Скрий филтрите
Филтри 0
Сортирай по
Филтри 0
ТЕНИС РАКЕТА EVO DRIVE LITE
  • ТЕНИС РАКЕТА EVO DRIVE LITE
  • ТЕНИС РАКЕТА EVO DRIVE LITE
  • ТЕНИС РАКЕТА EVO DRIVE LITE
  • ТЕНИС РАКЕТА EVO DRIVE LITE
ТЕНИС РАКЕТА EVO DRIVE LITE

BABOLAT

8624754

ТЕНИС РАКЕТА EVO DRIVE LITE

224,00 лв.
  • ТЕНИС РАКЕТА EVO DRIVE LITE
  • ТЕНИС РАКЕТА EVO DRIVE LITE
  • ТЕНИС РАКЕТА EVO DRIVE LITE
  • ТЕНИС РАКЕТА EVO DRIVE LITE
ТЕНИС РАКЕТА EVO DRIVE LITE
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Лека и мощна ракета за напреднали тенисисти.

Предимства

Мощност

Структура на рамката "Elliptic Frame" и наплитане 16x17.

Толерантност

Голямата глава 670 см² осигурява толерантност.

Лекота

Лек модел на ракетата: само 255 г.

Ограничаване на вибрациите

С технологии SWX EvoFeel и Woofer System за оптимален комфорт.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Тегло (ненаплетена)

255 грама.
Тегло: масата е измерена в грамове. Теглото оказва влияние върху инерцията на ракетата, следователно върху нейната маневреност, стабилност и трансфер на енергията към топката (мощност). По-тежката ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-леката ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Баланс (ненаплетена)

32 см.
Баланс: това е точката на баланс на ракетата, измерена в сантиметри от най-долната част на ракетата (дръжката). При по-висока стойност (баланс към главата) ракетата е по-мощна и стабилна при удар, но не е толкова маневрена. Обратно, при по-ниска стойност (баланс към дръжката), ракетата е по-маневрена, но не е толкова мощна и стабилна при удар.

Размер глава

670 см².
Размер на главата: това е площта на главата на ракетата, измерен в см². Той оказва влияние върху толерантността и мощността на ракетата. Ракетата с по-голяма глава е по-мощна и толерантна, но предлага по-малко контрол. Обратно, ракетата с по-малка глава осигурява по-голям контрол, но не е толкова мощна и толерантна.

Твърдост (Ra)

70 Ra
Ra: този индекс определя твърдостта на ракетата, тоест нейното свойство да се огъва при удар. По-твърдата ракета (с по-висок индекс Ra) се огъва по-малко при удар. Това свежда до минимум загубата на енергия, която се предава през кордажа към топката. По този начин най-общо може да се твърди, че по-твърдата ракета е по-мощна.

Инерция (ненаплетена)

SW = 270
Инерцията (на английски: Swingweight) има отношение най-вече към маневреността на ракетата и нейното свойство за предаване на енергията към топката (мощност). Ракетата с по-голяма инерция е по-мощна, но по-малко маневрена. Обратно, ракетата с по-ниска инерция е по-маневрена, но не е толкова мощна. Инерцията в голяма степен се определя от теглото, баланса и дължината на ракетата.

Кордаж

16 x 17
Наплитане на кордажа: това е съотношението на вертикалните и хоризонталните корди. По-големят брой корди означават по-затворен кордаж, а по-малкият брой корди - по-отворен кордаж. По-затвореният кордаж осигурява повече контрол, но по-малко мощност и топспин. Обратно, по-отвореният кордаж предлага повече мощност и топспин, но по-малко контрол.

Дължина

68,5 см.
Дължина: това е дължината на ракетата от основата на дръжката до върха на главата, измерена в сантиметри. По-дългата ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-късата ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Сечение

Сечение: 23/26/23 мм.

Технология SWX Evo Feel

Нова технология SMAC, разположена в 3 ключови точки в рамката за оптимално абсорбиране на ударите.

Система Woofer

Тази система за свързване на рамката и кордажа осигурява по-дълъг контакт на топката с кордажа за повече контрол и усещане за комфорт.

Технология Elliptic Frame

Елипсовидно сечение, осигуряващо оптимална устойчивост и цялостна твърдост за максимална мощност.

Грип

Грип Syntec Evo за максимален комфорт.