ДАМСКО ЯКЕ ЗА ПРЕХОДИ RAIN-CUT, ЗА ЗАЩИТА ОТ ДЪЖД, НЕПРОМОКАЕМО, РОЗОВО

8356303

QUECHUA

Предназначение: за допълнителна защита от дъжд при равнинни преходи.
Най-изгодна цена: леко, компактно, непромокаемо и дишащо - високотехнологично яке за допълнителна защита от дъжд, класическа женска кройка.
Таблица с размери

Купете В
     магазина

НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИНИ

Предимства на продукта
НепромокаемостНепромокаемо покритие (2000 мм). Основните шевове са непропускливи. Качулка.
Лесно пренасяне1 джоб с цип. Якето се сгъва и прибира в десния си джоб.
Дишане на тялотоХидрофилен слой (RET=12): ограничава конденза в дрехата.
Лесно използванеПристягане на качулката. Езичета на циповете за лесно отваряне с ръкавици.
Гаранция2 Години
Техническа информация

1
Непромокаемост на дрехата
Дрехата е преминала тест с душ при 60 л вода/м²/час в продължение на 1 час. Изпитването възпроизвежда средните условия на проливен дъжд. Материята на якето е промазана: водата се стича по повърхността на плата, без да попива в него. По този начин материята не се напоява с вода и остава лека и дишаща. Промазката се получава чрез обработка на тъканта от външната страна В допълнение основните шевове, изложени на дъжда в най-голяма степен, са непропускливи.
2
Съвети за дълготрайно запазване на непромокаемостта
За дълготрайно запазване във времето на ефикасна непромокаемост промазката на тъканта трябва да се обновява: препоръчваме ви да го правите на всяко трето пране, или след 10-ина излизания под дъжда. При пране якето трябва да се изплаква обилно, след което промазката се възстановява лесно чрез топлинна обработка - или в сушилня на кратка програма, или например със сешоар за кратко време. В инструкциите за поддръжка към продукта ще откриете всички наши съвети.
3
Препоръчителни допълнителни продукти
Горен панталон Raincut за предпазване на краката - така ще разполагате с пълен и ефикасен комплект за цялостна защита срещу вятър и проливен дъжд.
4
Мярка за непромокаемост, изразена в мм воден стълб
Водоустойчивостта на дадена тъкан се измерва чрез налягането, упражнено върху нея от воден стълб, изразено в мм (тест на базата на стандарт ISO 811). Колкото по-високо е налягането, толкова по-непромокаема е тъканта. Това означава, че материя с непромокаемост от 2000 мм издържа на налягане, упражнявано от 2000 мм воден стълб.
5
Дишаща функция на материята
Дишащите свойства на материята се установяват чрез тест, измерващ нейната устойчивост на паропреминаване - RET (по стандарт ISO 11092). Колкото по-ниска е стойността на този показател, толкова по-висока е способността на тъканта да диша, тоест да благоприятства изпаряването на влагата, генерирана от тялото при физическа дейност. Например: RET < 9 = изключително дишаща тъкан / 9 < RET < 12 = силно дишаща тъкан / 12 < RET < 20 = дишаща тъкан / RET > 20 = слабо или недишаща тъкан.
6
Оценка за въздействие върху околната среда
Въздействието на продукта върху околната среда се оценява въз основа на целия му жизнен цикъл и на различни показатели. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
Характеристики на продукта
Тегло175 г за размер S/M

РазмериXXS/XS, S/M, L/XL,2XL/3XL

Цвятрозов

Други цветоветъмносин
Информация / Концепция / Технология
Състав
Основна материя : 100.0% полиестер Импрегнация : 100.0% полиуретан

Тестов продукт
Всички наши модели са тествани от представителна група потребители, в същите условия, при които биха били използвани. Считаме, че изпробването в реални условия е единственият метод, чрез който можем да проектираме и непрекъснато да усъвършенстваме техническата приложимост и дизайна на нашите продукти Quechua.

Инструкции за съхранение
Винаги проверявайте дали тази непромокаема защитна дреха е напълно суха, преди да я приберете за съхранение.

Инструкции за поддръжка
Пране на 30°C, с течен перилен препарат, да не се добавя омекотител. Да се затворят циповете и велкро лентите преди поставяне в пералнята. Промазката трябва да се подновява с подходящ препарат при всяко пране. Магазините на Декатлон предлагат пълна гама от специално разработени продукти за поддръжка на непромокаеми и дишащи материи - за оптимизиране функционалността на дрехата през целия й срок на живот.
Сортирайте по:
Препоръчвам това яке
Използвано за 2 до 8 седмици
Много удобно и хубаво яке
Чудесно яке
Използвано за 1 седмица или по-малко
Много съм доволна от якето Raincoat, използвах го в атмосферни условия с вятър и дъжд и наистина се чувствах много комфортно.Отговаря на предназначението си!
Отлично се вписва този продукт за Лондонско време.
Използвано за 1 седмица или по-малко
Здравейте, много съм доволна от всички продукти закупени от Декатлон Пловдив.Хубав ден.
ДАМСКО ЯКЕ ЗА ПРЕХОДИ RAIN-CUT
Използвано за 3 до 6 месеца
Супер качество и цена, не пропуска вода и не спарва. Препоръчвам
Чудесни ветровки
Използвано за 2 до 8 седмици
Ветровките са много удобни и практични,леки,побират се в джоба,приятни за носене.Купих на мен и съпруга ми и не съжалявам.
Водо и ветроустойчиво яке
Използвано за 2 до 8 седмици
Невероятно яке,пази 100% от дъжд и вятър,леко и не заема никакво място!
Леко,удобно,красиво и много практично
Не съм открила недостатъци
  • 1
Показване