Скрий филтрите
Активни филтри 0
Сортиране по:
3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
 • 3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
 • 3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
 • 3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
 • 3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
 • 3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
 • 3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
 • 3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
3D МЮРЕ ГРИВЯК 500

SOLOGNAC

8602880

3D МЮРЕ ГРИВЯК 500

11,90 лв.
 • 3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
 • 3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
 • 3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
 • 3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
 • 3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
 • 3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
 • 3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
3D МЮРЕ ГРИВЯК 500
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Дизайнерският ни екип от ловци разработи това плътно HD мюре гривяк с много реалистично покритие за привличане на птици от същия вид.

Предимства

Зрително въздействие

Зрително въздействие

Качественото оцветяване прави това HD мюре много реалистично.
Устойчивост на триене

Устойчивост на триене

Използвани са висококачествени бои, устойчиви на слънце, дъжд и триене.
Екоконцепция

Екоконцепция

Това мюре е изработено от 100% рециклиран полиетилен с висока плътност.
Мултифункционалност

Мултифункционалност

Възможно е поставяне в 2 положения (хранещ се или изправен гривяк).

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Реалистично HD мюре, създадено да увеличи максимално шансовете за привличане на гривяци

Това е първото мюре форма на гривяк, разработено изцяло от нашите екипи. Целта на екипите на Solognac е да улеснят срещата между птицата и ловеца, затова трябва да се скъси разстоянието помежду им. Затова реалистичността на това мюре по отношение на цветовете, обемността и положението играе основна роля за привличането на дивите екземпляри.

Етапите, нужни за създаването на това мюре гривяк Solognac

Този продукт е резултат от продължителна разработка. Първият етап беше създаване на прототип от дърво. Въз основа на него екипите ни направиха 3D модели и промениха някои детайли в пропорциите и стойката на патицата, за да постигнат максимално естествен вид на мюрето. Окончателния си вид пластмасовата фигура с изключително реалистични цветове придоби след още няколко етапа на оцветяване и 3D текстуриране на перата.

Реалистична форма за успешен лов на гривяци

При лов на летящи гривяци е много важно ятото мюрета на земята да е по-голямо, по-пълно и по-реалистично, така че да заблуди дивите гълъби. Оформеният с тази форма набор (поставен с човката към вятъра) увеличава максимално шансовете ви да ги привлечете. Използваната боя имитира възможно най-добре окраската на птицата и е по-устойчива на въздействието на слънчевите лъчи, дъжда, пясъка и триенето с други мюрета при пренасяне.

Висококачествена боя, устойчива на различните климатични условия

Това мюре е изключително ефикасно в ниви с пшеница, царевица или рапица благодарение на висококачественото цветно покритие, получено чрез изпичане на боята. Това повишава значително дълготрайността му. Ловците обикновено използват едни и същи мюрета в продължение на години, и затова решихме да ви предложим примамка с издръжлива боя, която не се влияе от климатичните промени и условията на пренасяне и съхранение.

Универсална форма - защипващата се вградена стойка позволява поставяне на мюрето в две положения

При изчакване в изправно положение, ловецът често е претоварен, защото носи пушка, укритие, чанта и т.н. Често при лов на гривяци се налага да вземе със себе си 15, 20, 30 и дори повече мюрета. Затова върху новия си модел разположихме 2 отвора: с тях и с вградената стойка можете да избирате дали мюрето ви да имитира хранещ се, или изправен гривяк. Стойката се защипва под мюрето (така не се налага да пренасяте частите отделно с опасност да я загубите).

Екоконцепция

Този продукт е произведен съобразно нашите политики за ограничаване на въздействието върху околната среда. За тази цел инженерните ни екипи заместиха обикновената пластмаса със 100% рециклиран полиетилен.

Как се разполагат мюретата на земята?

Препоръчва се мюретата да не се разполагат хаотично. Трябва да се отчетат 3 основни обстоятелства: посоката на вятъра, посоката, от която идват гривяците, и разположението на укритието. Има много начини за разполагане на ятото, но при идеални условия (вятърът духа откъм гърба ви, а гривяците идват срещу вас), разположете мюретата на 20 - 25 м от укритието си под формата на широко "U" на земята, така че птиците да кацнат в средата.

Оборудване за максимална ефективност на лова

За да повишите допълнително реалистичността на ятото, ви препоръчваме да го допълните с нашите нови мюрета черупки 100 и с подвижни имитации, разположени срещу вятъра (с махащи или въртящи се криле). Освен това носете маскировъчни дрехи и не пренебрегвайте укритието. Препоръчваме също камуфлажното сгъваемо укритие щит. По този начин ще можете да видите отдалече как гривяците забавят полета си, спускат се и кацат на избраното място.

Тегло и размери

Дължина: 32 см.
Ширина: 17,5 см.
Тегло: 220 г.

Видеоклипове