Скрий филтрите
Активни филтри 0
Сортиране по:
  • БЮСТИЕ ЗА ФИТНЕС 900, ВИСОКА СТЕПЕН НА ПОДДРЪЖКА, ЧЕРНО
  • БЮСТИЕ ЗА ФИТНЕС 900, ВИСОКА СТЕПЕН НА ПОДДРЪЖКА, ЧЕРНО
  • БЮСТИЕ ЗА ФИТНЕС 900, ВИСОКА СТЕПЕН НА ПОДДРЪЖКА, ЧЕРНО
  • БЮСТИЕ ЗА КАРДИО ФИТНЕС 500, зелено
БЮСТИЕ ЗА ФИТНЕС 900, ВИСОКА СТЕПЕН НА ПОДДРЪЖКА, ЧЕРНО
DOMYOS
8589403

БЮСТИЕ ЗА ФИТНЕС 900, ВИСОКА СТЕПЕН НА ПОДДРЪЖКА, ЧЕРНО

45,90 лв.
  • БЮСТИЕ ЗА ФИТНЕС 900, ВИСОКА СТЕПЕН НА ПОДДРЪЖКА, ЧЕРНО
  • БЮСТИЕ ЗА ФИТНЕС 900, ВИСОКА СТЕПЕН НА ПОДДРЪЖКА, ЧЕРНО
  • БЮСТИЕ ЗА ФИТНЕС 900, ВИСОКА СТЕПЕН НА ПОДДРЪЖКА, ЧЕРНО
  • БЮСТИЕ ЗА КАРДИО ФИТНЕС 500, зелено
БЮСТИЕ ЗА ФИТНЕС 900, ВИСОКА СТЕПЕН НА ПОДДРЪЖКА, ЧЕРНО
цветове :
размер :

Помощ за размер

Mоят размер е

Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазини

Създадохме това бюстие за фитнес тренировки с висока интензивност - крос тренировки, боди атак, скачане на въже, бягане на пътека.

Предимства

Придържане на бюста

Придържане на бюста

Намалява с до 29,2% движението на бюста при тренировки с висока интензивност.
Оформящ ефект

Оформящ ефект

Подплънките от пяна подчертават естествените извивки на бюста.
Отвеждане на изпотяването

Отвеждане на изпотяването

Дишаща материя, която запазва тялото сухо и изсъхва бързо.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Подплънки от пяна

Бюстието 900 има подплънки от пяна.

Бюстие за спортни занимания с висока интензивност

Бюстието 900 е идеално за високоинтензивни кардио тренировки. Подплънките от пяна подчертават естествената извивка на бюста и осигуряват стабилна поддръжка по време на тренировка. Гръб от технична материя, отвеждаща изпотяването. *Намалява с 29,2% движението на бюста при тренировки със средна интензивност в сравнение с обикновен сутиен.

Системи за регулиране

Всяка система за регулиране, с която разполага бюстието, допринася за вашия комфорт. Телените копчета спомагат за адаптиране според обиколката, а триъгълните платки за по-стегната поддръжка.

Задължителна част от спортното облекло

По време на спорт бюстът е подложен на много по-голямо натоварване, отколкото в ежедневието. Независимо от размера на чашката или възрастта ви, бюстът претърпява движения и отскоци и може тежи до 5 пъти теглото си в зависимост от интензивността. Спортното бюстие осигурява поддръжката и комфорта, от които бюстът ви се нуждае по време на фитнес занимания. То ги предпазва от въздействието при движение, от болка и преждевременно отпускане.

Адаптирана поддръжка

По време на спорт движението води до разтягане на кожата и връзките на гърдите. Без достатъчна подкрепа рискувате болка или преждевременно отпускане. От друга страна, прекалено стегнатата поддръжка за дълъг период от време може да бъде вредна - тя трябва да бъде съобразена с размера на чашката и с интензивността на движението. Основната цел е да се предпази бюстът, без да се пречи на естественото му движение.

Три степени на поддръжка

Проектирахме нашите бюстиета с три степени на поддръжка в зависимост от спорта, който практикувате. Ниска степен за активности с ниска интензивност и ниско въздействие върху бюста (пилатес, стречинг, укрепване на мускулите и др.). Средна степен за активности, които предизвикват умерено и неповтарящо се движение на бюста (фитнес танци, кардио тренировки и др.). Висока степен за активности, свързани с интензивно движение (степ, багане на пътека, батут и др.).

Как да изберете подходящия размер?

Размерът на бюстието е адаптиран към вашето тяло, гарантира поддръжка и комфорта на бюста. За да изберете размер, премерете с шивашки метър гръдната си обиколка (без да носите сутиен). Застанете пред огледалото. Вземете метъра, дръжте го хоризонтално и го прекарайте около тялото си в областта на бюста. Стегнете и отчете измерената обиколка. Изберете подходящия за вас размер в сравнителната таблица.

Как са създадени бюстиетата на DOMYOS ?

Бюстиетата DOMYOS са създадени от нашия спортен екип, за да оптимизират вашия комфорт и да избегнат здравословни проблеми. Не използваме банели, за да избегнем риск от нараняване и компресия на лимфните възли. Ограничаваме до минимум шевовете на нивото на зърната, за да ограничим риска от дразнене на кожата и предпочитаме материали, които осигуряват отвеждане на изпотяването, за да се гарантира вашия комфорт и да се намали риска на дразнене на кожата.

Как са тествани бюстиетата на DOMYOS ?

Всички наши продукти са преминали тестове в лабораториите ни. Степента на поддръжка се оценява по скала от 1 до 5: 1 за ниска степен, 3 за средна степен и 5 за висока степен.
*Бюстиетата DOMYOS гарантират намаляване на ускорението на движението на бюста с от 10% (етепен 1) до 50% (степен 5) в сравнение с класически сутиен.

Тестват ли се продуктите преди продажба?

Да, разбира се. Подлагаме на строги тестове всички платове, които използваме за нашите продукти, за да гарантираме приятна и безопасна тренировка. Тестваме устойчивостта на цветовете, устойчивостта при многократно пране, отвеждането на изпотяването и други характеристики.
А след това? Спортуващи като вас тестват продуктите по време на спортни активности. Взимаме предвид впечатленията им и обратната им връзка, за да подобряваме продуктите.

Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда

Въздействието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид. тези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда.
За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/

Видеоклипове