Реф. : 8573916
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ФУТБОЛНИ ОБУВКИ ЗА ХЛЪЗГАВ ТЕРЕН

ОБУВКИ ЗА ФУТБОЛ CLR SG, СУХ ТЕРЕН, ЧЕРНО/СИНЬО KIPSTA

KIPSTA
Екипите ни разработиха тези обувки, осигуряващи лекота и динамика при игра на мокър терен до 3 пъти седмично. Търсите леки обувки за мокър терен? Благодарение на фината горна част и хибридната подметка Pebax, обувките CLR осигуряват експлозивност, реактивност и бързина.

Предимства

Лекота Изработени от меки и гъвкави материали за лекота при игра.
Cцепление Последно поколение хибридна подметка с 6 завинтващи се сменяеми бутона.
Удобно използване Удобни и меки благодарение на вътрешните подсилващи елементи.
Оттласкване Отлична динамика благодарение на леката и твърда подметка.
Контрол на топката Много фина горна част, която приляга плътно по стъпалото.
Ограничаване на дразненето на кожата Стелката ограничава загряването на стъпалото.

Техническа информация

Леки футболни обувки

Ако обичате скоростта и ускорението, обувките CLR са отличен избор. За да ви предложим максимална лекота и усещане, създадохме обувките с изключително фина и гъвкава горна част от полиуретан. Тя приляга плътно по стъпалото. Резултатът е по-добро усещане на топката и по-бързи спринтове.

Реактивност и експлозивност

Връщането на енергията при движение е важен фактор по време на игра. Той е от особено значение при спринтове. Тази характеристика на обувките зависи от подметката. За осигуряване на оптимална бързина и оттласкване, екипите ни използваха полиамиден материал за подметката на обувките CLR, наречен "Pebax". Едновременно лека и твърда, подметката осигурява динамика за по-добра експлозивност на терена.

Комфорт и поддръжка: разработване на обувките CLR

За да гарантират максимален комфорт, обувките CLR са подсилени отвътре в зоната на петата, а стелката им е с две омекотяващи възглавнички Pad Poron - на надлъжния свод и петата. Тази нова стелка е с покритие за ограничаване на триенето и появата на пришки. Разработена е съвместно с ортопед, специалист в професионалния спорт, и тестов екип от експертни играчи. Можете да пробвате продуктите в нашите магазини.

Бутони

За гарантиране на сцепление при технична игра на скорост, екипите ни разработиха обувките CLR с бутони от термопластичен полиуретан.
Ромбоидната им форма осигурява сцепление при ускорение, промяна на ритъма и спринтове.
Тези бутони гарантират оптимална скорост по време на игра.За увеличаване на сцеплението на мокър терен, 6 от отлятите бутони са преработени в завинтващи се бутони. Резултатът е същото добро усещане и по-голямо сцепление.

Спортни съвети

Представяме ви няколко спортни съвета на продуктовия мениджър:
"Първият ми съвет е никога да не пренебрегвате стречинга. Независимо от нивото и честотата на практикуване, стречингът винаги носи плюсове в дългосрочен план за резултатите ви. Относно стила: екипировката ни се предлага в голямо разнообразие от модели, цветове и дизайн за отлично адаптиране на екипа към индивидуалните вкусове и предпочитания.

Персонализиране

Тъй като всеки играч е уникален, помислихме за възможност за персонализиране на обувките. Можете да го направите в Ателието на вашия магазин Декатлон.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Външна част
40.00% термопластичен полиуретан, 40.00% полиуретан, 20.00% полиестер
Вътрешна част
100.00% полиестер
Подметка
50.00% термополиетилен, 50.00% термопластичен полиуретан
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка. Да се оставя да изсъхне на открито.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Да не се подлага на химическо чистене
Да не се подлага на химическо чистене
Съвети за съхранение Съвети за поддръжка на обувките: да се оставят да изсъхнат на открито; да се изваждат от спортния сак след използване.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Футболните обувки CLR FG са разработени, тествани и предпочетени от много играчи от Лига 1 и Лига 2 на Френското футболно първенство. Подходящи са за експерти във футбола и отговарят на изискванията на най-взискателните играчи.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи