Реф. : 8560360
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ФУТБОЛНИ ОБУВКИ ТВЪРД ТЕРЕН

ОБУВКИ ЗА ФУТБОЛ AGILITY 900 TF, ТВЪРД ТЕРЕН, ЧЕРНО/БОРДО KIPSTA

KIPSTA
4/5
4/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 03/10/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 06/10/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 06/10/2021 6лв.
Екипите ни разработиха обувките AGILITY MiD за игра на твърд футболен терен над 3 пъти седмично. Футболни обувки за твърда, изкуствена или пресована настилка: обувките Agility 900 MiD са лесни за обуване и гарантират комфорт, стабилност и контрол по време на игра.

Предимства

Удобно използване Вътрешна част на обувката от мрежеста материя за максимален комфорт.
Контрол на топката Покритието в предната част и конструкцията с чорап осигуряват по-добър контрол.
Омекотяване Обувката със стелка от пяна EVA абсорбира ударите по време на игра.
Лесно обличане/събличане Лицева част от две части с връзки за много лесно обуване.
Cцепление Подметката с много и малки бутони осигурява отлично сцепление.
Фиксиране на стъпалото Система с 2 регулируеми връзковода за стабилно фиксиране на стъпалото.
Устойчивост на триене Лицева част и подметка от много устойчиви на триене материали.

Техническа информация

Лесни за обуване полувисоки футболни обувки: модел Agility 900 MiD

Полувисоката лицева част осигурява повече удобство и придава стилен вид на футболните обувки. Въпреки това, тя може да затрудни обуването и събуването им. Тези полувисоки футболни обувки се обуват изключително лесно: дизайнерските ни екипи разработиха лицевата част със система от 2 застъпващи се части за лесно и удобно обуване. Системата с 2 каишки за пръстите в предната и задната част на обувките улеснява носенето и отварянето им при обуване.

Hard Ground, Firm Ground, Soft Ground: избор на футболни обувки

Моделът Agility 900 се предлага с 3 вида подметки: HG, SG и FG. Изборът на подметка зависи от вида на терена:
HG (Hard Ground) за терени с изкуствена настилка или керамична посипка: каучукови подметки с много на брой малки бутони. FG (Firm Ground) за сухи футболни терени: с бутони от термопластичен полиуретан за отлично сцепление на тревна настилка.
SG (Soft Ground) за трудни или меки терени, изискващи метални бутони: подметка със завинтващи се алуминиеви бутони.

Agility 900 MiD:

За да може играчът да се фокусира максимално върху играта, дизайнерският ни екип разработи обувки, гарантиращи максимален комфорт:
формованата стелка с възглавнички PORON осигурява оптимално омекотяване в зоните на натоварване на петата и предната част на стъпалото; чорапът с безшевна кройка ограничава на триенето и зоните на дискомфорт.
Обувките са налични в магазинната мрежа на Декатлон, където можете да ги пробвате и сами да се уверите в техните качества.

Многофункционалност и стабилно фиксиране

За гарантиране на отличното фиксиране на крака при смяна на посоката, обувките Agility 900 Mid са снабдени с 4 текстилни връзковода, разположени по цялата дължина на обувката, както и с 8 двойни отвора за връзките. Резултат: след обуване на обувките и стягане на връзките, системата гарантира оптимално фиксиране на крака във всички фази на играта.

Сцепление и усещане за контакт на футболните обувки Agility 900 MiD

Екипите ни избраха гъвкав и устойчив материал за лицевата част на обувката, гарантиращ оптимален контакт и контрол с топката.
Подметка е проектирана така, че да осигурява отлично сцепление във всички фази на играта на твърд и изкуствен терен: кръглите каучукови бутони на подметката от пяна EVA осигуряват допълнително сцепление при смяната на посоката и завъртане.

Няколко думи от нашия екип

Екипът ни, разположен в Северна Франция, подлага всички обувки на тестове в реални условия на терените на Kipstadium. Ето няколко съвета от нашите експерти:
Играчите обикновено разполагат с поне 2 чифта обувки - един за сух или изкуствен терен и един със завинтващи се бутони за мокър терен. Истинско предимство е, когато един и същи модел се предлага с различни видове подметки, така няма да се налага да свиквате отново с обувките, когато ги смените заради промяна в условията и настилката.

Омекотяване

Понякога футболният терен е много твърд. Затова инженерните ни екипи разработиха конструкцията на подметката на обувките Agility 900 с възглавнички от EVA в зоната на петата, за да гарантират по-добро омекотяване и да ограничат разпространението на ударната вълна.

Персонализиране

Тъй като всеки играч е уникален, помислихме за възможност за персонализиране на обувките. Можете да го направите в Ателието на вашия магазин Декатлон. За още повече стил в играта, разгледайте и нашето облекло от гамата Agility 900 MiD.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Вътрешна част
100% полиестер
Външна част
100% полиуретан
Подметка
60% каучук, 40% EVA
Съвети за съхранение Съвети за поддръжка на обувките: да се оставят да изсъхнат на открито; да не се оставят в спортния сак, най-вече ако са мокри.
Ограничения за употреба: Да не се перат в пералня.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Футболните обувки Agility 900 MiD са разработени, тествани и предпочетени от много играчи от Лига 1 и Лига 2 на Френското футболно първенство.Подходящи са за експерти във футбола и отговарят на изискванията на най-взискателните играчи.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи