Реф. : 8280294
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
АКСЕСОАРИ КОЛЕКТИВНИ СПОРТОВЕ

ПРЕПЯТСТВИЕ С 3 НИВА, ЖЪЛТО KIPSTA

KIPSTA
Декатлон
Дизайнерските ни екипи разработиха това препятствие с 3 височини (15, 25 и 30 см), предназначено за тренировки за обща физическа подготовка. Това препятствие се регулира лесно на 3 степени на височина. Идеално за плиометрични упражнения - тренировки със скокове за развиване на мускулната сила и експлозивност със собствено тегло.

Предимства

Няколко начина на използване Регулиране на височината на 3 нива - 15, 25 и 30 см.
Лесно използване Сгъваема конструкция за лесно съхранение.

Техническа информация

ГАМА MODULAR

След проведени допитвания с треньори и наблюдения в реални условия, екипите ни определиха някои от основните нужди за провеждане на различните упражнения и разнообразни тренировки. Някои тренировъчни аксесоари имат само една функция (вж. гамата ни ESSENTIEL). Ето защо решихме да създадем гамата MODULAR. Тя включва продукти, позволяващи да увеличите възможните упражнения благодарение на находчиви и семпли технически решения.

Приложение decathlon coach

Приложението DECATHLON COACH е разработено, за да предложи на спортуващите тренировъчни програми, съставени от професионални треньори. След програмите за бягане и ходене, приложението вече предлага и специфични тренировъчни програми, които ви съпровождат при индивидуалните ви тренировки. Свалете приложението безплатно на https://www.decathloncoach.com/fr/home/

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100% полипропилен
Съвети за съхранение Съхранявайте продукта на защитено от външни влияния място.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи