МАСКА ЗА ШНОРХЕЛИНГ НА ПОВЪРХНОСТТА EASYBREATH, ТЮРКОАЗ С ПРИНТ

8514879

SUBEA

Предназначение:
Благодарение на панорамната видимост и възможността за дишане през носа и устата подводният свят става още по-достъпен с маската за шнорхелинг Easybreath.

Купете В
     магазина

НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИНИ

Предимства на продукта
Лесно дишанеЦяла маска за естествено дишане през носа и/или устата.
Ограничаване на замъгляванетоУникалната концепция за циркулация на въздуха предотвратява конденза.
Зрително полеПанорамно зрително поле с ефект 180°.
Лесно обличане/събличанеЕластична текстилна лента, която се регулира и не опъва косата.
НепромокаемостШнорхел със система Dry Top, ограничаваща проникването на вода от горната част.
Отвеждане на водатаФилтриращ клапан в долната част за отвеждане на водата при повдигане на главата.
Анатомичен дизайн2 размера. Лицева пола от силикон, осигуряваща комфорт и непропускливост.
ГаранцияНаличност на консумативите, задължителни за употребата на продукта: 2 години.
Техническа информация

1
Защо с Easybreath гмуркането на дълбочина е невъзможно?
Въздушната вместимост на Easybreath е много по-значителна от тази на обикновените маски. При дълбочина над 1 м налягането от маската върху лицето я прави доста неудобна. При апнея декомпресирането е задължително. С Easybreath то е невъзможно, тъй като носът е недостъпен.
2
Защо шнорхелът на Easybreath не е по-дълъг?
Шнорхелът на Easybreath се подава повече над водата от обикновен шнорхел. Обикновеният изглежда по-дълъг, защото започва от устата, а не от върха на главата, както при Easybreath. За да гарантираме дихателна дейност според действащите стандарти, не можем да удължим шнорхела.
3
Кой размер Easybreath да изберете?
Easybreath се предлага в 2 размера, които покриват 90% от лицата. Размер S/M е подходящ за деца над 10-годишна възраст, за юноши и за жени, а размер M/L е предназначен за мъже. За да изберете своя размер при проба в магазина, стегнете маската върху лицето: долната й част трябва да прилепва плътно към брадичката. Повече информация: https://www.subea.fr/conseils/comment-choisir-la-taille-de-son-masque-easybreath-tp_1331
4
Защо преминахме от 4 на 2 размера?
Размерите S/M и M/L са подходящи за 90% от хората над 10-годишна възраст. Затова решихме да спрем производството на размери XS и L/XL. Тази оптимизация ще ни даде възможност да намалим цената на Easybreath.
5
Може ли да използвате Easybreath, ако имате брада?
Брадата може да причини значително навлизане на вода. Съветваме мъжете с брада да се обръснат, преди да използват Easybreath, тъй като космите по лицето нарушават непропускливостта между силиконовата пола и кожата.
6
Как функционира ексклузивният дизайн против конденз?
Действа оптимално във води с температура от 18°C нагоре и почива на факта, че вдишваният хладен въздух минава покрай стъклото, преди да стигне до носа или устата. Влажният въздух, който издишвате, излиза през страничните силиконови връзки, които го отвеждат в бялата рамка на маската, а тя го изтласква в шнорхела. Така въздухът се обновява непрекъснато. На същия принцип се проветрява предното стъкло на колата ви.
7
Как функционира системата "Dry top", която спира навлизането на вода?
Разработена, за да се избегне навлизането на вода в шнорхела, когато има вълни на повърхността или когато наведете прекалено напред глава, за да наблюдавате дъното. Шнорхелът е снабден с гумичка, която при потапяне се издига нагоре по тръбата, за да предотврати навлизането на вода. Ако се потапяте, не пропускайте да издухате, излизайки на повърхността впоследствие, за да свалите гумата обратно надолу.
8
Какви предпазни мерки трябва да вземете за маската Easybreath?
Внимавайте с пясъка. Избягвайте контакта на маската Easybreath с пясък, той ще надраска стъклото. При наличие на пясък не натискайте, за да закрепите шнорхела. Изплаквайте шнорхела и маската, преди да ги сглобите. Пясъкът може и да блокира гумата в шнорхела. Изплакнете енергично шнорхела или прокарайте ключ през задните отвори, за да деблокирате гумата. След това изплакнете.
9
Възможна ли е поправка на маската в случай на повреда?
Да. Удължете живота на маската Easybreath. Сервизът на вашия магазин Декатлон осигурява следпродажбено обслужване. Резервни части се предлагат и чрез интернет, със следните референтни номера: - кодове на компонентите: каишка - 8316952, клапан - 8363399, шнорхел - 8342901, бяло капаче - 8363395.
10
Всички най-често задавани въпроси
Открийте всички най-често задавани въпроси за маската за шнорхелинг Easybreath® на: https://www.subea.fr/conseils/faq-masque-snorkeling-easybreath-tp_1266
11
Размери на маската
Височина: 28 см. Ширина: 18 см. Дебелина: 12 см.
12
Каква е разликата между апнея и шнорхелинг?
Инженерните екипи на SUBEA, марката продукти за гмуркане на Decathlon, приложиха лесно логическо разграничаване на продуктите, предназначени за апнея и за шнорхелинг: апнеята представлява задържане на дишането и гмуркане под водата, дори само на няколко метра. За разлика от нея, при шнорхелинга плувецът остава на повърхността.
13
Марката SUBEA
SUBEA е новото име на Tribord Plongée - марката на DECATHLON за подводни спортове като шнорхелинг, водолазно гмуркане, подводен риболов и гмуркане със задържано дишане. Маркировката върху всички наши продукти ще бъде постепенно заменена. Защо "SUBEA"? Защото: "SUBaquatic Experiences are Amazing." - "Подводните преживявания са удивителни". За повече информация: www.subea.com
Информация / Концепция / Технология
Състав
Пола : 100.0% силикон Рамка : 100.0% полипропилен Тръба : 100.0% поликарбонат - акрилонитрил бутаден стирен (PC - ABS) Стъкло : 100.0% поликарбонат - акрилонитрил бутаден стирен (PC - ABS)

Инструкции за съхранение
Да се съхранява на сухо и защитено от светлина място.
Сортирайте по:
Перфектна
Използвано за 2 до 8 седмици
Перфектна
Страхотна маска.
Използвано за 2 до 8 седмици
Пробвахме я няколко души. Всички бяха супер доволни.
Супер е!
Използвано за 2 до 8 седмици
Много сме доволни от продукта :)
Много готина маска
Използвано за 1 седмица или по-малко
Маската е чудесна особено за хора, които не обичат да им влиза вода в носа, не са сигурни колко дълго могат да задържат дъха си и като цяло ги е страх от потапяне под вода. Аз не исках да излизам от водата, защото успях да видя много риби и интересни други обитатели на морското дъно. Особено лесно е в комплект с къси плавници и една надуваема възглавничка, за да влезеш по-надълбоко. Много се радвам, че си я купих.
ПЕРФЕКТЕН ПРОДУКТ
Използвано за Повече от 2 години
ПЕРФЕКТЕН ПРОДУКТ
Използвано за 2 до 8 седмици
Невероятно удобна и лесна за използване.
Използвано за 2 до 8 седмици
Маската е много лесна за употреба и е адски удобна. Видимостта е много добра, не се запотява. Миналата година използвах традиционните маска и шнорхел и ми беше адски трудно, в шнорхела постоянно ми навлизаше вода и това ме затрудняваше адски много. С тази маска успях да плувам над половин час без да излизам от водата и без да се изморя. Вярно е, че при бързо темпо на плуване изпитваш лек недостиг на въздух, но за нормално темпо и разглеждане на подводния свят е най-добрият продукт, който съм виждал. Жена ми почти не може да плува , но с нея не изпитваше никакви затруднения да преоткрие новият за нея подводен свят.
Иновация в подводното плуване
Използвано за Повече от 1 година
Иновацията позволява да дишаш и от носа, което е съвършено различно от концепцията с маска и шнорхел. Буди любопитство на далечни места по света, където съм го използвал.
Неприложима
Използвано за 1 седмица или по-малко
Вдишването чрез маската е само около 30% от нормалното, което човек може да направи през обикновен шнорхел. Буквално е неприожима маската от нормален човек, доро само да стои на повърхността.
Допълнително, уплътнението около носа изпуска въздух при издишване и го насочва право към очите, което дразни силно.
Веднага щом се прибера от отпуската ще мина през магазин да я върна!
Отговор на производител
Здравейте,
Благодарим Ви за оставеното мнение!
Съжаляваме да разбрем, че уплътнението изпуска въздух, но това вероятно е свързано със закупуване на неподходящ размер на маската.
В това видео можете да видите препоръки за използването на маската -> https://www.youtube.com/watch?v=9LikT2HSlXQ

Ще Ви очакваме в магазините ни, за да върнете маската, заедно с касовата бележка.
Спортни поздрави!

Екипът на Decathlon
5+
Използвано за 2 до 8 седмици
5+
Показване