Реф. : 8614315
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОБУВКИ ЗА ХОКЕЙ НА ТРЕВА

ОБУВКИ ЗА ХОКЕЙ НА ТРЕВА DIVOX 1.9S, ТЪМНОСИНЬО/ОРАНЖЕВО ADIDAS

ADIDAS
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
Предназначени за средно интензивна игра на хокей на трева; подходящи както за напреднали, така и за начинаещи играчи. Идеални обувки за интензивен хокей на трева.

Предимства

Сцепление Дълги триъгълни бутони за отлично сцепление.
Лекота 300 г за размер 43.
Оттласкване Без материали за допълнителна динамичност.
Фиксиране на стъпалото Форт от твърд полиуретан, полиуретанова вложка и странична ластична лента.
Удобно използване Стелка от пяна.
Противоударна защита Не предпазват пръстите от удари.
Омекотяване Междинната подметка от гъвкава пяна EVA осигурява омекотяване.

Техническа информация

Подробно описание на продукта

Подметка от отлят каучук с дълги триъгълни бутони за отлично сцепление при движение във всички посоки. Междинна подметка от гъвкава пяна EVA за омекотяване. Стелка от пяна за комфорт.

Подробно описание на продукта (продължение)

Форт от твърд полиуретан за стабилност на задната част на стъпалото. Подплата от мрежеста материя. Лицева част от полиуретан и мрежеста материя за проветрение + ластична лента, покриваща горната част на обувката за стабилност. Подплата от пяна и мрежеста материя за комфорт и проветрение. Средна част от полиуретан + полиуретанови вложки за допълнителна стабилност. С плоски връзки. Език от 3D мрежеста материя.

Тегло

300 г за размер 43.

Избор на размер и форма

Доброто прилягане към стъпалото е основна характеристика за всички спортни обувки. Първо, не трябва да има зони на стягане. Второ, стъпалото не трябва да има място за движение в обувката. Това е особено важно за терени със синтетична настилка. Някои модели са специално адаптирани за жени. Те са разработени за играчи с по-слабо телосложение и по-малки стъпала.

Избор на размер и форма(продължение)

Жените с по-малки стъпала често избират детски обувки. Те не са адаптирани за дамското телосложение.

Избор на размер и форма(продължение 2)

Основни насоки при избора на правилно прилягаща към стъпалото обувка: обуйте чорапи за хокей; поставете стъпалото плътно към земята; с оказване на вертикален натиск, опитайте се да раздвижите стъпалото в обувката във всички посоки.Стъпалото не трябва да има място за движение в обувката.

Предимства на обувките за хокей

Обувките за хокей на трева са разработени с 2 особености, съобразени със спецификите на този спорт: подсилващите елементи, особено в предната част на стъпалото, предпазват от удари с топката и стика; подметката е адаптирана за оптимално сцепление към специфичните настилки за хокей на трева - изкуствена трева с пясъчно покритие или водна основа.

Специфики на обувките за хокей

Характеристиките на обувките за хокей на трева са съобразени със спецификите на този спорт.
Подметката обикновено е изработена от каучук и с бутони с различна форма и разположение по цялата повърхност. За разлика от обувките за бягане, тя е твърда. Адаптирана е за специфичните за хокея на трева терени с изкуствена трева, пясъчно покритие или водна основа. По този начин тя осигурява необходимото сцепление с настилката.

Специфики на обувките за хокей (продължение)

При някои модели подметката обхваща и предната част на обувката, за да предпазва пръстите от удари.
Междинната подметка (слоят над подметката) обикновено е изработена от пяна EVA (етилен винил ацетат). Тя осигурява омекотяване при движение по твърдите терени за хокей на трева.

Специфики на обувките за хокей (продължение 2)

Обикновено тя също е по-висока, за да стабилизира стъпалото при смяна на посоката на движение и натиск.
Средната част на обувката е разработена с външни и вътрешни елементи от полиуретан и мрежеста материя осигурява поддръжка на стъпалото.

Специфики на обувките за хокей (продължение 3)

Някои модели са разработени с полиуретанови вложки, които осигуряват защита от удари или предлагат допълнителен естетически ефект (лого на марката).
Фортът на обувката обикновено е изработен от гъвкав полиуретан, подсилен от вътрешната страна с твърда полиуретанова вложка. Той стабилизира петата и предпазва ахилесовото сухожилие от удари.

Специфики на обувките за хокей (продължение 4)

Езикът е изработен от пяна и мрежеста материя за защита на стъпалото от вода, пясък и други външни елементи.

Съвети за безопасност

Спортът е преди всичко удоволствие. Затова безопасността е от основно значение. Играчите трябва винаги да носят протектор за уста, протектори за тибия и ръкавица. Използвайте обувки за хокей със защитни вложки и подметки, адаптирани към вида на терена. Носете маска и специални ръкавици за защита при къси корнери. Спазвайте инструкциите за безопасност по време на тренировки и мачове.

Концепция и разработка

Adidas е марка с дългогодишни традиции в производството на спортна екипировка. Нейното производство е изцяло насочено в тази област. Тя е емблема за висококачествена спортна екипировка.
Adidas е водеща марка за спортни продукти в световен мащаб благодарение на разработването, производството и предлагането на най-висококачесвената екипировка, съчетано с отлично обслужване, опит и традиции.

Информация

Гореизложената информация е предоставена от производителя или установена от нашите екипи при работата върху получените от него мостри.

Размери

39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 |

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение Изчетквайте и измивайте обувките с влажна кърпа. Оставете ги да изсъхнат на проветриво място. Не оставяйте обувките в сака. Съхранявайте на сухо място.
Ограничения за употреба: Продуктът не е подходящ за други спортове и дейности.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи