Скрий филтрите
Активни филтри 0
Сортиране по:
  • ДОЛЕН КЪС КЛИН KEEPDRY 100, ЗА ФУТБОЛ, БЯЛ
ДОЛЕН КЪС КЛИН KEEPDRY 100, ЗА ФУТБОЛ, БЯЛ
KIPSTA
8619324

ДОЛЕН КЪС КЛИН KEEPCOMFORT, БЯЛ

21,90 лв.
  • ДОЛЕН КЪС КЛИН KEEPDRY 100, ЗА ФУТБОЛ, БЯЛ
ДОЛЕН КЪС КЛИН KEEPDRY 100, ЗА ФУТБОЛ, БЯЛ
цветове :
размер :

Помощ за размер

Mоят размер е

Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазини

Дизайнерските ни екипи разработиха късия долен клин Keepcomfort, който осигурява необходимата топлина при игра с умереноинтензивно движение по терена.

Предимства

Дишане на тялото

Дишане на тялото

Материя, отвеждаща изпотяването.
Свобода на движение

Свобода на движение

Еластична, прилепваща по тялото материя за повече свобода на движение.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Предимства на високотехнологичната долна екипировка

Долната екипировка е изолиращ слой, който запазва телесната топлина.
Освен това той абсорбира влагата от изпотяване, отвежда я навън и запазва тялото сухо. По този начин той допринася за естественото саморегулиране на вътрешната телесна температура до 37°C при игра както в студено, така и в топло време.
Материята изсъхва много бързо. Благодарение на това свойство тя осигурява дълготрайно отвеждане на изпотяването за комфорт при продължителна спортна дейност.

Няколко думи от дизайнерския екип

Екипите ни разработиха късия долен клин Keepcomfort, подходящ както за футбол, така и за други спортове. Той приляга плътно към тялото, без да стяга, и осигурява защита от студа при игра на ниски температури. Освен това късият клин предпазва от триене с шортите и поява на кожни раздразнения. Този модел е много удобен при игра с умереноинтензивно движение по терена и всякаква спортна дейност с по-леко изпотяване.

Екоконцепция

Моделът в черен цвят е произведен от 100% рециклиран полиестер. По този начин редуцираме голяма част от емисиите от CO2.
Използваната технология за багрене Dope Dyed представлява директно багрене на влакното с неразтворим пигмент. Този подход намалява значително въглеродните емисии от производствения процес.
С избора на този продукт вие допринасяте за намаляването на екологичния си отпечатък.

ТЕХНИЧЕСКИ ТЕСТОВЕ

Всички високотехнологични долни дрехи Kipsta са тествани съвместно с нашия отдел за сертифициране с цел точна оценка на свойствата за запазване на телесната топлина и отвеждане на изпотяването. По този начин можем определим максимално точно подходящия за вас продукт спрямо интензивността на игра и климатичните условия.

ГАМАТА ПРОДУКТИ KEEPCOMFORT

Гамата Keepcomfort е съставена от 3 продукта: долна блуза с дълги ръкави, дълъг долен клин и къс долен клин за пълна защита от студа.

ПРЕДИМСТВА НА ДОЛНАТА ДРЕХА KEEPCOMFORT

Стабилна поддръжка и топлина в хладно и студено време.
Отвеждане на изпотяването и запазване на тялото сухо при умереноинтензивна игра.
Комфорт благодарение на меката материя и вталената кройка.

Въздействие върху околната среда

Въздействието на продукта върху околната среда се изчислява за целия му живот въз основа на различни показатели. Продуктите се оценяват по скалата ABCDE, за да можете лесно да идентифицирате тези с най-малко въздействие върху околната среда, като ги сравните с други продукти от същия вид (тениски, долнища, раници). Декатлон предприе по собствена инициатива тази стъпка за информиране относно въздействието върху околната.
Повече информация: http://sustainability.decathlon.com/