Реф. : 8605668
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОБУВКИ ЗА СКУОШ

ОБУВКИ ЗА СКУОШ HAWK COURT SALMING

SALMING
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 05/07/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 07/07/2021 Безплатно
  • Доставка до адрес От 07/07/2021 Безплатно
Предназначени за начинаещи и напреднали играчи. Обувките Hawk Court осигуряват комфорт и динамика за отлична ефективност на движенията.

Предимства

Удобно използване Технологията Ergo Heel Cup™ осигурява идеално прилягане към крака.
Омекотяване Пяната SoftFoam в зоната на петата абсорбира 70% от ударите.
Стабилност С вложка и стабилизатор на свода на стъпалото.
Фиксиране на стъпалото С вграден чорап за оптимална поддръжка.
Сцепление Патентованите шестоъгълни грайфери гарантират оптимално сцепление.
Оттласкване Междинната подметка осигурява изключително оттласкване.

Техническа информация

Концепция RUNLITE2™

Междинната подметка RunLite2™ е разработена със специална пяна EVA, осигуряваща комфорт при контакт с настилката. Тя е лека, гъвкава и удобна.

Концепция ROLLBAR™

Технологията RollBar™ представлява вътрешно скосяване на подметката, което увеличава контактната повърхност на стъпалото в зоната на пръстите и осигурява по-силен страничен тласък.

Концепция T.G.S. 62/75°

Иновативната система T.G.S. 62/75° уплътнява разстоянието между петата и свода на стъпалото (62% от обувката) за оптимизиране на стабилността и комфорта, които са основни фактори за ефективността по време на игра. Много гъвкавата предна част стимулира естественото движение на стъпалото. Обувката се сгъва на правилните места и ограничава неудобствата от триене при странични движения.

Концепция ERGO HEEL CUP™

Концепцията Ergo Heel Cup™ осигурява твърдост и стабилност на петата - важни характеристики за точното прилягане и оптималния комфорт на стъпалото. С нов, по-издължен дизайн.

Концепция EXAGRIP™

Концепцията Hexagrip™ е разработена на основата на лек каучук с дълготрайна устойчивост, който осигурява максимално сцепление при игра в зала.

Концепция LMS™

Концепцията LMS™ представлява много лека подсилваща вложка на свода на стъпалото, която подобрява ефективността и защитата при двойните усуквания, характерни за страничните движения.

Концепция VIPERSKIN™

Нова трислойна конструкция на лицевата част, съставена от мека мрежеста материя от вътрешната страна, междинен слой със зони от подсилен микрофибър и горно покритие от тънък термопластичен полиуретан. Резултатът от тази комбинация осигурява мекота за идеално прилягане и твърдост в зоните, осигуряващи стабилност на стъпалото.

Концепция EXO SKELETON™

Концепцията Exo Skeleton™ стабилизира стъпалото при странични движения и намалява натиска върху ставните връзки и метатарзалните фаланги. Тази поддръжка предотвратява също триенето при странични движения и предпазва предната част на стъпалото.

Концепция SOFTFOAM™

Омекотяващият материал в контактната зона на петата е специално разработен за намаляване на силата на ударите с настилката. Концепцията SoftFOAM™ предлага със 70% по-добро абсорбиране на ударите от обикновената пяна EVA. Комбинирането на технологиите RECOIL™ и SoftFOAM™ в конструкция на слоеве тип "сандвич" осигурява максимална ефективност и комфорт.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за поддръжка Да се пере с цветоулавяща кърпичка.
Съвети за съхранение Проветрявайте редовно обувките и ги съхранявайте на сухо място.
Ограничения за употреба: Да не се перат в пералня.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи