Реф. : 8406020
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОРТЕЗИ

ПАТЕЛАРНА ЛЕНТА, ЧЕРНА TARMAK

TARMAK
Декатлон
Пателарната лента е предназначена за подновяване на спортна дейност след пателарен тендинит. Лентата гарантира ефикасно и удобно стабилизиране на пателарното сухожилие по време на тренировки и мачове. Осигурява пълен комфорт по време на спортната дейност.

Предимства

Поддръжка на ставите Осигурява поддръжка на пателата чрез подложката от пяна и лента за стягане.
Лесно използване Анатомичен дизайн, за да я слагате лесно.
Удобно използване Гъвкави и удобни материали.
Сцепление Силкон, за да стои стабилно.

Техническа информация

Предимства при играта с пателарна лента

Носенето на пателарна лента може да бъде препоръчано при тенденит на пателата (наричан още "коляно на скачач"), с цел безопасно подновяване на спортна дейност (баскетбол, футбол, хандбал, тенис, бадминтон, бягане, планинско бягане, гимнастика, джудо). Поставяте я и я регулирате лесно, материята и анатомичният й дизайн гарантират оптимален комфорт.

Характеристика на тенденита на пателарното сухожилие

Това е най-често срещаният тенденит в областта на коляното. Изразява се в болка под капачката на коляното или в областта на предната тубероза на тибията. Наблюдава се при хора, практикуващи спортове, при които има бягане, движения с въртене, скачане и др.

Тестване на продуктите TARMAK

Дизайнерският екип на продуктите TARMAK работи в Северна Франция. Негов основен приоритет е постоянното усъвършенстване на продуктите, за да бъдат спортуващите още по-доволни. 100% от продуктите се тестват в реални условия от взискателни спортуващи в продължение на няколко седмици, а благодарение на вашата обратна връзка ги подобряваме редовно.

Спортни съвети

Tarmak предлага висококачествена екипировка както за начинаещи, така и за опитни баскетболисти.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
90% пяна стирен бутадиен каучук, 10% полиестер
Пяна
100% EVA
Ластична лента
100% полиамид
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Съвети за съхранение Да се съхранява на чисто и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. Преди да приберете продукта за съхранение, закопчавайте велкро лентата (така ще предпазите трикотажната част от повреждане).
Ограничения за употреба: Това е медицински продукт. Преди употреба виж листовката.
DecathlonLegalNoticeTitle Медицинско изделие с маркировка CE. Препоръчваме да следвате съветите на лекар, фармацевт или друго компетентно медицинско лице. Прочетете внимателно инструкциите на листовката.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Продуктът е преминал лабораторни тестове (за устойчивост на пране, промяна на цветовете и износване), които ни позволяват да гарантираме, че отговаря на изискванията ни за качество.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи