Скрий филтрите
Филтри 0
Сортирай по
Филтри 0
ТЕНИС РАКЕТА AUXETIC SPEED TEAM, 285 Г, ЧЕРНО/БЯЛО
  • ТЕНИС РАКЕТА AUXETIC SPEED TEAM, 285 Г, ЧЕРНО/БЯЛО
  • ТЕНИС РАКЕТА AUXETIC SPEED TEAM, 285 Г, ЧЕРНО/БЯЛО
ТЕНИС РАКЕТА AUXETIC SPEED TEAM, 285 Г, ЧЕРНО/БЯЛО

HEAD

8746222

ТЕНИС РАКЕТА AUXETIC SPEED TEAM, 285 Г, ЧЕРНО/БЯЛО

319,00 лв.
  • ТЕНИС РАКЕТА AUXETIC SPEED TEAM, 285 Г, ЧЕРНО/БЯЛО
  • ТЕНИС РАКЕТА AUXETIC SPEED TEAM, 285 Г, ЧЕРНО/БЯЛО
ТЕНИС РАКЕТА AUXETIC SPEED TEAM, 285 Г, ЧЕРНО/БЯЛО
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Мощна и маневрена ракета за експертни тенисисти.

Предимства

Мощност

С по-дебело сечение и различни технологии за повече мощност.

Маневреност

По-лека ракета за голяма маневреност и по-лесна игра.

Стабилност

Технологията Auxetic осигурява допълнителна стабилност при удар.

Контрол

С намалена инерция и технология Speed Pattern за запазване на контрола.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Тегло (ненаплетена)

285 г.
Тегло: масата е измерена в грамове. Теглото оказва влияние върху инерцията на ракетата, следователно върху нейната маневреност, стабилност и трансфер на енергията към топката (мощност). По-тежката ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-леката ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Баланс (ненаплетена)

32 см.
Баланс: това е точката на баланс на ракетата, измерена в сантиметри от най-долната част на ракетата (дръжката). При по-висока стойност (баланс към главата) ракетата е по-мощна и стабилна при удар, но не е толкова маневрена. Обратно, при по-ниска стойност (баланс към дръжката), ракетата е по-маневрена, но не е толкова мощна и стабилна при удар.

Размер на главата

645 см².
Размер на главата: това е площта на главата на ракетата, измерен в см². Той оказва влияние върху толерантността и мощността на ракетата. Ракетата с по-голяма глава е по-мощна и толерантна, но предлага по-малко контрол. Обратно, ракетата с по-малка глава осигурява по-голям контрол, но не е толкова мощна и толерантна.

Твърдост

69 Ra
Ra: този индекс определя твърдостта на ракетата, тоест нейното свойство да се огъва при удар. По-твърдата ракета (с по-висок индекс Ra) се огъва по-малко при удар. Това свежда до минимум загубата на енергия, която се предава през кордажа към топката. По този начин най-общо може да се твърди, че по-твърдата ракета е по-мощна.

Инерция (ненаплетена)

SW = 285
Инерцията (на английски: Swingweight) има отношение най-вече към маневреността на ракетата и нейното свойство за предаване на енергията към топката (мощност). Ракетата с по-голяма инерция е по-мощна, но по-малко маневрена. Обратно, ракетата с по-ниска инерция е по-маневрена, но не е толкова мощна. Инерцията в голяма степен се определя от теглото, баланса и дължината на ракетата.

Кордаж

16 x 19
Наплитане на кордажа: това е съотношението на вертикалните и хоризонталните корди. По-големят брой корди означават по-затворен кордаж, а по-малкият брой корди - по-отворен кордаж. По-затвореният кордаж осигурява повече контрол, но по-малко мощност и топспин. Обратно, по-отвореният кордаж предлага повече мощност и топспин, но по-малко контрол.

Дължина

68,5 см.
Дължина: това е дължината на ракетата от основата на дръжката до върха на главата, измерена в сантиметри. По-дългата ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-късата ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Сечение

Сечение: 25/25/25

Технология Speed Beam

Гамата SPEED се отличава с аеродинамично сечение за максимална мощност и скорост на топспина.

Технология Speed Pattern

Иновативно наплитане за идеално съотношение на мощност и контрол.

Технология POWER GROMMETS

По-широките отвори позволяват максимално движение на кордите за допълнителна мощност.

Технология Directional Drilling

Технологията Directional Drilling осигурява по-голяма мощност и по-голям полезен център. Освен това тя предлага по-голям комфорт при удар.