Реф. : 8608607
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОБЛЕКЛО ЗА БОКС

ОБУВКИ ЗА АНГЛИЙСКИ БОКС 500, ЧЕРНИ OUTSHOCK

OUTSHOCK
4.4/5
4.4/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 26/01/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 26/01/2022 6лв.
  • Доставка до адрес От 27/01/2022 6лв.
Леки и гъвкави обувки за тренировки и състезания по английски бокс. За максимално сцепление и гъвкавост на ринга, екипите ни разработиха тези отлично прилепващи, леки и гъвкави обувки за бокс.

Предимства

Гъвкавост Тънка и много гъвкава подметка за удобно позициониране на върха на пръстите.
Сцепление Каучукова подмета за отлично сцепление.
Лекота Леки обувки за бокс с лицева част от мрежеста материя: само 200 г за размер 44.
Поддръжка на ставите Пластмасов форт на петата за отлична поддръжка на глезена.

Техническа информация

Подметка с отлично сцепление и предаване на енергията

Стойката в бокса е на върха на пръстите. Затова екипите ни изработиха тези меки обувки с много гъвкава подметка, които осигуряват отлично усещане на стъпалото, а каучукът допринася за добро сцепление и устойчивост на износване. Вложката от пяна EVA на петата осигурява омекотяване. Резултатът е гъвкава подметка с отлично сцепление, която предава енергията при всякакви движения от върха на пръстите до ръкавиците.

Леки и гъвкави обувки за бокс

Обувките за бокс 500 са разработени с дизайн на чорап, за да позволят на боксьора да остане продължително време на пръсти.
Средната лицева част на обувките е изработена от мрежеста материя, осигуряваща проветрение, гъвкавост и лекота: обувките са с тегло само 200 грама (на обувка).
За оптимална устойчивост 3D мрежестата материя е подсилена от външната страна на обувките. По този начин тя предава следва всяка промяна на стъпалото при движение.

Дизайн на обувките за бокс

Тези обувки са бокс са леки, гъвкави и осигуряват оптимална поддръжка: предвиден е пластмасов форт на петата за допълнителна стабилност. Лепеният термопластичен полиуретан по краищата на стъпалото и езика осигурява допълнителна здравина, като запазва прилепналата форма на обувките. Тънките и здрави връзки гарантират лесно широко отваряне на обувките.

Концепция на обувките за бокс

Екипите ни разработиха този първи модел обувки за бокс. Целта им беше да осигурят на боксьорите оптимална гъвкавост и сцепление.
Затова дизайнерският ни екип проведе множество проучвания, създаде редица дизайни, прототипи и проведе много тестове в реални условия, за да разработи обувки с максимална гъвкавост, сцепление и поддръжка, осигуряващи пълен комфорт и свобода на движение.

Значение на обувките за опората

Няколко думи от продуктовия мениджър на Outshock за опората в бокса: "Опората е основополагащ елемент в бокса. Целта е боксьорът да стои на пръсти, а краката да са изпънати, за да може да предава енергия напред. Ударът започва от стъпалото, преминава през крака, кръста и гърдите и накрая достига до ръката. Затова целта ни беше да разработим леки обувки, осигуряващи пълна свобода на движение и отлично сцепление при завъртане и предаване на енергията".

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Подметка
100% бутадиенов каучук (BR)
Външна част
30% полиуретан, 70% полиестер
Вътрешна част
100% полиестер
Съвети за поддръжка Да се оставя да изсъхне след използване.
Съвети за съхранение Изваждайте обувките от спортния сак след тренировка и изсушавайте на проветриво място.

Тестове и гаранция

Продуктът е тестван и одобрен от екипите ни при подлагане на интензивни тестове, максимално близки до реалната употреба.
Тестови продукт Можете да тествате продуктите в най-близкия магазин ДЕКАТЛОН.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи