СЪВЕТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
Екипът на Caperlan препоръчва използването на 2 части захранка за 0,75 части вода.
За оптимално овлажняване смесването трябва да се осъществява на два етапа.
Първо се изсипват 3/4 от водата в кръгла кофа и се бърка енергично с ръка, така че частиците на захранката за се напоят.
Сместа се оставя да преседи 15 минути, след което се добавя останалата вода за получаването на смес, подходяща за направата на топки.
СЪСТАВ
Галета, PV1 (пшеница, меласа), сирене (10%), фъстъци, просо (10%), царевица.
ХИМИЧЕН СЪСТАВ И ПРОЦЕНТНО СЪДЪРЖАНИЕ
Сурови протеини 14,7%,
сурови мазнини 6,0%,
минерални вещества 16,7%,
сурова целулоза 2,4%,
натрий 4,4%.
КАТЕГОРИЯ
Допълващ фураж, предназначен за риби от семейство шаранови.
ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН НОМЕР
484 324 934 000 21