Реф. : 8544704
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДАМСКИ ОБУВКИ ФУТЗАЛ

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА ФУТЗАЛ ESKUDO 500, СИВО/РОЗОВО IMVISO

IMVISO
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 24/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 27/09/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 29/09/2021 6лв.
Екипите ни разработиха тези удобни обувки с дизайн, адаптиран към женското стъпало, подходящи за напреднали играчи. Дамското стъпало е по-тясно от мъжкото. Затова дизайнерските ни екипи разработиха дамския модел обувки Eskudo 500 съвместно с жени, играещи футзал.

Предимства

Омекотяване Circular System и широка дебела подметка за отлично омекотяване на петата.
Удобно използване Отлята стелка за оптимален комфорт.
Сцепление Подметката от естествен каучук осигурява отлично сцепление на гладък терен.
Устойчивост на триене Страничните вложки от полиуретан осигуряват отлична устойчивост на триене.
Стабилност Подсилени в задната част за максимална стабилност.
Усещане за контакт с топката Подплатена предна част за отличен контакт с топката.
Лекота Обувките са изработени от леки и гъвкави материали.
Фиксиране на стъпалото Отлична поддръжка на стъпалото: каишките подсилват стягането на връзките.

Техническа информация

Адаптирани към играча обувки

Формата на дамския модел обувки Eskudo е разработена след анализ на женското стъпало за адаптиране към особеностите му. След анализ на отзивите, получени от играчи в реални условия, екипите ни разработиха езика изцяло от мрежеста материя за отлична мекота и дишане на стъпалото.
За персонализиране на обувките, можете да изпишете на тях името или номера си чрез заявка към ателието на Вашия магазин ДЕКАТЛОН.

Отлична защита и устойчивост: характеристики на обувките за футзал

- Подметката е подсилена от вътрешната страна на стъпалото за максимална поддръжка и стабилност. - По-високата яка и вложката в задната част на обувката осигуряват допълнителна защита и поддръжка. - Здравата странична вложка от полиуретан предпазва обувките от преждевременно износване и не е необходимо допълнително облепване за защита на обувките. - Дизайнът на страничните части на обувките и системата с каишки допринася за отлична стабилност при стягане на връзките.

Подметка и стелка на обувките за футзал

Освен конструкцията на подметката, обувките са със специално разработена за футзал стелка: - формована кройка за отлично омекотяване; - изработена е от дишаща материя с перфорации за лесно и бързо отвеждане на изпотяването. Подметка:
- от естествен каучук за отлично сцепление на гладък терен; - Circular System за оптимално омекотяване на петата.

Дизайнерският екип на Kipsta за разработката на обувките за футзал

"Искахме екипите ни да използват опита си от класическите футболни обувки и да разширят приложението му. Те приложиха и усъвършенстваха характерни за футзала елементи. При изработката им, екипите ни се водиха от опита и желанието за създаване на иновативен продукт: между първата рисунка на обувката и крайния продукт почти няма разлика. Това е добре, защото означава, че всичко предвидено в рисунката, е разработено и предадено в обувката. Резултатът е тези висококачествени обувки за футзал."

Предимства на специалния дизайн за футзал

Детайлни характеристики на обувките за футзал, адаптирани за технична и интензивна игра: - шевът в предната част на обувката осигурява допълнителна устойчивост при смяната на ритъма по време на игра; - полиуретановата лента на върха на стъпалото осигурява допълнителна прецизност и комфорт при удар;
- немаркиращата подметка не оставя следи по настилката в спортната зала; - моделите се предлагат с горна част от синтетична или текстилна материя.

Eskudo: идеален избор за футзал

Escudo означава "щит" на испански и португалски. Това са две страни с традиции във футбола. Продуктовият ни мениджър обяснява избора на името на модела: "Футзалът е спорт, включващ много удари и голямо натоварване. Защитата и особено омекотяването са от изключително значение. Затова екипите ни разработиха обувки, осигуряващи отлична защита и устойчивост."

Тестове в реални условия

"Обувките са тествани и разработени в Кипстадиум в Туркоен. Изработени са съвместно с футболисти и с техническите ни партньори. След допитване до тестовите екипи, чорапът е адаптиран и гарантира оптимално прилягане към женското стъпало."

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Външна част
80% полиуретан, 20% полиестер
Подметка
50% каучук, 50% EVA
Вътрешна част
100% полиестер
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка. Да се пере със студена вода.
Съвети за съхранение Съхранявайте обувките на сухо място. След игра извадете обувките от сака. Извадете стелките от обувките.
Ограничения за употреба: Да не се перат в пералня.

Тестове и гаранция

Обувките ESKUDO 500 са тествани от жени играчи по време на тренировки и мачове.
Тестови продукт Преди да бъдат пуснати в продажба, продуктите ни преминават различни тестове в лаборатория и в реални условия. По време на лабораторните тестове проверяваме следните характеристики: устойчивост на връзководите и лепените еленети, устойчивост на UV лъчи, устойчивст на износване на подметката и горната част и др. Тестовете в реални условия ни позволяват да гарантираме характеристиките на продукта по време на игра.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи