ПАЛАТКА ЗА КЪМПИНГ ARPENAZ 2 FRESH&BLACK | ДВУМЕСТНА, БЯЛА

8357354

QUECHUA

Предназначение: прохлада и тъмнина за пълноценен сън, за 2 души на къмпинг.
Лесно разпъване. Конструкция със самоносещ купол.Концепцията Fresh&Black осигурява прохлада и тъмнина, за да спите спокойно.

Уважаеми клиенти, попитайте за възможност за индивидуална поръчка на contactbg@decathlon.com. Продуктът не е наличен

Купете В
     магазина

НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИНИ

Предимства на продукта
Лесен монтаж/демонтажСамоносеща конструкция. Лесно разпъване с рейки.
Жизнено пространствоСпално: 120 х 200 см. Използваема максимална височина: 105 см.
КомпактностРазмери на калъфа: 57 x 12 x 12 см / 8,2 литра. Тегло: 2,6 кг.
Намаляване на топлинатаПроветрения, входове с комарници и тъкан Fresh & Black за пълноценен сън.
ТъмнинаТъкан FRESH & BLACK, патентован външен слой: 99% затъмнение дори посред бял ден.
ЗдравинаВятър до 40 км/ч (пета степен): тест в аеродинамичен тунел, въртяща платформа.
НепромокаемостИзпитана под душ при 200 мм вода/час/м² (тропически дъжд) и чрез полеви тест.
Влияние върху околната средаСравнение на жизнения цикъл: палатка за спане - sustainability.decathlon.com
Гаранция2 години. ДИШАЩА ФУНКЦИЯ: 2 години гаранция.
Техническа информация

1
Разпъване/Събиране
Класически монтаж "иглу": рейките се издигат и захващат за спалното, покривалото се фиксира отгоре. Събирането на палатката се извършва в обратен ред.
2
Вентилационни отвори
2 вентилационни отвора в горната част, 2 вътрешни входа с мрежа в горната част, пространство между стените и пода по цялата обиколка: така се осигурява циркулация на въздуха между спалното и горния слой - за постъпване на чист въздух и ограничаване на естествената кондензация.Концепция Fresh - намалява горещината от слънцето.
3
Слънцезащита
Тъканта с промазка с Ti0² е с фактор UPF 50 +. Внимание, през отворен вход може да проникне значително количество UV лъчение. Защитете кожата си със слънцезащитен крем.
4
Непромокаемост
Всички палатки Quechua са лабораторно тествани (цялата палатка под 200 литра/час/м² за 4 часа) и изпитани в реална употреба. Горен слой от полиестер, промазан с полиуретан (PU) 2000 мм, под от полиетилен 120 г/м². Всички шевове са непропускливи благодарение на термично залепените ленти. Наличието на спално от дишащ полиестер предотвратява контакта с капките вода от конденза, които могат да се отложат от вътрешната страна на горния слой.
5
Устойчивост на вятър
Всички палатки се подлагат на изпитания в аеродинамичен тунел върху въртяща се платформа така, че всяка от страните да бъде изложена на вятъра. Разпъната правилно, с всички обтяжки около нея, палатката трябва да остане обитаема при скорост на вятъра, измерена до земята, до 40 км/ч (пета степен по скалата на Бофорт).
6
Оценка за сравнение на въздействието на продуктите върху околната среда
Въздействието на продукта върху околната среда се оценява въз основа на целия му жизнен цикъл и на различни показатели. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
7
Гаранция
Всички палатки, които предлагаме, имат гаранция 2 години при нормална употреба (доказателство за покупката е касовата бележка). В магазините ни се предлагат резервни части.
Характеристики на продукта
БРОЙ ОБИТАТЕЛИ2 ДУШИ

МОНТАЖРЕЙКИ

Размери сгъната57 x 12 x 12 см / 8,2 л

ТЕГЛО2,6 кг

ТЕХНОЛОГИЯFRESH&BLACK
Информация / Концепция / Технология
Състав
Рейка : 95.0% фибростъкло, Рейка : 5.0% алуминий Вътрешно помещение : 55.0% полиетилен, Вътрешно помещение : 45.0% полиестер Външна материя : 85.0% полиестер, Външна материя : 15.0% полиуретан Задна чанта за велосипед : 85.0% полиестер, Задна чанта за велосипед : 15.0% експандиран полистирен

Инструкции за съхранение
Съхранение: след използване или почистване палатката се прибира едва след като ИЗСЪХНЕ НАПЪЛНО, за да не се появи неприятен мирис или плесен.
Сортирайте по:
Добра е.
Използвано за 2 до 8 седмици
Не усетих да е по-прохладна и ми идва малко къса, но изглежда добре изработена и от качествени материали. Лесно се разпъва и като цяло съм доволен от палатката.
Отговор на производител
Здравейте, 

искрено Ви благодарим, че споделихте мнението си! Нашата цел е да оптимизираме продуктите си всяка година и да вземаме предвид мнението на потребителите за тях, така че ще предоставим обратната Ви връзка на продуктовите мениджъри на Quechua. 

Спортни поздрави,
Екипът на Decathlon
  • 1
Показване