НАМАЛЕНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ОКОЛНАТА СРЕДА
Стандартните технологии за багрене на текстил изразходват много вода, като в същото време я замърсяват.
За да ограничим въздействието върху околната среда, използваме различни технологии на багрене:
1. вътрешната материя не е боядисана.
2. багрене само на една от всеки две нишки за външната материя в сиво - реф. №: 8618616.
3. технология на директно багрене, при която пигментът се интегрира при производството, на външната материя в тюркоаз, реф. № 8618617.
ТЕРМИЧНА ИЗОЛАЦИЯ
Тествахме лабораторно съгласно стандарт EN 12546-2 този продукт при външна температура 32°C, без охлаждащи блокчета, пълен до половината на обема си. Времето за повишаване на температурата от 5°C (температура на хранителни продукти, извадени от хладилник) до 15°C е 2 часа.
При добавяне на 300 г лед времето за повишаване на температурата от 5°C до 15°C при същите условия е 3 часа.
Съвети за оптимална ефективност на чантата
За да запазите продуктите на хладно за по-дълго време, можете да поставите охладителни блокчета и в двете отделения. Преди прехода можете да охладите цялата чанта и хранителните продукти в хладилника.
По-пълната чанта е по-ефикасна.
ФУНКЦИОНАЛНИ ПРЕДИМСТВА
- 2 кутии с херметическо затваряне по 0,65 л за разпределяне на хранителните продукти. - Сваляща се презрамка.
- Две отделения (2,6 и 1,8 л).
- Три ластика в горното отделение за закрепяне на прибори.
Внимание: при загряване в микровълнова кутиите трябва да бъдат отворени. Да не се загряват затворени.
Съвети за поддръжка
Да се мие на ръка, а не в съдомиялна. Да се изплаква с чиста вода и да се оставя да изсъхне отворена. Само малките кутии могат да бъдат почиствани в съдомиялна.
Първа употреба
Преди първа употреба изплакнете кутиите за храна три пъти с чиста вода.
Материали и нормативна уредба
Нашите материали и продукти отговарят на действащите стандарти за контакт с хранителни вещества. Те не съдържат бисфенол А (BPA) в съответствие с действащата френска регулация.