Скрий филтрите
Активни филтри 0
Сортиране по:
ДЕТСКИ ШОРТИ BASIQUE, ТЪМНИСИНИ
  • ДЕТСКИ ШОРТИ BASIQUE, ТЪМНИСИНИ
  • ДЕТСКИ ШОРТИ BASIQUE, ТЪМНИСИНИ
  • ДЕТСКИ ШОРТИ BASIQUE, ТЪМНИСИНИ
ДЕТСКИ ШОРТИ BASIQUE, ТЪМНИСИНИ

DOMYOS

8516302

ДЕТСКИ ШОРТИ BASIQUE, ТЪМНИСИНИ

9,40 лв.
  • ДЕТСКИ ШОРТИ BASIQUE, ТЪМНИСИНИ
  • ДЕТСКИ ШОРТИ BASIQUE, ТЪМНИСИНИ
  • ДЕТСКИ ШОРТИ BASIQUE, ТЪМНИСИНИ
ДЕТСКИ ШОРТИ BASIQUE, ТЪМНИСИНИ
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Базов модел шорти, идеални за активностите на вашето дете.

Предимства

РАЗВИВАНЕ НА АВТОНОМНОСТ

РАЗВИВАНЕ НА АВТОНОМНОСТ

Лесно обличане благодарение на ластичния колан и разтегливата материя.
Еластичност

Еластичност

Свободна кройка: осигурява пълна свобода на движение.
Фиксиране

Фиксиране

Ластичен колан: стои стабилно и се облича лесно.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Базов продукт

За да може детето да се развива и напредва, докато практикува бебешка гимнастика, е важно да се чувства удобно. Подходящо облекло е тениска и горнище (което детето може да свали) и шорти, долнище или клин. Шортите 100, които са направени от 100% памук, са незаменим базов продукт за практикуване на бебешка гимнастика, гарантиращ удобство на детето, докато развива психомоторните си умения.

Еластичност

Тъй като детето няма пълен контрол над тялото си, то трябва да има свобода на движение по време на бебешката гимнастика. За да може да се забавлява, докато развива психомоторните си умения, то трябва да е облечено с удобни дрехи. Материята на шорти 100 е разтеглива и гарантира свобода на движение, така че детето да опознае тялото и възможностите му по лесен и забавен начин.

Мекота

Материя от 100% памук, гарантираща удобство и мекота. Шортите осигуряват пълен комфорт и свобода на движение, така че нищо да не разсейва и смущава движенията на детето. Шорти 100 са незаменим базов продукт за бебешка гимнастика.

Какво облекло е подходящо за гимнастика за най-малките?

Продуктите на Domyos винаги гарантират максимално удобство на децата по време на спорт. Облеклото не трябва да ограничава движенията. Детето трябва да се чувства удобно, докато се движи, без да се налага допълнително да нагласява дрехите си. Шорти 100 са идеален избор за целта. В комплект с удобни обувки детето ви ще е готово за всичко.

Какво представлява гимнастика за най-малките или бебешка гимнастика?

Това е физическа дейност в игрова форма, подходяща за деца от 1 до 6 год., в която се изпълняват различни упражнения с помощни уреди: тунели, греди, меки постелки, батут и др. По този начин децата се научават да пълзят, да скачат, да пазят равновесие и цялостно да развият своите двигателни умения. Този забавен спорт се практикува в клуб или вкъщи, на открито и на закрито.

Ползи от гимнастиката за най-малките

Ходи ли вашето дете на гимнастика? Знаете ли, че посредством игри и забавни упражнения тази дисциплина всъщност насърчава психомоторното развитие на малките деца? Чрез изпълнението на различни упражнения и откриването на нови усещания детето се научава да пази равновесие, развива двигателните умения и координацията на жестовете си и осъзнава възможностите на тялото си. По този начин детето добива увереност.