Скрий филтрите
Активни филтри 0
Сортиране по:
Активни филтри 0
ГРЕБЕН ТРЕНАЖОР PROFORM SPORT RL
  • ГРЕБЕН ТРЕНАЖОР PROFORM SPORT RL
ГРЕБЕН ТРЕНАЖОР PROFORM SPORT RL

PROFORM

8661651

ГРЕБЕН ТРЕНАЖОР PROFORM SPORT RL

1 299,00 лв.
1 199,00 лв.
-7%
  • ГРЕБЕН ТРЕНАЖОР PROFORM SPORT RL
ГРЕБЕН ТРЕНАЖОР PROFORM SPORT RL
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Предназнаен за редовни занимания до 5 ч седмично.

Предимства

Плавно въртене на педалите

Плавно въртене на педалите

Безшумно магнитно съпротивление SMR ™.
Данни за тренировката

Данни за тренировката

Вградена стойка за таблет и 30-дневен абонамент за iFIT Family.
Компактност

Компактност

Системата SpaceSaver® позволява лесно сгъване на уреда.
Лесно преместване

Лесно преместване

Местите го лесно благодарение на колелцата отпред.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Пълноценна тренировка в домашни условия

Останете вкъщи и гребете заедно с треньорите си за пълноценна тренировка, която само ProForm може да предложи с тренажора Sport RL. Комбинирате кардио и укрепване на мускулите, за да горите калории и да оформите тялото си, без да илизате от дома си.

Интерактивни тренировки у дома

Интерактивни тренировки: треньорите ви помагат да постигате вашите фитнес цели, като контролирате съпротивлението на уреда.
Тренировка навсякъде по света: с гребния тренажор пътувате по света или участвате в групова тренировк и всичко това с персонален треньор от комфорта на дома ви.
Данни за тренировката: всяка тренировка се записва автоматично, за да следите напредъка си и да планирате бъдещите си тренировки.

Автоматично регулиране на съпротивлението

Позволете на треньорите да ви водят по време на тренировката с едно натискане на бутона. Следвайте ги докрай, тъй като те автоматично променят съпротивлението, което ви позволява да се съсредоточите върху тренировката си без никакви прекъсвания.

Плавно движение

Уредът е създаден за тренировки в домашни условияБлагодарение на безшумното магнитно съпротивление SMR ™ тренировката ви е безшумна и не пречите на околните.

Сгъване на уреда

Моделът Sport RL е създаден, за да се впише в интериора на дома ви. Предимствата му са, че пестите време, като тренирате от комфорта на дома си, но преди всичко, че пести пространство при съхранение. Моделът Sport RL е със система SpaceSaver® - сгъвате ги и го съхранявате компактно.

Лесно преместване

Едно от предимствата да имате собствен гребен тренажор у дома е, че можете да го поставите където пожелаете. Искате да реорганизирате рпостранството за тренировки в дома ви? Искате да поставите уреда на друго място? Моделът Sport RL е лесен за преместване благодарение на колелцата отпред.

Стойка за таблет

Стойката за таблет позволява да поставите безопасно таблета си върху уреда. Регулира вертикално, за да се адаптира към размера на вашия таблет за перфектния ъгъл на гледане.

Тегло

Тегло на уреда: 48 кг.

Размери

221 x 56 x 119 см