Скрий филтрите
Филтри 0
Сортирай по
Филтри 0
ТЕНИС РАКЕТА EVOKE 105, ЧЕРНО/ОРАНЖЕВО
  • ТЕНИС РАКЕТА EVOKE 105, ЧЕРНО/ОРАНЖЕВО
  • ТЕНИС РАКЕТА EVOKE 105, ЧЕРНО/ОРАНЖЕВО
ТЕНИС РАКЕТА EVOKE 105, ЧЕРНО/ОРАНЖЕВО

BABOLAT

8746770

ТЕНИС РАКЕТА EVOKE 105, ЧЕРНО/ОРАНЖЕВО

94,90 лв.
  • ТЕНИС РАКЕТА EVOKE 105, ЧЕРНО/ОРАНЖЕВО
  • ТЕНИС РАКЕТА EVOKE 105, ЧЕРНО/ОРАНЖЕВО
ТЕНИС РАКЕТА EVOKE 105, ЧЕРНО/ОРАНЖЕВО
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Лека и маневрена ракета за начинаещи тенисисти.

Предимства

Мощност

Лека ракета (275 г) с глава 680 см² и баланс на 33 см за голяма мощност.

Маневреност

Маневрена ракета с тегло 275 г и неутрален баланс.

Ограничаване на вибрациите

Гъвкавият алуминий осигурява комфорт при удар.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Тегло

275 г.
Тегло: масата е измерена в грамове. Теглото оказва влияние върху инерцията на ракетата, следователно върху нейната маневреност, стабилност и трансфер на енергията към топката (мощност). По-тежката ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-леката ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Баланс (ненаплетена)

33 см.
Баланс: това е точката на баланс на ракетата, измерена в сантиметри от най-долната част на ракетата (дръжката). При по-висока стойност (баланс към главата) ракетата е по-мощна и стабилна при удар, но не е толкова маневрена. Обратно, при по-ниска стойност (баланс към дръжката), ракетата е по-маневрена, но не е толкова мощна и стабилна при удар.

Размер на главата

680 см².
Размер на главата: това е площта на главата на ракетата, измерен в см². Той оказва влияние върху толерантността и мощността на ракетата. Ракетата с по-голяма глава е по-мощна и толерантна, но предлага по-малко контрол. Обратно, ракетата с по-малка глава осигурява по-голям контрол, но не е толкова мощна и толерантна.

Кордаж

16 x 19
Наплитане на кордажа: това е съотношението на вертикалните и хоризонталните корди. По-големят брой корди означават по-затворен кордаж, а по-малкият брой корди - по-отворен кордаж. По-затвореният кордаж осигурява повече контрол, но по-малко мощност и топспин. Обратно, по-отвореният кордаж предлага повече мощност и топспин, но по-малко контрол.

Дължина

68,5 см.
Дължина: това е дължината на ракетата от основата на дръжката до върха на главата, измерена в сантиметри. По-дългата ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-късата ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Сечение

Сечение: 22/22/25