Скрий филтрите
Филтри 0
Сортирай по
Филтри 0
ВЕГАН ПРОТЕИН, 900 Г, ШОКОЛАД/ЛЕШНИЦИ
  • ВЕГАН ПРОТЕИН, 900 Г, ШОКОЛАД/ЛЕШНИЦИ
  • ВЕГАН ПРОТЕИН, 900 Г, ШОКОЛАД/ЛЕШНИЦИ
  • ВЕГАН ПРОТЕИН, 900 Г, ШОКОЛАД/ЛЕШНИЦИ
ВЕГАН ПРОТЕИН, 900 Г, ШОКОЛАД/ЛЕШНИЦИ

DOMYOS

8602207

ВЕГАН ПРОТЕИН, 900 Г, ШОКОЛАД/ЛЕШНИЦИ

54,90 лв.
  • ВЕГАН ПРОТЕИН, 900 Г, ШОКОЛАД/ЛЕШНИЦИ
  • ВЕГАН ПРОТЕИН, 900 Г, ШОКОЛАД/ЛЕШНИЦИ
  • ВЕГАН ПРОТЕИН, 900 Г, ШОКОЛАД/ЛЕШНИЦИ
ВЕГАН ПРОТЕИН, 900 Г, ШОКОЛАД/ЛЕШНИЦИ
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Веган протеин за поддръжка и растеж на мускулната маса.

Предимства

Изграждане и поддържане на мускулатурата

Протеините спомагат за поддържане и растеж на мускулите.

Концентрация на протеини

Формула със 70% протеини от ориз и грах.

Вкус

Натурален аромат лешници и шоколад.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Процес на създаване

Вкус и текстура, разработени, за да убедят последователите на веганската диета, но също и флекситарианците и всички, които търсят разнообразяване на хранителния режим.

След година и половина усилена работа и дегустации от всякакъв вид, най-после с гордост ви представяме 11-ата версия на веган протеина с вкус шоколад и лешници.
Над 140 души тестваха продукта, за да ни помогнат да предложим най-доброто.

Съставки от натурален произход

Смес от грахов и оризов протеин. Какаото и ароматите са натурални.
Избрахме стевия - силен подсладител с натурален произход (листа от стевия). Екстактите от стевия Rebaudiana е растение с произход от Южна Америка, чиито листа съдържат молекули със свойства на подсладител. Изборът на акациева гума - естествени фибри с текстуриращи свойства, гарантира кремообразна текстура.

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО И СЕРТИФИКАТИ


Веган протеинът е произведен във Франция. Със сертификат IFS Food.
Производство на продукти в съответствие с добрите производствени практики и съгласно методите и принципите на HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point, Анализ на опасностите и контрол на критичните точки).
Стандарт ISO 26 000.

Физико-химични, микробиологични и токсикологични тестове, тестове за чувствителност.

Веган протеин или суроватъчен протеин

Минаването от суроватъчен към растителен протеин може да е предизвикателно в началото.
Текстурата на тастителния протеин е по-плътна и "брашнена" в сравнение с тази на суроватъчния.

Кога да приемате веган протеина?

Бързото усвояване на веган протеина го прави подходящ за консумиране след физическо натоварване (до 30 мин).

Можете да го използвате към добавка към храненето, като консумирате протеина на закуска или преди тренировка. 2/3 от дневния ви протеинов прием трябва да бъдат приети по естествен начин чрез разнообразно и балансирано хранене.

Как да приготвите веган протеинов шейк?

Смесете две лъжици от продукта (30 г) с максимум 250 мл вода в шейкър. Разклатете за 30 секунди и консумирайте.

Съветваме ви да използвате вода с умерена температура и да избягвате да смесвате продукта с топла вода.

За да получите по-маслена напитка, смесете същото количество протеин с 250 мл мляко от растителен произход.

Съвети за използване


Да не се приема при бъбречна недостатъчност, хепатит, от бременни жени и деца до 14 год. Да се държи далече от деца.Хидратирайте се редовно.
Съчетавайте физическата активност с разнообразно, балансирано хранене и здравословен начин на живот.
В случай на продължителна консумация (над 2 месеца), се консултирайте с лекар или диетолог.