Няколко думи от продуктовия мениджър
Създадохме тези обувки, за да осигурят поддръжка и комфорт при фрийстайл:
- вътрешна система за стягане на чорапа за оптимална поддръжка на глезена;
- механизъм за регулиране на стягането според предпочитанията и нуждите ви; - класическо стягане с връзки в две зони; - омекотяване с PU в зоната на петата за комфорт при приземяване; - подметка от EVA с 80% въздух - много лека, изолираща и защитаваща от студа.
Система за стягане в 3 зони
Обувките са създадени за взискателни сноубордисти. Имат 3 зони на стягане: 1. Система CABLE LOCK (механизъм) за регулиране на стягането в зоната на глезена. 2. Стягане в долната част на обувката с връзки и пластмасов стопер. 3. Стягане в горната част на обувката с връзки.
Флекс индекс/ Твърдост на обувките
Флекс MEDIUM (5/10) осигуряващ оптимален комфорт при практикуване на фрийстайл. По-твърдите обувки ще изискват по-добра техника и физическа форма и ще са по-малко приятни за каране в снежния парк.
Стабилизиране на петата, вътрешна обувка ниво 3
Стабилизирането на стъпалото е от съществено значение при сноуборда. Вътрешната обувка за напреднали предлага 6 концепции:
1. термоформоващ се чорап, 2. ергономична пяна на кокалчетата на глезена, 3. вътрешна система за стягане на чорапа, 4. механизъм за стягане и фиксиране на глезена, 5. двойно дебела пяна на езика и на стъпалото отпред за поддръжка и комфорт. 6. стелка 3D.
1. Термоформоване на чорапа: ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
ТЕРМОФОРМОВАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА САМО В ЕЛЕКТРИЧЕСКА ФУРНА ( МИН. РАЗМЕРИ 56 x 60 x 56 СМ), КОЯТО РАЗПОЛАГА С ВЕНТИЛАТОР.
ДА НЕ СЕ ИЗВЪРШВА В ГАЗОВА ИЛИ В МАЛКА, ПОМОЩНА ФУРНА.
1. Термоформоване на чорапа: инструкции
1. Загрейте фурната на 80°C на режим с вентилатор. 2. Извадете стелките и сложете чорапите върху решетката на фурната, която сте покрили предварително с хартия за печене. 3. Изчакайте 15 мин. 4. Извадете чорапите, сложете обратно стелките, след това ги обуйте със ски чорапи и ги стегнете, така че да се чувствате удобно. 5. Обуйте обувките и ги стегнете здраво. 6. Изчакайте 15 мин. При нужда можете да повторите операцията.
2. Пяна в зоната на кокалчетата Ergonomic Heel Pad
Флексът (твърдостта на дъската) е 5/10, което я прави гъвкава и толерантна.
Флексът е равномерен от носа до опашката за стабилност и контрол в завоя. Предназначен е за фрийстайл и фигури. Подходящ е и за начинаещи.
3. Стягане в три точки
Вътрешния чорап е облечен с текстил, интегриран в обувката, и има 3 точки на стягане. Тази концепця позволява да се разпредели силата на стягане и да се гарантира стабилност на крака в обувката.
4.Омекотяване в петата
Добавихме под стелката слой PU, за да предложим комфорт при приземяване след скок.
Стелка
Стелката на тези обувки е 3D.Предварително формована е на петата и на свода, за да ограничи движението на стъпалото в обувката.
осигурява комфорт и термоизолация. С цел стабилизиране на крака в обувката и само ако усещате необходимост, можете да:- да добавите термоформоваща се стелка. Това е най-високотехнологичното решение.
Подметка за стабилност, сцепление, термоизолация и омекотяване на стъпването
Подметка на обувките е изключително лека и е изработена само от EVA.
Материалът EVA е много лек (80% въздух).
Гарантира устойчивост на триене и много добро омекотяване.
Освен това изолира много добре от студа и запазва краката топли.
Също така добавихме големи грайфери, за да предложим много добро сцепление. Конфигурацията им не позволява задържане на сняг.
Как да изберете номер?
1. Обуйте обувките. 2. Стегнете ги. 3. Изправете се. 4. Палците на краката ви докосват върха на обувките, без да усещате притискане. 5. Приклекнете, изнасяйки тежестта на тялото напред, палците на краката ви не докосват върха на обувките.
Резервни части
Предлагаме в продажба следните резервни части:
механизъм и кабели за стягане. Можете да ги поръчате в сервиза на Decathlon.