Скрий филтрите
Филтри 0
Сортирай по
Филтри 0
Зимна долна фланелка за колоездене Training, черна
  • Зимна долна фланелка за колоездене Training, черна
  • Зимна долна фланелка за колоездене Training, черна
Зимна долна фланелка за колоездене Training, черна

VAN RYSEL

968420

Зимна долна фланелка за колоездене Training, черна

27,40 лв.
  • Зимна долна фланелка за колоездене Training, черна
  • Зимна долна фланелка за колоездене Training, черна
Зимна долна фланелка за колоездене Training, черна
цветове :
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазина

Тази фланелка, създадена за колоездене в студено време, ще ви пази от ниските температури при каране на шосеен или планински велосипед през есента и зимата.

Предимства

Отвеждане на изпотяването

Отвеждане на изпотяването

Материята гарантира ефикасно отвеждане на потта за добър термокомфорт.
Топлина

Топлина

Термобариера, предотвратяваща усещането за студ по време на колоездене.
Еластичност

Еластичност

Много еластична материя, която приляга по тялото. Кройка slim.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Долна фланелка от гама TRAINING

Тази долна фланелка TRAINING е създадена да отговори на нуждите при шосейно колоездене в зимни условия по отношение на издръжливостта.
Карането през зимата означава дълги преходи извън града и именно за това е предназначен моделът TRAINING. Добрата ѝ термоизолация ще ви топли при продължително каране извън града. Междувременно доброто отвеждане на потта ще ви поддържа сухи след ускоренията, които трябва да предприемете, за да защитите титлата си в спринта.

Съвети за употреба

Даването на напътствия по отношение на облеклото за студено време е най-трудно, тъй като всеки човек е различно чувствителен към студа.
Два съвета обаче са приложими за всички:
Не увеличавайте слоевете дрехи - това няма да ви защити по-добре от студа, а е неприятно при каране.
При шосейно или планинско колоездене трябва винаги да ви е леко студено на старта. После, още щом завъртите педалите, ще се стоплите бързо и докато карате, няма да ви е прекалено горещо.

Идеалното съчетание

В повечето случаи долната фланелка е идеална за носене под зимно яке. Тя осигурява добра защита от студа при физически натоварвания и същевременно отвежда добре потта.
По-зиморничавите могат да облекат върху нея и фланелка с дълъг ръкав, но това ще намали отвеждането на потта. По-добре заложете на дебелината на зимното си яке, дори вземете две.

Гами Essential, Training и Race

Предлагаме три различни гами зимни долни дрехи Hiver Van Rysel.
Essential: Това са най-топлите продукти, предназначени за натоварвания със слаба интензивност, при които не са необходими засилени контрол на изпотяването и регулиране на температурата.
Training: Отличен баланс между осигуряване на топлина и контрол на изпотяването.
Race: Отличен баланс между осигуряване на топлина и дишащи свойства. Идеята тук е не да се отвежда потта, а да се намали отделянето ѝ.

Тестове на продуктите

Основна цел на нашия екип от дизайнери, базиран в "BTWIN VILLAGE" в Лил, е подобряването на комфорта на велосипедистите чрез разработване на продукти, отговарящи на техните нужди, за предотвратяване на всякакви неудобства по време на колоездене.
Крайните изделия се подлагат на полеви изпитвания, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия при колоездене е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.

Съвети за поддръжка

Пране в пералня на 30°C, на програма за синтетични материи, обърната наопаки. Да се използва малко прах за пране, Да не се добавя омекотител. Сушене на закачалка, на топло и проветриво място. Да не се суши в сушилня. Да не се подлага на химическо чистене. Да не се третира с хлор. Да не се поставя върху радиатор.