Скрий филтрите
Активни филтри 0
Сортиране по:
Активни филтри 0
ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR

GARMIN

8800890

ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR

1 399,00 лв.
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
 • ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS 1040 SOLAR
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Велокомпютърът Edge 1040 осигурява динамично проследяване на резултатността, както и данни за развитие. Интересува ли ви?

Предимства

Измерване на параметри

Измерване на параметри

Време/разстояние/скорост/денивелация/местоположение. Кардио и навигация.
Работа със сензорен екран

Работа със сензорен екран

Сензорен екран.
Управление на траекторията

Управление на траекторията

Навигация върху карта и програмиране на маршрут.
Свързване с други устройства

Свързване с други устройства

Връзка с Bluetooth и Wifi.
Автономност

Автономност

Ресурс на батерията до 100 часа и зареждане със слънчева енергия.
Данни за тренировката

Данни за тренировката

Програмиране и управление на тренировка.
Водоустойчивост

Водоустойчивост

Степен на водоустойчивост IPX7.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

ДИЗАЙН И МАТЕРИАЛИ

Тънкият и издръжлив Edge 1040 solar е с нов, издължен с 3 мм дизайн, който му придава по-източена и по-аеродинамична линия.
Композитният корпус с тегло 130 г разполага с вградена скоба, която се стяга на ¼ оборот и е изработена от алуминий, за да бъде много по-устойчива на постоянните вибрации при каране по неравните трасета за планинско и гравел колоездене.

Усъвършенстван потребителски интерфейс

Потребителският интерфейс е напълно преработен, за да осигури по-лесен и по-интуитивен достъп до данните и функциите. Структурата включва уиджети и само едно главно меню.
Конфигурациите и функциите за свързаност на устройството са опростени (премахнато е например сдвояването с Bluetooth).

ГОЛЯМ ЦВЕТЕН СЕНЗОРЕН ЕКРАН

Цветен екран, идентичен с този на Edge 1040.
Диагоналът 3,5’’, тоест 8,89 см (282 x 470 пиксела), трансфлективен и капацитивен екран. Това му позволява да се приспособява идеално към светлината на открито в зависимост от определящите я фактори и да бъде използван безпроблемно с ръкавици и при дъжд.

СВЪРЗАН КОМПЮТЪР – СМАРТ СЪОБЩЕНИЯ, CONNECT IQ, СИНХРОНИЗАЦИЯ С GARMIN CONNECT

Ще получавате имейли, съобщения и сигнали директно на вашия Edge, ако е свързан със съвместим смартфон.

Ще зареждате информационни полета и ще получавате приложения и уиджети от нашия магазин Connect IQ.

Приложението Garmin Connect включва много активна онлайн общност, която позволява на потребителите да се свързват, когато се придвижват, да участват в предизвикателства и дори да споделят постиженията си в социалните мрежи.

НАВИГАЦИЯ – CYCLE MAP DE GARMIN, ВРЪЩАНЕ В НАЧАЛНАТА ТОЧКА

Ще педалирате с вече заредени карти, които ще ви осигуряват информация за надморската височина и отправните точки и ще ви позволяват да търсите адреси.

С подробните навигационни функции и предупрежденията за предстояща смяна на посоката на движение никога няма да се губите.

Устройството Edge 1040 Solar ще ви позволи да се върнете на правилния път, когато се отдалечите от него, и ще ви насочва към началната точка, ако искате да се приберете по-скоро.

ГЕНЕРАТОР НА ПОПУЛЯРНИ МАРШРУТИ TRENDLINE

Използвайки заредените трасета, включващи милиарди километри, Edge 1040 Solar ще ви предложи най-добрия маршрут на базата на най-често използваните шосета и черни пътища.
С два пъти по-бързата, отколкото при предходните модели, функция за изчисляване на маршрута ще имате повече време за педалиране и ще чакате по-малко.

Картография на няколко континента

Edge® 1040 Solar разполага с памет 64GВ и е зареден с
Topo Active Europe + Cycling Map Europe – 47 страни със специфични теми според предпочитания тип колоездене и с функция за приоритетно представяне на най-важната информация.
Представя Popularity Routing – най-често използваните от потребителите на Garmin черни шосета и пътеки. Използва данни за милиарди километри, събрани от спортисти за планиране на най-добрите маршрути и осигурени от Garmin Connect.

ПРИЛОЖЕНИЕ TRAILFORKS И РЕЖИМ FORKSIGHT

Ще можете да заредите безплатното приложение Trailforks от нашия магазин Connect IQ™ и да отворите на устройството си Edge картографското съдържание, включващо информация за състоянието на трасетата, температурни карти и много други.

Когато използвате приложението Trailforks, този режим показва автоматично следващите разклонения по трасето и ви показва местоположението ви в пътната мрежа.

УДЪЛЖЕН РЕСУРС НА БАТЕРИЯТА

Edge 1040 solar е оборудван с по-мощна Li-Ion батерия 1900 mAh, която осигурява по-голяма автономност при продължително каране и няколкодневни пътешествия.
Рекорден ресурс – 45 часа работа в режим GPS и 100 часа в икономичен режим във версия Solar.
СОЛАРЕН ПАНЕЛ
Соларен панел Power Glass™, който позволява удължаването на ресурса с близо 60% в сравнение с предните поколения. Устройството се зарежда дори изключено.

Многолентов GPS

Тази нова, уникална функция на Garmin е технологично постижение, което осигурява несравнима прецизност на GPS локализирането. Устройството изчислява постоянно позицията по двете честоти на всяка съвместима многолентова GNSS мрежа, за да открие и елиминира грешните данни за позицията и по този начин да осигури много по-висока прецизност, най-вече в каньони, в градове и в сложен планински релеф.

Високоефективни вградени сензори

Също като предшественика си, Edge 1040 solar е оборудван с всички важни за получаване на прецизни данни сензори, включително барометричен висотомер, датчик за температурата, компас, акселерометър и магнитометър. Клемите на устройството са съвместими със захранващия блок Garmin Charge™.

УВЕЛИЧЕНА ПАМЕТ И USB C

Край на постоянното зареждане на допълнителни карти – вградената памет на 1040 solar е 64 GВ.
Edge 1040 solar вече разполага с порт, отговарящ на новия стандарт USB-C.
Освен това устройството е съвместимо със сензори, с ANT+, Bluetooth Low Energy и WiFi.
То следи заряда на батерията и датчиците и подава информация на екрана си след каране или чрез Garmin Connect Mobile между велотренировките.

Функции за управление на ефективността: Планиране (1)

"Възможности при колоездене" –
Определя възможностите на спортуващия, за да му помогне да планира подготовката си. Този анализ се основава на данните за максималната кислородна консумация, за FTP, за анаеробния, аеробния капацитет и аеробната издръжливост, и показва какво трябва да се върши, за да се постигне напредък.
"Възстановяване и проследяване на кондицията" –
Проследява кондицията през цялата тренировка и предлага съвети и прецизни данни за нивото на възстановяване.

Функции за управление на ефективността: Подготовка (1)

"Функции за тренировка" –
Създаване и безплатно зареждане на тренировки от Garmin Connect*. Възможност за създаване на прости тренировки директно от l’Edge.

Функции за управление на ефективността: Подготовка (2)

Възможност за въвеждане на тренировъчни цели, свободни дни, ниво на активност и налични датчици за получаване на безплатен тренировъчен план директно от Edge. Този тренировъчен план може да бъде свързан с конкретно състезание, гран фондо, етап от обиколка и т.н. Това дава възможност за изготвяне на адаптиран план за 30 или повече седмици, включващ всички фази на подготовка (обща подготовка, специфични задачи и възстановяване.

Функции за управление на ефективността: Подготовка (3)

При пропускане на тренировка фокусът се премества върху приоритетната подготовка, вместо да се предлага занимание с по-нисък приоритет за въпросния ден. В тренировъчния план тези тренировки се отбелязват като "ключови" или "дълги".

Предлагат се тренировъчни сесии с цели за мощност или цели за сърдечна честота. Целта на тази функция е да се осигурят препоръки за колоездачи, които искат да напредват, без да следват специален тренировъчен план.

Функции за управление на ефективността: Изпълнение (1)

Съвети за мощност:
Регулирайте усилията си с функцията съвети за мощност, която препоръчва цели за мощност по целия маршрут.
"Ниво на издръжливост в реално време – STAMINA"
Функцията ниво на издръжливост в реално време – Stamina, следи спортуващия и му помага да регулира физическите си усилия през цялото състезание. Тя показва консумацията на енергия и помага на спортуващия да не "свърши горивото" преждевременно, като се движи прекалено бързо в началото на състезанието.

Функции за управление на ефективността: Изпълнение (2)

Функция ClimbPro:
Позволява автоматичното представяне на изкачванията по трасето и прецизирането на наклона в % и на броя километри до върха. Идеална е за по-добро регулиране на усилията.
Данни за изкачванията, които се виждат на Garmin Connect Mobile
Хранене и хидратиране:
Edge регистрира и данните за хранене и хидратиране в зависимост от топлината, височината и сърдечната честота, за да подава специални предупреждения по време на карането.

ФУНКЦИИ EBIKE

Преди каране: интелигентен алгоритъм използва данните за елевацията в картата, както и данните на потребителя и на велосипеда, за да предложи индикация за разстояние при планирането на маршрут.
По време на каране: индикация за динамичен диапазон, базиран на реалната консумация на батерията на електрическия велосипед, с предупреждения в случай на проблем с нивото на заряда.
След каране: Ниво на батерията на eBike/отчет за консумацията

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ (1)

Регистриране на инциденти и искане на помощ* –
Edge подава ръчно или автоматично в случай на падане на 3 въведени контакта за спешни случаи GPS координатите и съобщение с искане на помощ. За тези функции е необходима връзка със смартфон.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ (2)

Подобрение – Опростяване на LiveTrack*
Позволява на близките по-лесно да ви следят, докато карате.
Новата версия на LiveTrack дава възможност за разделяне на планирания маршрут, за да могат следящите колоездача от разстояние да виждат къде е бил и накъде се е насочил.
Възможност за задействане на сесия LiveTrack директно от вашия Edge.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ (3)

Ново – Пълна съвместимост с Varia
С Varia Radar виждате, виждат ви и получавате предупреждение за приближаващи зад вас обекти – Информира колоездача за приближаващите се зад него автомобили ("вижда") – 8 автомобила на разстояние до 140 метра и повишава бдителността на шофьорите към колоездачите на пътя ("виждат ви").
Версията RCT 715 дава възможност за запис и съхранение на изображения преди, по време на и след евентуален инцидент.

СЪДЪРЖАНИЕ НА КУТИЯТА

Само устройството:
Edge 1040 Solar,
стандартна стойка,
предна стойка,
монтажи,
USB кабел,
документация.