Реф. : 8536329
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
МОНТАЖИ МЕКИ ПРИМАМКИ МОРСКИ РИБОЛОВ И TENYA

ПРИМАМКА ТИП ТЕНЯ SPARA 58 г, ЧЕРВЕНА FLASHMER

FLASHMER
Декатлон
Spara е джиг глава за риболов с естествена стръв близо до дъното. Spara е с класическата конична форма на примамките теня, използвани още от древните японски рибари. С широката си основа и ниският център на тежестта тя винаги пада на дъното с върха нагоре.

Предимства

Дълбочина на плуване Специфичната форма позволява на Spara да се задържа близо до дъното.

Техническа информация

Характеристики

Форма: Spara;
Тип: теня;
Тегло: 58 г
- Цвят: червен.

Контра на стеблото

Металната контра на стеблото задържа скаридата на мястото ѝ, като не ѝ позволява да се плъзне върху куката при водене на примамката или при силно течение.

Основна кука

Основната кука е усилена и изключително остра. Формата ѝ приляга идеално към тази на скаридата за изключително реалистично представяне.

Помощна кука

Широката помощна кука е масивна, а жилото ѝ е впечатляващо остро. Тя е малка, но много здрава - размерът ѝ съответства отлично на устата на спаридовите риби. Тя излиза от главата на скаридата, готова да реагира и на най-лекото почукване, като не оставя никакъв шанс на рибата.

Плетено влакно 65 фунта със силиконови нишки

В плетеното влакно на помощната кука има флуоресцентни силиконови нишки в цвета на джиг главата. Те са дълги, гъвкави и морските хищници ги възприемат като крака и антенки на скарида. Подвижността им във водата и леките вибрации засилват привлекателността на примамката.

Позиция stand up

Широката плоска основа принуждава примамката да ляга на дъното винаги с върха на горе и не ѝ позволява да се накланя. Куката е под ъгъл 45° нагоре, като по този начин намалява значително риска от освобождаване на рибата. Естественото представяне на скаридата е оптимално за засичане и при най-предпазливите почуквания на спаридовите риби.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи