Скрий филтрите
Филтри 0
Сортирай по
Филтри 0
Топли боти за езда 500 WARM, с връзки, за възрастни, черни
  • Топли боти за езда 500 WARM, с връзки, за възрастни, черни
Топли боти за езда 500 WARM, с връзки, за възрастни, черни

FOUGANZA

8514855

Топли боти за езда 500 WARM, с връзки, за възрастни, черни

104,00 лв.
  • Топли боти за езда 500 WARM, с връзки, за възрастни, черни
Топли боти за езда 500 WARM, с връзки, за възрастни, черни
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Нашият екип от любители на ездата създаде тези синтетични, гъвкави и здрави боти, за да можете да яздите в студено време.

Предимства

Топлина

Подплата от синтетична кожа за максимална топлина.

Удобно използване

Подобрена форма: излята стелка, която пасва идеално.

Устойчивост

Изключително здрава синтетична материя. Странично шита подметка.

Лесно използване

Затваряне отзад за лесно обуване без развързване на връзките.

Сцепление

Набраздена подметка за добро задържане върху стремената.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Лесна поддръжка:

Със сигурност ще изцапате, намокрите и замърсите ботите си за езда. Въпреки това не е нужно да губите време в поддръжката им. Тъй като са изработени от синтетична, промазана материя с микробифър, обувките ви не се нуждаят от сапун или смазки. Почистването с четка и влажна гъба е напълно достатъчно.

Свалящата се стелка позволява ползване на всякакъв вид стелки и улеснява сушенето.

Съчетават се с чапсите 500:

Още по-леки, изключително удобни и много елегантни, ботите 500 WARM се съчетават идеално с чапсите 500, които са изработени от същите материали. Благодарение на новите си характеристики, разработени от нашите инженери, ботите и чапсите могат да се носят в комбинация. Това ги прави идеални за тренировки и състезания.

Оптимален комфорт:

Когато чуете боти за езда, без съмнение си представяте големи, твърди и не особено удобни за носене обувки? Прогонете тази представа от съзнанието си и пробвайте ботите 500 WARM. Нашият екип преработи формата на стъпалото, за да позволи на ездачите да се чувстват наистина комфортно в обувките. Излятата сваляща се стелка подсилва усещането за комфорт. По този начин обувката предлага добро придържане на крака, без да го притиска, позволявайки на ездача да се чувства като с еспадрили.

Гъвкави боти:

Тъй като ездачите са преди всичко спортисти, те имат нужда от свобода на движение. При ездата глезенът играе много важна роля: благодарение на материята с микрофибър ботите 500 WARM са изключително гъвкави. Вече нямате извинение да не държите петите надолу. Външната материя и вътрешната подплата, съставени от качествени синтетични материали, ще следват движенията на ездача.

Устойчивост при употреба:

Нека си го признаем: ездачите не винаги се грижат за ботите си. Пеша, на кон, по пясък, по трева, в локви или в кал – обувките преминават през всякакви изпитания. Създателите на ботите 500 са взели под внимание всичко това: изработката от синтетична материя, както и шитите и лепени подметки правят обувките устойчиви на протриване и влага. Промазани от външната страна, обувките се адаптират към всякакви условия.

Лекотата на първо място:

Трябва да признаем, че носенето на тежки обувки за езда ни пречи да покажем най-доброто от себе си върху седлото. Обувките не ни позволяват да се чувстваме стабилни върху стремената. Затова нашият екип от любители на ездата си постави за цел да направи ботите 500 WARM по-леки. Благодарение на работата по каучуковата подметка, която беше преработена и оптимизирана, тези боти за езда са по-леки с няколко стотин грама. Трябва да признаете, че усещането е доста приятно.

Красив дизайн:

Предпочитате обувки с ластик? А може би с връзки? Ботите 500 WARM се предлагат в два варианта. Те са създадени от нашите дизайнери, за да бъдат елегантни, добре изработени и да се адаптират оптимално към крака на ездача. Не се лъжете: ботите не са кожени, но синтетичната материя, от която са направени, е също толкова устойчива и гъвкава и много по-лесна за поддържане. Ботите са произведени в Португалия и предлагат редица технически предимства, без да правят компромис с естетиката.