СЪВЕТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
Екипът на Caperlan препоръчва 2 части захранка да се смесват с 0,5 части вода.
За оптимално овлажняване смесването трябва да се осъществява на два етапа.
Първо се изсипват 3/4 от водата в кръгла кофа и се бърка енергично с ръка, така че частиците на захранката да се напоят.
Сместа се оставя да престои 15 минути, след което се добавя останалата вода за получаването на смес, подходяща за направата на топки.
СЪСТАВ
Галета, царевица, сухар, PV1 (пшеница, меласа), кюспе от мляно конопено семе (10%).
Добавка: аромат на ванилия 0,5%.
ХИМИЧЕН СЪСТАВ И ПРОЦЕНТНО СЪДЪРЖАНИЕ
Сурови протеини 14%,
сурови мазнини 9,8%,
минерални вещества 2,3%,
сурова целулоза 3,9%,
натрий 0,31%.
ОФИЦИАЛНО НАИМЕНОВАНИЕ
Допълващ фураж, предназначен за риби от семейство шаранови.
НОМЕР НА РАЗРЕШИТЕЛНОТО НА ДОСТАВЧИКА
NL 211366