Реф. : 8612644
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ФУТБОЛНИ ОБУВКИ СУХ ТЕРЕН

ОБУВКИ ЗА ФУТБОЛ VIRALTO IV PREMIUM FG, ОТ КОЖА, ЧЕРНИ KIPSTA

KIPSTA
4.3/5
4.3/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
Екипите ни разработиха тези висококачествени обувки за футбол, предназначени за суха естествена и изкуствена трева. Моделът Viralto IV е висок клас футболни обувки. Лицевата част от кожа с много високо качество и огъващата се във всички посоки подметка осигуряват изключителен комфорт, контрол и висока ефективност.

Предимства

Удобно използване Лицева част от висококачествена кожа, велурена вложка и стелка с вложки Poron®.
Гъвкавост Технология FLEX-H и система DUAL HARDNESS за гъвкавост във всички посоки.
[EN] Ball touch Гъвкава и тънка лицева част за приятен и прецизен контакт с топката.
Устойчивост Кожата осигурява устойчивост на обувките.
Cцепление Кръглите бутони гарантират сцепление на естествена и изкуствена трева.
Фиксиране на стъпалото С яка KNIT SOFT-STRETCH и връзки за отлично прилягане към стъпалото.
Лесно обличане/събличане С яка KNIT SOFT-STRETCH за лесно обуване.
Ограничаване на дразненето на кожата Специалното покритие на стелката ограничава раздразненията.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

ИЗБОР НА РАЗМЕР

За гарантиран оптимален комфорт на стъпалото в обувката препоръчваме да изберете с един номер по-малки обувки спрямо обичайния за вас размер. За разлика от синтетичните материали, лицевата част от естествена и много мека кожа се отпуска и оформя по стъпалото.
Обичайният номер - 1 = подходящия размер VIRALTO IV
(например, ако обичайният ви размер обувки за футбол е 44, препоръчваме да изберете обувки VIRALTO IV номер 43).

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ И УДОБНИ ОБУВКИ ОТ КОЖА ОТ КЕНГУРУ

Екипите ни разработиха тези кожени обувки, които осигуряват максимален комфорт и съдействат за подобряване на контрола на топката при технична игра.
Предната част на обувките е от кожа от кенгуру. Произходът на кожата е от регулацията на животните на тяхната територия (https://www.kangarooindustry.com/fr/).
В сътрудничество с нашия сертифициран доставчик ние използваме най-добрата част от кожата за гарантиране на оптимално качество в контактните зони на стъпалото с топката.

ТЕХНОЛОГИЯ FLEX-H И СИСТЕМА DUAL HARDNESS

За осигуряване на оптимална гъвкавост при смяна на посоката на движение, посрещане на топката, финтове и спринтове, екипите ни разработиха и използваха две концепции. Първата, FLEX-H, e разположена в предната част на подметката и позволява хоризонтално H-образно сгъване на подметката. Втората, DUAL-HARDNESS, представлява комбиниране на термопластичен полиуретан с различна твърдост за осигуряване на допълнителна гъвкавост или твърдост според съответната зона на стъпалото.

КОНЦЕПЦИЯ SAFE CARE ЗА ОПТИМАЛНА ЗАЩИТА НА СТЪПАЛОТО

Екипите ни създадоха тези обувки за футбол в сътрудничество с ортопед, експерт в областта на спорта и по-специално на професионалния футбол. Съвместно с него те разработиха и одобриха различните концепции, системи и технологии, вложени в тези обувки.
Например, броят на бутоните, кръглата им форма и разположението им са специално проучени за гарантиране на отлично съотношение между комфорт и сцепление.

КОНЦЕПЦИЯ OPTIMAL STRIKE ZONE

Асиметричното разположение на връзките увеличава основната контактна повърхност с топката. Оста е изместена с 10° навън, като по този начин се гарантира оптимална контактна зона при обработване на топката, подаване и удар.
Крайният резултат е осигуряване на максимални предпоставки за успешна технична игра. Значително по-малката вероятност за неуспешно овладяване на топката, сгрешени подавания и неточни удари подобрява не само индивидуалното, но и цялостното представяне на отбора.

ОПТИМАЛНО ПРИЛЯГАНЕ КЪМ СТЪПАЛОТО

Тези обувки за футбол са резултат от комплексна работа, чиято основна цел е създаването на едни най-високотехнологичните и удобни обувки на пазара.
Лицевата част от кожа от кенгуру на пръстите, вложките от пяна и велур на петата, формованата стелка с вложки Poron® и покритие срещу появата на раздразнения, както и яката KNIT SOFT-STRETCH от последно поколение, гарантират стабилност и отлично прилягане към стъпалото по време на игра.

НОВАТА ГАМА VIRALTO

VIRALTO е най-новата ни гама футболна екипировка.
За момента тя включва 4 нови модела обувки за футбол, разработени с акцент върху контрола и гъвкавостта. От тях 2 модела са от кожа и 2 от синтетични материали. Всеки модел предлага различни предимства според индивидуалните нужди, изисквания и ценови диапазон.
Моделите се предлагат с подметка FG, MG, SG, и Turf.
Основната характеристика при всички модели е подобряване на контрола при овладяване и обработване на топката.

ПОДДРЪЖКА НА ОБУВКИТЕ

Много играчи оставят калните обувки в сака след игра и ги изваждат непосредствено преди следващия мач. Това намалява значително устойчивостта и живота на обувките. Всички обувки от кожа изискват определена поддръжка.
Не се препоръчва също измиване на обувките под душ или друга водна струя.
За добрата поддръжка на обувките е необходимо само почистване с мека четка, кърпа и нанасяне на малко вакса.
https://www.youtube.com/watch?v=8M6seZPWFe.

РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ПОДМЕТКИ СПОРЕД ВИДА НА ТЕРЕНА

Обувките VIRALTO IV се предлагат с 3 вида подметки: TF, FG и SG. Те отговарят на различните видове терени:
TF (изкуствена трева или твърда настилка): за твърди терени с изкуствена трева или шамот. Подметките са от каучук и с голям брой малки бутони.
FG (Firm Ground) за сухи футболни терени: отляти бутони от термопластичен полиуретан за естествена или изкуствена трева.
SG (Soft Ground) за меки и кални терени, с хибридна подметка с 6 завинтващи се бутона.

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА НАШИЯ ЕКИП

Екипът ни, разположен в Северна Франция, е съставен от продуктови мениджъри, инженери, дизайнери и отдел за тестване и одобряване на продуктите. Те гарантират оптималните характеристики на обувките според различни критерии.
Благодарение на тях обувките за футбол Viralto IV осигуряват изключителен комфорт на отлична цена.

Персонализация

Тъй като всеки играч е уникален, помислихме за възможност за персонализиране на обувките. Можете да го направите в Ателието на вашия магазин Декатлон.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Външна част
10% термопластичен полиуретан, 50% полиестер, 40% [EN] Leather - Kangaroo - Full Grain
Подметка
100% термопластичен полиуретан
Вътрешна част
100% полиестер
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка. Да се оставя да изсъхне след използване. Да се оставя да изсъхне на сухо и проветриво място. Да се оставя да изсъхне на открито.
Инструкции за пране
Да не се пере
Да не се пере
Ръчно пране
Ръчно пране
Съвети за съхранение Изваждайте обувките от сака след всяка употреба. Почистете ги и ги приберете на сухо и проветриво място. Поставянето на обущарски калъп от кедрово дърво може да удължи живота им.
Ограничения за употреба: Не перете в пералня, под водна струя или душ.

Тестове и гаранция

Нашият партньор - ортопед, експерт в областта на спорта и по-специално на професионалния футбол.
Тестови продукт За гарантиране на високото качество на нашите продукти, обувките за футбол са тествани както от любители, така и от професионални футболисти.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи