СЪВЕТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
Екипът на Caperlan препоръчва овлажняване на 2 части захранка с 1 вода.
За оптимален резултат овлажняването на захранката трябва да се прави на два пъти.
Първо изсипете в кръгла кофа 3/4 от необходимия обем вода, като разбърквате енергично с ръка, за да се напоят с вода частиците захранка.
След това оставете захранката да престои 15 мин и изсипете останалата вода, за да постигнете овлажнение, което да позволява направата на бойли.
СЪСТАВ
Галета, царевично кюспе, pastoncino (12%) (хлебни продукти, мазнини, аромат на панетоне), печен млян коноп (10%), царевица, фъстъци.
Добавка: аромат на панетоне.
ХИМИЧЕН СЪСТАВ И ПРОЦЕНТНО СЪДЪРЖАНИЕ
Суров протеин 13,9%.
Сурови мазнини 9,9%.
Минерални вещества 4,6%.
Сурова целулоза 3,2%.
Натрий 0,4%.
ОФИЦИАЛНО НАИМЕНОВАНИЕ
Допълващ фураж, предназначен за риби от семейство шаранови.
ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН НОМЕР
484 324 934 000 21