Реф. : 8493872
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОБУВКИ ЛОВ

НЕПРОМОКАЕМИ ОБУВКИ ЗА ЛОВ CROSSHUNT 500, КАФЯВИ SOLOGNAC

SOLOGNAC
4.2/5
4.2/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 23/01/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 25/01/2022 Безплатно
  • Доставка до адрес От 26/01/2022 Безплатно
Предназначени за редовно ходене по неравни терени с редки храсти. Тези непромокаеми обувки от цепена кожа са подходящи за всякакъв лов и дейности на открито. Търсите универсален продукт, подходящ за различни видове лов? Тези леки, издръжливи и непромокаеми обувки са подходящи за всякакви терени, включително пресечени и с храсти.

Предимства

Устойчивост От цепена кожа и с усилващ борд за защита при преминаване през редки храсти.
Непромокаемост За запазване на краката сухи, обувките са с непромокаема дишаща мембрана.
Удобно използване Удобни обувки, подходящи за дълги преходи.
Фиксиране на стъпалото Високата лицева част стабилизира глезена и предпазва ставите.
Лесно обличане/събличане Големият отвор улеснява обуването и събуването.
Тегло Леки обувки - чифт номер 43 е с тегло само 1,36 кг.

Техническа информация

Здравина

Устойчивостта на износване е важна характеристика на обувките. Лицевата част от цепена кожа с дебелина 1,8 мм осигурява дълготрайна издръжливост. Долната част (бомбе, форт, отстрани) е защитена със синтетичен усилващ борд, устойчив на всякаква растителност. Подметката с два вида плътност и грайферите са устойчиви на триене. Крайният резултат е здрави обувки, гарантиращи дълготрайна издръжливост.

Удобство

При дълго и интензивно ходене комфортът е от първостепенно значение. Затова екипите ни разработиха тези обувки с дизайн, осигуряващ максимален комфорт. Отлятата стелка приляга отлично към формата на стъпалото. Материалите са непромокаеми и дишащи. Кройката на обувката е разработена без твърди точки, за да осигурява лекота и гъвкавост при ходене. Крайният резултат е обувки, осигуряващи максимален комфорт и ефективност при продължително движение.

Поддръжка на крака

Интензивното движение при продължителен лов често е свързано с изкълчвания и болки в ставите. Тези обувки са разработени със средно висока лицева част и подсилена система за връзване - по този начин те стабилизират крака и осигуряват комфорт при движение по всякакъв терен. Отлятата подсилваща вложка в подметката осигурява плътна опора на свода за намаляване на умората на стъпалата и повишаване на стабилността. Крайният резултат е обувки, осигуряващи поддръжка на глезените и защита на ставите.

Поддръжка

Тези обувки се поддържат много лесно. Измиват се само с вода и сапун, без кремове или почистващи препарати. След изсушаване можете да нанесете импрегниращ спрей, за да възстановите промазката на кожата. Не ги сушете в близост до източник на силна топлина, за да запазите гъвкавостта на кожата.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Външна част
70% цепена биволска кожа, 30% полиестер
Подметка
50% полиуретан, 50% каучук
Вътрешна част
100% полиестер
Съвети за съхранение Да се съхраняват на чисто и сухо място. Преди да приберете обувките се уверете, че са почистени и сухи.
Ограничения за употреба: Не са подходящи за преследване при лов с гонка.

Тестове и гаранция

Няколко думи от наш потребител, ловец и управител на фирма за организиране на ловни хайки:
"Използвам този модел от няколко месеца. Нося обувките по около 8 часа на ден. Те са изключително удобни и здрави. По принцип съм много взискателен към обувките, защото пазя краката си. Ако и вие сте взискателен ловец, тези обувки са идеални за вас".
Тестови продукт Новите модели на Solognac са тествани в продължение на няколко месеца, а в изпитванията участват външни за Decathlon потребители. Тяхното мнение ни помага да подобрим продуктите си, за да ви предложим най-добрите обувки.
Правим и лабораторни изпитания, за да тестваме цялата обувка и материалите, от които е направена, и така да ви гарантираме безкомпромисно качество.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи