ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА КАРДИО ФИТНЕС 100, ЧЕРНО/РОЗОВО

8379422

DOMYOS

Предназначение: за фитнес и бягане на пътека.
Обувките кардио фитнес 100 са с вградени гъвкави канали в предната част за свободно естествено движение на стъпалото и смяна на посоката.
Таблица с размери

Купете В
     магазина

НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИНИ

Предимства на продукта
Гъвкавост при промяна на посокатаИнтегрирани канали в предната част за лесна смяна на посоката.
Фиксиране на стъпалотоСтабилно фиксиране на стъпалото.
ОмекотяванеПодметката поема ударите и щади ставите при скачане.
Гаранция2 Години
Техническа информация

1
Защо да изберете обувки за фитнес?
Проведените в нашата спортна лаборатория проучвания показаха, че при практикуване на фитнес тялото изпълнява разнообразни движения, които са различни от тези при другите спортове, като завъртане, последователни скокове от място, клекове, напади и др. За разлика от бягането във фитнеса почти няма движение в права линия. Създадохме нашите обувки за фитнес, за да ви помогнем да изпълнявате всички тези движения без риск от контузия.
2
Защо е важно да изберете обувки за фитнес?
Проучванията показват, че голяма част от контузиите във фитнеса са в резултат на неподходящи обувки. 86% от спортуващите, които се контузват по време на фитнес тренировка, носят обувки за бягане. Нашите проучвания доказват, че рискът от контузия при хората, които не носят обувки за фитнес, е по-голям, в сравнение с тези, които са избрали обувки, предназначени за този спорт.Ето защо е важно да изберете подходяща екипировка, която да отговори на специфичните ви нужди, свързани със спорта.
3
Дроп на подметката (разлика в дебелината пета-пръсти)
Всички наши обувки за фитнес са с разлика в дебелината на подметката пета-пръсти (дроп) 4 мм. Това ви гарантира усещане по-близо до вашето естествено положение (бос крак = дроп 0). Важно е да знаете, че ако сте свикнали да носите обувки с голяма разлика в дебелината на подметката пета-пръсти, например на ток, ще ви е необходимо време, за да се адаптирате към новите обувки.
4
Гъвкавост във всички посоки
Защо е важно? Проучванията показват, че във фитнеса флексията и екстезията на крака е 1,7 пъти повече в сравнение с бягането. Следователно, във фитнеса движението в глезена също е различно в сравнение с бягането. Тези проучвания доказват, че при фитнеса нуждите от гъвкавост и усукване на обувката са специфични и различни от тези при бягане. Ето защо ние разработваме нашите обувки, като ги съобразяваме с нуждите и движенията на стъпалото.
5
Стабилност в предната част на стъпалото
Защо е важно? Стабилността в предната част на стъпалото - основна опорна точка при фитнес, помага за запазване на равновесието при движения с промяна на посоката.
6
Омекотяване в предната част
Защо е важно? При повечето от движенията във фитнеса посрещате земята с предната част на стъпалото, докато при бягането натоварването е най-голямо в зоната на петата. Създаваме нашите обувки с оптимално сцепление в предната част, за да предпазим тялото ви от многократното въздействие при движение и да гарантираме стабилност при последователни движения.
7
Сцепление и въртене
Обувките предлагат добро сцепление, позволяващо лесна смяна на посоката на движение, докато в зоната на въртене сцеплението е по-малко, за да позволи завъртане без натоварване на ставите. Намирането на точното съотношение между тези две характеристики е от ключово значение. Комбинирането на механични, биомеханични и сензорни тестове ни позволи да определим точното ниво на сцепление и зоната на опора при въртене.
8
Как може да бъде доказано?ТЕСТОВЕ НА ПРОДУКТА
Изследователските ни екипи анализират движенията чрез датчици, които прецизно измерват реакциите на човешкото тяло. Но тъй като нищо не може да замени практическия опит, обувките се тестват и в различни фитнес зали, в каквито на практика ги носите.Благодарение на всички тези тестове ние ви предлагаме лесно достъпни продукти с отлични технически характеристики, чиято основна цел е да спортувате при най-добрите условия.
9
Немаркиращи подметки
Подметките са специално разработени, за да не оставят следи по настилката.
Информация / Концепция / Технология
Състав
Външна част : 80.0% полиестер, Външна част : 20.0% полиуретан Подметка : 70.0% EVA, Подметка : 30.0% каучук Вътрешна част : 100.0% полиестер
Сортирайте по:
Фитнес обувки
Потребител на продукта Какво означава 'Потребител на продукта'?

Когато мнението е отбелязано с етикет 'Потребител на продукта', означава, че ние потвърждаваме, че клиента оставил това мнение е закупил продукта от нас.

Ние можем да потвърдим, че публикуваните мнения са оставени след покупка на продукта и след лична употреба.

Ако мнение не е отбелязано с 'Потребител на продукта' не означава, че продукта не е използван от потребителя. Означава също и че може да е публикувано от профил на гост или друго.

Етикетът 'Потребител на продукта' Ви помага да отсъдите до колко можете да се доверите на мнението.
Използвано за 2 до 8 седмици
Много удобни фитнес обувки, на добра цена.
  • 1