ЩЕКА ЗА ПРЕХОДИ ARPENAZ 200, 1 БРОЙ, ЧЕРНА

8493796

FORCLAZ

Предназначение: за неинтензивни преходи в равнинни или хълмисти местности: пешеходни трасета, горски пътеки, подлес.
Интуитивна и семпла система за регулиране: Push Pin или бутон за натискане. По-дълга дръжка за употреба по наклон. Регулируема каишка.

Купете В
     магазина

НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИНИ

Предимства на продукта
Ергономичен захватДръжка от мека и приятна на допир пяна. Дръжка с накрайник. Регулируема каишка.
РегулиранеРегулиране чрез семпла и лесна за употреба система с бутон push pin. 57-130 см.
Лекота230 грама
КомпактностСгъваема, 3 секции. Дължина (сгъната): 58 см, дължина (разгъната): 130 см.
Гаранция2 Години
Техническа информация

1
Как се регулира щеката?
Предмишницата, която държи щеката, трябва да е перпендикулярна на отпусната до тялото ръка. За регулиране: развийте средната секция под пръстена на долната, нагласете желания размер (в сантиметри) и отново завийте здраво, но без да пренатягате. Направете същото с долната секция. НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙТЕ "СТОП ЛИНИЯТА", в противен случай щеката ще се чупи при употреба.
2
Съвети за употреба
Преди да тръгнете: винаги проверявайте дали щеките са добре затегнати. При спускане или при планински пътеки, изискващи оказване на силен натиск, може да удължите щеките. При изкачване прехвърляйте натиска върху каишката, при спускане най-добре я откачете, за да не ви пречи щеката в случай на падане.
3
Аксесоари
С включен летен (с малък диаметър) диск на резба. Съвместима със зимни перца (по-широки).
Информация / Концепция / Технология
Състав
Стъбло : 100.0% алуминий Дръжка/ръкохватка : 100.0% полиуретан

Тест
Всички наши щеки са преминали полеви изпитания чрез реална употреба от представителна група потребители, в условията, в които биха били използвани реално. При нашите "тестови мисии" продуктовият мениджър разчита на хора, които не са свързани с QUECHUA, за проверка, усъвършенстване и оценяване на продуктите.

Тестов продукт
Проведени са лабораторни тестове за огъване и натиск при разгъната щека, за да се гарантира нейната ефикасност и издръжливост в случай че потребителят натисне щеката твърде силно. Освен това са осъществени изпитания за издръжливост на опън, на натиск и за умора на материала с цел проверка на поведението и ефективността на системите за затягане. Върховете и дръжките са преминали тест чрез опъване, симулиращ случаи на заклещване при употреба.

Инструкции за съхранение
Съхранявайте щеките на сухо място, без да затягате системата за заключване.
Сортирайте по:
Удовлетворена
Използвано за 1 седмица или по-малко
Практични, удобни и сигурни.
Добър продукт за цената
Използвано за 2 до 8 седмици
Цена качество
Лесни за употреба; добро съотношение цена/качество
Използвано за 2 до 8 седмици
Щеките са на много приемлива цена и въпреки, че са произведени в Китай са по-добри от по-евтиния клас. Дръжката е доста по-голяма, а теглото е супер за цената си...мисля 230 грама. Това са ми първите щеки за ходене и реално ги подложих на сериозно изпитание със 11 часов преход и максимално натоварване към тях. Негативното е, че едната малко се изкриви в най-долната си и тънка част, но не съм ги жалил хич.
  • 1
Показване