Реф. : 966164
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
БЛОКЧЕТА И ГЕЛОВЕ

ПРОТЕИНОВО БЛОКЧЕ AFTER SPORT, 1X40 Г, КАРАМЕЛ/ШОКОЛАД APTONIA

APTONIA
4.6/5
4.6/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 28/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 29/09/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 01/10/2021 6лв.
Нашият екип създаде това протеиново блокче, за да си набавите необходимите протеини след натоварване с цел по-бързо възстановяване. Богато на протеини и въглехидрати блокче, идеално за консумация 30 минути след натоварване. Да се съчетава с възстановяваща напитка.

Предимства

Енергизиращ ефект 161 kcal и 18 г въглехидрати в 1 блокче.
Концентрация на протеини 11 г млечни протеини (суроватъчен, казеин, соев) в 1 блокче.

Техническа информация

ПРОДУКТ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД ФИЗИЧЕСКО НАТОВАРВАНЕ

За гарантирана ефективност консумирайте блокчето в рамките на 30 минути след тренировка. Защо въглехидрати? Въглехидратите съдействат за възстановяването на нормалната мускулна дейност след много интензивно и/или продължително физическо натоварване, водещо до мускулна умора и намаляване на запасите от гликоген в мускулите. Защо протеини? Протеините допринасят за повторното изграждане на мускулните влакна след натоварването им по време на тренировката.

КАКВО ДРУГО ТРЯБВА ДА ПРИЕМАТЕ, ОСВЕН БЛОКЧЕТО?

Прием на вода през интервали за хидратиране (в зависимост от изпотяването); натрий за хидратиране и по-добро усвояване на въглехидратите; бикарбонати за потискане на киселинността. Поради тези причини се препоръчва прием на вода, богата на бикарбонати и натрий.

В КОИ СЛУЧАИ ДА ПРИЕМАТЕ ЕНЕРГИЙНА ДОБАВКА?

Прекаленият прием понякога може да доведе до нежелани ефекти. Приемът на енергийна добавка не е абсолютно наложителен след кратка или лека тренировка или когато следващото хранене е в рамките на един час (внимание: храната трябва да бъде достатъчно богата на въглехидрати, протеини и антиоксиданти).

ПРАВИЛЕН ПРИЕМ, ДОЗИРАНЕ И ИЗБОР НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Прекаленият прием на протеини е ненужен. Възстановяването и повторното мускулно изграждане не са оптимални при прием на над 20 г протеини. Изолираният прием на протеини не позволява оптимално възстановяване. За оптимизиране на мускулното изграждане и възстановяване на запасите от гликоген в мускулите за предпочитане е комбиниране на въглехидрати с протеини.

ПРЕПОРЪКА

Съчетавайте физическата активност с разнообразно, балансирано хранене и здравословен начин на живот.Приемайте редовно течности.

Произход

Произведено в Германия.

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности 100 г | 40 г (1 блокче) Енергийни стойности 1686 kcal - 400 kJ | 674 kcal - 160 kJ Мазнини 12 г | 4,9 г От които наситени мастни киселини 9,1 г | 3,6 г Въглехидрати 46,0 г | 18,0 г От които захари: 29,0 г | 12,0 г Протеини 27,0 г | 11,0 г Сол 0,22 г | 0,09 г Калций 514 мг (64%)* | 206 мг (26%) *% от препоръчителния дневен прием

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение Препоръчително е да се съхранява на хладно и сухо място.
Ограничения за употреба: Да се съхранява далеч от деца.
DecathlonLegalNoticeTitle За оптимално възстановяване препоръчваме консумация на 4 г въглехидрати/кг телесно тегло (от всякакъв прием) в рамките на 4-6 часа след края на физическото натоварване.
В случай на продължителна консумация (> 2 месеца) се консултирайте с лекар или диетолог.Да не се приема от бременни жени, деца до 14 год., при бъбречна недостатъчност и хепатит.

Тестове и гаранция

Нашите хранителни продукти са одобрени от диетолог и от представителна група потребители.
Тестови продукт На всеки етап от разработването нашите продукти се тестват от техническите ни сътрудници и от потребители, за да можем да задоволим нуждите ви по най-добрия начин.

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи