Очила за плуване SPIRIT, размер L, черно/червено

8335688

NABAIJI

Предназначение: за тренировки и за поддържане на форма. За напреднали плувци.
Много удобни плувни очила с широко зрително поле благодарение на гъвкавата пола, която пасва идеално на лицето, осигурявайки отлична непропускливост.

Купете В
     магазина

НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИНИ

Предимства на продукта
Зрително полеМного широко зрително поле (135° - 150°): за да виждате всичко около себе си.
РегулиранеЕдинична настройка: двоен ластик отзад, странично регулиране, мостче моноблок.
СтабилностОтлична стабилност благодарение на гъвкавостта и хидродинамичния дизайн.
Ограничаване на замъгляванетоТретирани против замъгляване.
НепромокаемостИзключително гъвкави уплътнения за оптимално прилягане към лицето.
Гаранция2 Години
Техническа информация

1
ИЗБОР НА РАЗМЕР
Непропускливостта на плувните очила зависи от прилягането на силиконовото уплътнение по лицето. Препоръчваме преди покупка да пробвате очилата чрез теста на вакуумния ефект, без еластичната лента. Поставете ги и притиснете леко - ако очилата застанат на лицето без ластика, значи ще бъдат непропускливи във водата. Чрез този тест може да проверите дали размерът отговаря на ширината на вашето лице. МОДЕЛЪТ СЕ ПРЕДЛАГА В 2 РАЗМЕРА: S за тесни и L за широки лица.
2
Поддръжка и предпазни мерки
Изисквания за поддръжка: - да се изплаква след употреба, - да се прибира в своя калъф след използване, за да се предотврати всякакъв контакт със стъклата - както от вътрешната страна, обработена за защита от конденз, така и от външната, чието надраскване би могло да влоши видимостта.НИКОГА НЕ ДОКОСВАЙТЕ И НЕ ТЪРКАЙТЕ СТЪКЛАТА ОТ ВЪТРЕШНАТА СТРАНА.
3
ЗАМЪГЛЯВАНЕ
Появата на конденз зависи от множество фактори - разликата между температурата на тялото и на водата, нивото на влажност и т.н. Износването от триене е една от основните причини за замъгляване на стъклата. При поява на конденз потопете маската във водата. Така ще се образува нов защитен слой против замъгляване. Нормално е противозамъгляващите свойства на покритието на стъклата да отслабнат с времето. Предлагаме капки против замъгляване, които възстановяват покритието и удължават срока на живот.
4
ЦВЯТ НА СТЪКЛАТА
Цветът на стъклата трябва да е съобразен с осветеността на мястото, където тренирате. Ако плувате на открито или при силна осветеност около басейна, очилата с опушен или огледален ефект на стъклата гарантират по-голям комфорт. Ако басейнът се намира в сумрачна зала, изберете прозрачни или леко оцветени стъкла. Очилата SPIRIT се предлагат с различни нюанси на стъклата.
Характеристики на продукта
РазмерL / за широки лица
Информация / Концепция / Технология
Състав
Лещи : 100.0% поликарбонат Свързващ елемент : 100.0% термополиетилен Опаковка : 100.0% полипропилен Задна част : 100.0% силикон

Инструкции за съхранение
Прибирайте маската в калъф след употреба. Важно: да не се докосва вътрешната страна на стъклата, за да не се повреди покритието против замъгляване.

Инструкции за поддръжка
Да се изплакват с чиста, студена вода след употреба. Важно: да не се докосва вътрешната страна на стъклата (нито с пръсти, нито с кърпа), за да не се повреди покритието против замъгляване. Да се избягва продължителното излагане на слънце, което може да повреди ластиците и някои други елементи на очилата. Очилата да се пазят от мръсотия и мазнина, особено по стъклата.
Сортирайте по:
удобни за неинтензивни тренировки
Потребител на продукта Какво означава 'Потребител на продукта'?

Когато мнението е отбелязано с етикет 'Потребител на продукта', означава, че ние потвърждаваме, че клиента оставил това мнение е закупил продукта от нас.

Ние можем да потвърдим, че публикуваните мнения са оставени след покупка на продукта и след лична употреба.

Ако мнение не е отбелязано с 'Потребител на продукта' не означава, че продукта не е използван от потребителя. Означава също и че може да е публикувано от профил на гост или друго.

Етикетът 'Потребител на продукта' Ви помага да отсъдите до колко можете да се доверите на мнението.
Използвано за 2 до 8 седмици
Дори и добре стегнати пропускат вода при скокове
Удобни и добре изглеждат
пропускат вода
  • 1
Показване