.com/20/demarche-environnementale

Как се измерва обемът на раниците?

Обемът на всяка раница се измерва по стандартизиран метод: напълваме основното отделение и всички джобове с малки топки. След това прехвърляме топките в оразмерен съд и отчитаме обема в литри с толеранс от няколко процента.
Посоченото тегло без товар е теглото на раницата-образец. Възможно е да се наблюдават малки отклонения.

10 години гаранция, условия

Гаранцията покрива дефектите на раницата с изключение на получените в резултат на нормалното износване или на необичайни условия на употреба. Специалната 10-годишна гаранция се предоставя само при представяне на раницата и на касовия бон. Ако е в гаранция, продуктът ще бъде поправен или заменен безплатно. Тази търговска гаранция не изключва приложимите законови гаранции в съответната област и/или държава.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100% полиестер
Подплата
100% полиестер
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Съвети за съхранение Да се съхранява на сухо място.
Ограничения за употреба: Не е непромокаема, осигурявайте защита на съдържанието от дъжд.

Тестове и гаранция

Всички наши раници преминават изпитания чрез употреба от представители на потребителите, за които са предназначени, в условия, подобни на тези при реалното им използване. Освен това при нашите полеви изпитания продуктовият мениджър, с помощта на лица, които не са свързани с QUECHUA, проверява, усъвършенства и одобрява продуктите.
Тестови продукт Всички наши раници преминават изпитания чрез употреба от представители на потребителите, за които са предназначени, в условия, подобни на тези при реалното им използване. Освен това при нашите полеви изпитания продуктовият мениджър, с помощта на лица, които не са свързани с QUECHUA, проверява, усъвършенства и одобрява продуктите.
Гаранция 10 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи