Реф. : 8384871
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ПОВОДИ ЗА СЪРФКАСТИНГ

Повод за сърф кастинг риболов pro line с 2 куки N°2 FLASHMER

FLASHMER
4.2/5
4.2/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 04/02/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 04/02/2022 6лв.
  • Доставка до адрес От 07/02/2022 6лв.
Този повод предназначен за морски риболов. Готов за употреба. Многофункционален, този повод е подходящ за риболов на разнообразни видове (ципура, каракуда, мурмура, лаврак, кантар и др.).

Предимства

Лесен монтаж/демонтаж Куки с лопатка и късо стъбло за стабилно нанизване на червеи.

Техническа информация

ПОВОД PRO LINE

Многофункционален, този повод е подходящ за риболов на разнообразни видове (ципура, каракуда, мурмура, лаврак, кантар и др.).Четирите различни модела покриват всякакви техники - от риболов с леки такъми (странични поводи 0,25 мм) до силов риболов (странични поводи 0,45 мм). Моделите са специално разработени за употреба във всякакви условия. Късите странични поводи (25 см) са монтирани чрез вирбел rolling с отлична ротация, което предотвратява заплитания при замятане.

КУКИ

Куките с лопатка и късо стъбло спомагат за стабилно нанизване на най-крехките червеи и са подходящи за улов на различни видове риби.

ВИРБЕЛИ

Вирбелът rolling с карабинка в крайна позиция дава възможност за монтиране на олово, както и за бързо адаптиране в различни риболовни условия чрез смяна на тежестта.
Особени лесни за употреба поводи със защита от заплитане, подходящи за улов на разнообразни видове риби. Както всички продукти Pro-Line, те се предлагат и на много атрактивна цена.

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи