SUBEA
Реф.
8301065
1811253
ЧОРАПИ ЗА ГМУРКАНЕ ОТ НЕОПРЕН 2 ММ, ЧЕРНИ
25,90 лв.
Наличност по магазини
Наличност по магазини
Дизайнерският ни екип разработи тези универсални чорапи за гмуркане. С дебелина 2 мм за допълнителен комфорт на краката в плавниците.
ПРЕДИМСТВА
Сцепление
Релеф на стъпалото за повече сцепление и устойчивост.Удобно използване
Неопрен 2 мм. С шевове.Техническа информация
Технически характеристики
Неопрен 2 мм.
Парчетата неопрен са зашити помежду си с леко припокриване, без да са лепени предварително.
Ето защо водата прониква през шевовете.
Стъпалото е подсилено с релефни елементи за повече устойчивост и сцепление.
Парчетата неопрен са зашити помежду си с леко припокриване, без да са лепени предварително.
Ето защо водата прониква през шевовете.
Стъпалото е подсилено с релефни елементи за повече устойчивост и сцепление.
Избор на размер
Пробвайте ги заедно с плавниците. Чорапите трябва да бъдат с възможно най-точния размер.
Състав
Състав
Сърцевина от пяна: 100.0% Каучук; Подплата: 100.0% Полиамид
Съвети за съхранение и поддръжка
Максимална температура на пране 95°C. Нормално третиране.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.
Съвети за съхранение
Да се съхраняват на проветриво място, далеч от източници на топлина.
Тестване и гаранция
Тестване на продукт
Продуктът е създаден и тестван от нашите екипи и техническия ни партньор в Андай (Франция) за гарантиране на термоизолиращите му свойства.
Гаранция
2 Години
Съгласие от
Нашият технически партньор: PlanetOcean (водолазен център с 5 звезди по системата PADI), разположен в центъра за водни спортове на DECATHLON в Андай. Planet Ocean използва целогодишно екипировка SUBEA.
Екип инструктори участва с взискателност в разработването на продуктите SUBEA: от създаването на концепцията с екипа на SUBEA (продуктовите мениджъри, дизайнерите и инженерите) до целогодишното тестване на издръжливостта на продуктите с помощта на водолази от всички нива.