/common/3Dpictures/a/e6f4104d661b47aebe7f1aae9297ac71.zip/index.html
Реф. : 8300843
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
РАНИЦИ ЗА ПЪТУВАНЕ НАД 50 Л

РАНИЦА ЗА ТРЕКИНГ FORCLAZ 60 ЛИТРА, СИНЯ FORCLAZ

FORCLAZ
3.9/5
Декатлон
до 78,40лв. - %

От

78,40лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
78,40лв. - %
Преди0лв.Сега78,40лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Нашите дизайнери създадоха тази раница за удобство при няколкодневни преходи по цял свят. Проста, лека и функционална раница с джобове и лесен достъп до съдържанието, практична за неинтензивни преходи и за пътуване.

Предимства

Устойчивост на триене 10 години гаранция.
Много здрава благодарение на материите и подсилените шевове.
Вместимост Обем 61 л / тегло 1,8 кг / размери при употреба: В 69 * Ш 33 * Дб. 27.
Разпределение на пространството Джобове: 3 отвън, 1 вътре, 1 на колана. Място за щеки. Достъпно дъно, отделения.
Комфорт при носене Стягащи ремъци. Гръден ремък. Стабилизатори. Опора за палците.

Техническа информация

Как да подредите вещите в раницата?

На дъното поставете спалния чувал. Близо до гърба подредете тежките неща (палатка, котлон, храна). Дрехите разпределете около тях. Шалтето може да се сложи под големия капак; а палатката - под раницата, ако не се е побрала вътре. Сложете на лесно достъпно място непромокаемо яке и полар. В джобовете разпределете дребните вещи, необходими през деня (слънцезащитен крем, карта, очила и т.н.). Хидратиращата система сложете в предвиденото за целта отделение по протежението на гърба.

Как се регулира височината на гърба на раницата?

Поставете настройката на предполагаемата подходяща височина и регулирайте раницата (вж. "Как се регулира раницата?"). При поставен на таза колан, презрамките трябва да обхващат предната част на раменете, а стабилизаторите (които понякога също се регулират на дължина) - да сключват ъгъл от около 45° (не трябва да се разместват нито встрани, нито нагоре). Ако при поставяне гърбът се намира прекалено ниско или твърде високо, регулирайте отново и пробвайте до получаване на желания резултат.

Как се регулира раницата?

НАЙ-НАПРЕД РАЗХЛАБЕТЕ всички ремъци (презрамки, колан, стабилизатори). СЛОЖЕТЕ РАНИЦАТА НА ГЪРБА. За раници с вместимост 50 и повече литра - ПОСТАВЕТЕ КОЛАНА НА ХАНША (така че да обхване горната част на тазовите кости) и го СТЕГНЕТЕ. При раниците с по-малък обем коланът се слага на кръста. СТЕГНЕТЕ РЕМЪЦИТЕ НА ПРЕЗРАМКИТЕ. Накрая НАГЛАСЕТЕ СТАБИЛИЗАТОРИТЕ така, че да ви е удобно.

Оценка за въздействие върху околната среда

Декатлон държи да ви информира за въздействието на туристическите раници върху околната среда през целия им експлоатационен срок. Тази дейност е резултат от експеримент, който се провежда от юли 2011 г., съвместно с френското Министерство на екологията. Оценките A/B/C/D/E са поставени чрез сравнение само между раниците с марка Quechua. Подробна информация за този проект и за методите на изчисляване ще намерите на адрес: www.oxylane.com/20/demarche-environnementale

Как се измерва обемът на раниците?

Обемът на всяка раница се измерва по стандартизиран метод: напълваме основното отделение и всички джобове с малки топки. След това прехвърляме топките в оразмерен съд и отчитаме обема в литри с толеранс от няколко процента.
Посоченото тегло без товар е теглото на раницата-образец. Възможно е да се наблюдават малки отклонения.

10 години гаранция, условия

Гаранцията покрива дефектите на раницата с изключение на получените в резултат на нормалното износване или на необичайни условия на употреба. Специалната 10-годишна гаранция се предоставя само при представяне на раницата и на касовия бон. Ако е в гаранция, продуктът ще бъде поправен или заменен безплатно. Тази търговска гаранция не изключва приложимите законови гаранции в съответната област и/или държава.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100.00% полиестер
Подплата
100.00% полиестер
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Да не се подлага на химическо чистене
Да не се подлага на химическо чистене
Съвети за съхранение Да се съхранява на сухо място.
Ограничения за употреба: Не е непромокаема, осигурявайте защита на съдържанието от дъжд.

Тестове и гаранция

Всички наши раници преминават изпитания чрез употреба от представители на потребителите, за които са предназначени, в условия, подобни на тези при реалното им използване. Освен това при нашите полеви изпитания продуктовият мениджър, с помощта на лица, които не са свързани с QUECHUA, проверява, усъвършенства и одобрява продуктите.
Тестови продукт Всички наши раници преминават изпитания чрез употреба от представители на потребителите, за които са предназначени, в условия, подобни на тези при реалното им използване. Освен това при нашите полеви изпитания продуктовият мениджър, с помощта на лица, които не са свързани с QUECHUA, проверява, усъвършенства и одобрява продуктите.
Гаранция 10 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи