СЪВЕТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
Екипът на Caperlan препоръчва използването на 2 части захранка за 1/2 част вода.
За оптимално овлажняване смесването трябва да се осъществява на два етапа.
Първо се изсипват 3/4 от водата в кръгла кофа и се бърка енергично с ръка, така че частиците на захранката за се напоят.
Сместа се оставя да преседи 15 минути, след което се добавя останалата вода за получаването на оптимална смес.
СЪСТАВ
Галета, сухар, царевично кюспе, кюспе от копра, куркума (5%).
ХИМИЧЕН СЪСТАВ И ПРОЦЕНТНО СЪДЪРЖАНИЕ
Сурови протеини 11,2%,
сурови мазнини 8,6%,
минерални вещества 3,6%,
сурова целулоза 1,5%,
натрий 0,3%.
КАТЕГОРИЯ
Допълващ фураж, предназначен за риби от семейство шаранови.
НОМЕР НА ОДОБРЕНИЕ
NL 211366