Скрий филтрите
Активни филтри 0
Сортиране по:
Активни филтри 0
ТЕНИС РАКЕТА MX SPARK ELITE, СИНЯ
  • ТЕНИС РАКЕТА MX SPARK ELITE, СИНЯ
  • ТЕНИС РАКЕТА MX SPARK ELITE, СИНЯ
ТЕНИС РАКЕТА MX SPARK ELITE, СИНЯ

HEAD

8815558

ТЕНИС РАКЕТА MX SPARK ELITE, СИНЯ

114,00 лв.
  • ТЕНИС РАКЕТА MX SPARK ELITE, СИНЯ
  • ТЕНИС РАКЕТА MX SPARK ELITE, СИНЯ
ТЕНИС РАКЕТА MX SPARK ELITE, СИНЯ
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Лека ракета за начинаещи тенисисти.

Предимства

Маневреност

Маневреност

Лека ракета (265 г), за да е по-маневрена.
Толерантност

Толерантност

Глава 660 см² за идеален полезен център.
Мощност

Мощност

Балансът на 33,5 см и главата 660 см² осигуряват необходимата мощност.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Технология Metallix

Металната сплав е специално разработена с кристалче, което е 1000 пъти по-малко от това на класическия метал за създаване на материал с максимална здравина.
Резултатът е по-лека, мощна и здрава ракета.

Тегло (ненаплетена)

265 г.
Тегло: масата е измерена в грамове. Теглото оказва влияние върху инерцията на ракетата, следователно върху нейната маневреност, стабилност и трансфер на енергията към топката (мощност). По-тежката ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-леката ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Баланс

33,5 см.
Баланс: това е точката на баланс на ракетата, измерена в сантиметри от най-долната част на ракетата (дръжката). При по-висока стойност (баланс към главата) ракетата е по-мощна и стабилна при удар, но не е толкова маневрена. Обратно, при по-ниска стойност (баланс към дръжката), ракетата е по-маневрена, но не е толкова мощна и стабилна при удар.

Размер на главата

660 см²
Размер на главата: това е площта на главата на ракетата, измерен в см². Той оказва влияние върху толерантността и мощността на ракетата. Ракетата с по-голяма глава е по-мощна и толерантна, но предлага по-малко контрол. Обратно, ракетата с по-малка глава осигурява по-голям контрол, но не е толкова мощна и толерантна.

Кордаж

16x19

Наплитане: това е съотношението на вертикалните и хоризонталните корди. По-големят брой корди означават по-затворен кордаж, а по-малкият брой корди - по-отворен кордаж. По-затвореният кордаж осигурява повече контрол, но по-малко мощност и топспин. Обратно, по-отвореният кордаж предлага повече мощност и топспин, но по-малко контрол.

Дължина

68,5 см.
Дължина: това е дължината на ракетата от основата на дръжката до върха на главата, измерена в сантиметри. По-дългата ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-късата ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Профил

22 мм