ДАМСКО ЯКЕ ЗА ПРЕХОДИ RAINCUT, ЗА ЗАЩИТА ОТ ДЪЖД, НЕПРОМОКАЕМО, РОЗОВО

8356303

QUECHUA

Предназначение: резервна дреха за защита от дъжд и вятър при преходи.
Най-добрата цена от нашата гама непромокаеми якета за преходи. Леко, компактно, непромокаемо и дишащо - високотехнологично яке за защита от дъжд при нужда, прибира се в джоба си.
Таблица с размери

Купете В
     магазина

НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИНИ

Предимства на продукта
НепромокаемостНепромокаемо покритие (2000 мм). Основните шевове са непропускливи. Качулка
Лесно пренасяне1 джоб с цип. Якето се сгъва и се прибира в десния си джоб.
Дишане на тялотоХидрофилен слой (RET=12): ограничава конденза в дрехата.
Лесно използванеПристягане на качулката. Циповете са с езичета за по-лесно отваряне с ръкавици.
ЛекотаЛеко и компактно яке. Тегло: размер S-M тежи 175 г.
Гаранция2 Години
Техническа информация

1
Непромокаемост на дрехата
Дрехата е преминала тест с душ при 60 л вода/м²/час в продължение на 1 час. Изпитването възпроизвежда средните условия на проливен дъжд. Материята на якето е промазана: водата се стича по повърхността на плата, без да попива в него. По този начин платът не се напоява с вода и остава лек и дишащ. Промазката се получава чрез обработка на тъканта от външната страна. В допълнение основните шевове, изложени на дъжда в най-голяма степен, са непропускливи.
2
Съвети за дълготрайно запазване на непромокаемостта
За дълготрайно запазване във времето на ефикасна непромокаемост промазката на тъканта трябва да се обновява: препоръчваме ви да го правите на всяко трето пране, или след 10-ина излизания под дъжда. При пране якето трябва да се изплаква обилно, след което промазката се възстановява лесно чрез топлинна обработка - или в сушилня на кратка програма, или например със сешоар за кратко време. В инструкциите за поддръжка към продукта ще откриете всички наши съвети.
3
Мярка за непромокаемост, изразена в мм воден стълб
Водоустойчивостта на дадена тъкан се измерва чрез налягането, упражнено върху нея от воден стълб, изразено в мм (тест на базата на стандарт ISO 811). Колкото по-високо е налягането, толкова по-непромокаема е тъканта. Това означава, че материя с непромокаемост от 2000 мм издържа на налягане, упражнявано от 2000 мм воден стълб.
4
Дишаща функция на материята
Дишащите свойства на материята се установяват чрез тест, измерващ нейната устойчивост на паропреминаване - RET (по стандарт ISO 11092). Колкото по-ниска е стойността на този показател, толкова по-висока е способността на тъканта да диша, тоест да благоприятства изпаряването на влагата, генерирана от тялото при физическа дейност. RET < 9 = тъканта диша отлично 9 < RET < 12 = тъканта диша много добре 12 < RET < 20 = тъканта диша RET > 20 = тъканта диша слабо или не диша
5
Как да изберете непромокаемо яке, което да съответства на индивидуалното ви натоварване при спортни занимания.
При спортуване човек се поти повече или по-малко в зависимост от интензивността и положеното усилие. Ако дишащите свойства не отговарят на натоварването, изпаренията от потта кондензират от вътрешната страна на якето. Ако дрехата е мокра, това е резултат не от проникване на дъжд през тъканта, а на конденза на изпаренията от потта. Затова трябва да избирате дъждобрана си в съответствие с натоварването, на което ще се подлагате. Това яке е предвидено за 2-часови преходи със средна скорост 5 км/ч.
6
Нашето въздействие върху околната среда.
Това яке е оценено с В по скала от А до Е. Въздействието на продуктите ни върху околната среда се изчислява въз основа на целия им експлоатационен срок. След сравняване с други артикули от същия вид (тениски, панталони, раници), всеки от тях получава оценка, която ви позволява да определите кои са най-екологични. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. Повече информация ще намерите на адрес: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
7
Стремим се да използваме по-щадящи околната среда материи
Създаваме своите продукти с грижа за планетата, за да пестим естествените ресурси, необходими за производството на изделия, допринасящи за вашето удоволствие от преходите. Затова планираме през 2019-а да изработваме това яке от материя, изработена изцяло от рециклирани полиестерни влакна и така да намалим своя CO2 отпечатък.
8
Препоръчителни допълнителни продукти
Горен панталон Raincut за предпазване на краката - така ще разполагате с пълен и ефикасен комплект за цялостна защита срещу вятър и проливен дъжд. Още нещо важно: от 2019-а при изработването на този панталон смятаме да използваме много по-екологичен метод на багрене.
9
Гаранция
Гаранцията на нашите якета за преходи е 2 години. Поемаме ангажимент да ви предлагаме издръжливи продукти, които да ви съпътстват във всички преходи сред природата. Причината за това е, че всеки от нас държи най-много на продуктите, с които е преживявал и продължава да преживява приятни приключения.
Информация / Концепция / Технология
Състав
Основна материя : 100.0% полиестер Импрегнация : 100.0% полиуретан

Тестов продукт
Всички наши модели са тествани от представителна група потребители, в същите условия, при които биха били използвани. Считаме, че изпробването в реални условия е единственият метод, чрез който можем да проектираме и непрекъснато да усъвършенстваме техническата приложимост и дизайна на нашите продукти Quechua.

Инструкции за съхранение
Винаги проверявайте дали тази непромокаема защитна дреха е напълно суха, преди да я приберете за съхранение.

Инструкции за поддръжка
Да се пере на 30°C. Да се използва течен препарат за пране, да не се добавя омекотител. Да се затворят циповете и велкро лентите преди поставяне в пералнята. При всяко пране обновявайте промазката с подходящ препарат. В магазините на Decathlon ще намерите пълна гама от специално разработени за поддръжка на непромокаеми и дишащи тъкани продукти. С тях ще оптимизирате качествата на дрехата през целия ѝ експлоатационен срок.
Сортирайте по:
Препоръчвам това яке
Използвано за 2 до 8 седмици
Много удобно и хубаво яке
Чудесно яке
Използвано за 1 седмица или по-малко
Много съм доволна от якето Raincoat, използвах го в атмосферни условия с вятър и дъжд и наистина се чувствах много комфортно.Отговаря на предназначението си!
Отлично се вписва този продукт за Лондонско време.
Използвано за 1 седмица или по-малко
Здравейте, много съм доволна от всички продукти закупени от Декатлон Пловдив.Хубав ден.
ДАМСКО ЯКЕ ЗА ПРЕХОДИ RAIN-CUT
Използвано за 3 до 6 месеца
Супер качество и цена, не пропуска вода и не спарва. Препоръчвам
Чудесни ветровки
Използвано за 2 до 8 седмици
Ветровките са много удобни и практични,леки,побират се в джоба,приятни за носене.Купих на мен и съпруга ми и не съжалявам.
Водо и ветроустойчиво яке
Използвано за 2 до 8 седмици
Невероятно яке,пази 100% от дъжд и вятър,леко и не заема никакво място!
Леко,удобно,красиво и много практично
Не съм открила недостатъци
  • 1
Показване