Реф. : 8555450
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОРТЕЗИ

ОРТЕЗА ЗА ЛАКЪТ, ЧЕРНА TARMAK

TARMAK
Декатлон
  • Доставка в магазин От 08/03/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 10/03/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 10/03/2021 5лв.
Ортезата за лакът е предназначена за връщане към спорта след тендинит на лакътното сухожилие (латерален епикондилит). Ортезата гарантира ефикасно и удобно стабилизиране на палеца по време на тренировки и мачове. За удобна и безопасна тренировка.

Предимства

Поддръжка на ставите Силиконовата вложка осигурява поддръжка на сухожилието на лакътя.
Фиксиране Силиконово покритие срещу хлъзгане.

Техническа информация

Предимства при играта с пателарна лента

Носенето на ортеза за палец може да бъде препоръчано за връщане към спорта (баскетбол, футбол, хандбал, тенис, бадмингтон, бягане, планинско бягане, гимнастика, джудо) при латерален епикондилит и епитроклеит. Ортезата за палец е от проветрива материя и осигурява оптимален комфорт. Поставя се и се пристяга много лесно.

Кратка характеристика на епикондилита и епитроклеита

Тези два вида тендинит представляват възпаление на лакътните стави. Латералният епикондилит е възпаление на горната част, а епитроклеит - на долната част на ръката. Те могат да засегнат всички спортисти (баскетболисти, хандбалисти, ръгбисти), но се срещат най-често при спортуващите ракетни спортове и голф, поради честото и силно претоварване при повтарящите се удари на топката.

Тестване на продуктите TARMAK

Дизайнерският екип на продуктите TARMAK работи в Северна Франция. Негов основен приоритет е постоянното усъвършенстване на продуктите, за да бъдат спортуващите още по-доволни. 100% от продуктите се тестват в реални условия от взискателни спортуващи в продължение на няколко седмици, а благодарение на вашата обратна връзка ги подобряваме редовно.

Спортни съвети

Tarmak предлага висококачествена екипировка както за начинаещи, така и за опитни баскетболисти. Открийте нашите съвети на https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100% каучук
Пяна
100% полиуретанова пяна
Външна материя
100% полиамид
Вътрешна материя
88% полиестер, 12% еластан
Съвети за съхранение Да се съхранява на чисто и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.
Преди да приберете продукта за съхранение, закопчавайте велкро лентата (така ще предпазите трикотажната част от повреждане).
Ограничения за употреба: Това е медицински продукт. Преди употреба виж листовката.
DecathlonLegalNoticeTitle Медицинско изделие с маркировка CE. Препоръчваме да следвате съветите на лекар, фармацевт или друго компетентно медицинско лице. Прочетете внимателно инструкциите на листовката.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Продуктът е преминал лабораторни тестове (за устойчивост на пране, промяна на цветовете и износване), които ни позволяват да гарантираме, че отговаря на изискванията ни за качество.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи