Реф. : 8612872
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ФУТБОЛНИ ОБУВКИ ТВЪРД ТЕРЕН

ОБУВКИ ЗА ФУТБОЛ VIRALTO III 3D AIR MESH TF, ЧЕРНИ KIPSTA

KIPSTA
Екипите ни разработиха тези висококачествени обувки за футбол, предназначени за терени с твърда почвена настилка или ниска изкуствена трева. Обувките VIRALTO III гарантират отличен контрол. Изключително удобната и високотехнологична лицева част AIR MESH и подметката FLEX-H осигуряват гъвкавост във всички посоки и отличен контакт с топката.

Предимства

Удобно използване Лицева част 3D AIR MESH, вложка от велур и стелка с вложки от Poron®.
Гъвкавост Технология FLEX-H и система DUAL HARDNESS за гъвкавост във всички посоки.
Усещане за контакт с топката Технологията 3D AIR MESH осигурява отлично усещане и контакт с топката.
Устойчивост Използваните материали и технологии осигуряват отлична устойчивост на триене.
Омекотяване Високоефективна пяна EVA KALENSOLE® по цялата обувка.
Cцепление Каучукова подметка със стабилни бутони за отлично сцепление с настилката.
Фиксиране на стъпалото С еластична яка KNIT и връзки за отлично прилягане към стъпалото.
Екоконцепция Екологично производен продукт с дълготрайна издръжливост.

Техническа информация

ТЕХНОЛОГИЯ KIPSTA 3D AIR MESH

Успешната игра зависи пряко от комфорта на стъпалото в обувката. Затова екипите ни разработиха технологията KIPSTA 3D AIR MESH.
Тя осигурява дълготрайна издръжливост, отличен комфорт, контакт с топката и проветрение във вътрешната част на обувката.
Предната част на стъпалото е най-често в контакт с топката. Затова технологията е разположена в тази зона и гарантира отлично усещане по време на игра.

ЕКОКОНЦЕПЦИЯТА НА ДЕКАТЛОН

Декатлон влага големи усилия в цялостното преосмисляне и преработване на продуктите. Ние искаме да намалим значително тяхното влияние върху околната среда.
При обувките за футбол ние сме особено внимателни към подбора на материалите и производствените процеси и издръжливостта им.
Целта ни е намаляване на въглеродните емисии и удължаване на живота на обувките.
Резултат: издръжливостта на обувките VIRALTO III е значително по-висока спрямо средния показател на останалите обувки на пазара.

ТЕХНОЛОГИЯ FLEX-H И СИСТЕМА DUAL HARDNESS

За осигуряване на оптимална гъвкавост при смяна на посоката на движение, посрещане на топката, финтове и спринтове, екипите ни разработиха и използваха две концепции. Първата, FLEX-H, e разположена в предната част на подметката и позволява хоризонтално H-образно сгъване на подметката. Втората, DUAL-HARDNESS, представлява комбиниране на термопластичен полиуретан с различна твърдост за осигуряване на допълнителна гъвкавост или твърдост според съответната зона на стъпалото.

ОМЕКОТЯВАНЕ С ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ПЯНА EVA KALENSOLE®

Обувките за изкуствени и твърди терени имат омекотяване, абсорбиращо ударите.
Обувките VIRALTO III гарантират отлична защита на стъпалото от удари.
Те са разработени с изключително ефективната пяна EVA KALENSOLE®.
Тя предлага следните характеристики: 35% по-добро омекотяване, 25% по-добро възстановяване на енергията, дълготрайна устойчивост и отлична стабилност при температурни амплитуди.

КОНЦЕПЦИЯ SAFE CARE ЗА ОПТИМАЛНА ЗАЩИТА НА СТЪПАЛОТО

Екипите ни създадоха тези обувки за футбол в сътрудничество с ортопед, експерт в областта на спорта и по-специално на професионалния футбол. Съвместно с него те разработиха и одобриха различните концепции, системи и технологии, вложени в тези обувки.
Например, броят на бутоните, кръглата им форма и разположението им са специално проучени за гарантиране на отлично съотношение между комфорт и сцепление.

КОНЦЕПЦИЯ OPTIMAL STRIKE ZONE

Асиметричното разположение на връзките увеличава основната контактна повърхност с топката. Оста е изместена с 10° навън, като по този начин се гарантира оптимална контактна зона при обработване на топката, подаване и удар.
Крайният резултат е осигуряване на максимални предпоставки за успешна технична игра. Значително по-малката вероятност за неуспешно овладяване на топката, сгрешени подавания и неточни удари подобрява не само индивидуалното, но и цялостното представяне на отбора.

ОПТИМАЛНО ПРИЛЯГАНЕ КЪМ СТЪПАЛОТО

Тези обувки за футбол са резултат от комплексна работа, чиято основна цел е създаването на едни най-високотехнологичните и удобни обувки на пазара.
Лицевата част 3D AIR MESH на пръстите, вложките от пяна и велур на петата, формованата стелка с вложки от Poron® и покритие срещу появата на раздразнения, както и много еластичната яка KNIT от последно поколение, гарантират стабилност и отлично прилягане към стъпалото по време на игра.

НОВАТА ГАМА VIRALTO

VIRALTO е най-новата ни гама футболна екипировка.
За момента тя включва 4 нови модела обувки за футбол, разработени с акцент върху контрола и гъвкавостта. От тях 2 модела са от кожа и 2 от синтетични материали. Всеки модел предлага различни предимства според индивидуалните нужди, изисквания и ценови диапазон.
Моделите се предлагат с подметка FG, MG, SG, и Turf.
Основната характеристика при всички модели е подобряване на контрола при овладяване и обработване на топката.

ПОДДРЪЖКА НА ОБУВКИТЕ

Много играчи оставят калните обувки в сака след игра и ги изваждат непосредствено преди следващия мач. Това намалява значително устойчивостта и живота на обувките. В това видео можете да видите нашите препоръки за поддръжка на обувките:
https://www.youtube.com/watch?v=8M6seZPWFeQ.

РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ПОДМЕТКИ СПОРЕД ВИДА НА ТЕРЕНА

Обувките VIRALTO III се предлагат с 4 вида подметки: TF, FG, MG и SG. Те отговарят на различните видове терени:
TF (изкуствена трева или твърда настилка): каучукова подметка за твърди терени с изкуствена трева или шамот.
FG (Firm Ground): отляти бутони от термопластичен полиуретан за естествена или изкуствена трева.
MG (Mixed Ground): кухи бутони за смесени терени.
SG (Soft Ground) за меки и кални терени, с хибридна подметка с 6 завинтващи се бутона.

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА НАШИЯ ЕКИП

Екипът ни, разположен в Северна Франция, е съставен от продуктови мениджъри, инженери, дизайнери и отдел за тестване и одобряване на продуктите. Те гарантират оптималните характеристики на обувките според различни критерии.
Благодарение на тях високотехнологичните обувки за футбол Viralto III осигуряват оптимален комфорт и ефективност на отлична цена.

Персонализация

Тъй като всеки играч е уникален, помислихме за възможност за персонализиране на обувките. Можете да го направите в Ателието на вашия магазин Декатлон.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Подметка
50% каучук, 50% EVA
Външна част
70% полиуретан, 30% полиестер
Вътрешна част
100% полиестер
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка. Да се оставя да изсъхне след използване. Да се оставя да изсъхне на сухо и проветриво място. Да се оставя да изсъхне на открито.
Инструкции за пране
Да не се пере
Да не се пере
Ръчно пране
Ръчно пране
Съвети за съхранение Изваждайте обувките от сака след всяка употреба. Почистете ги и ги приберете на сухо и проветриво място. Поставянето на обущарски калъп от кедрово дърво може да удължи живота им.

Тестове и гаранция

Нашият партньор - ортопед, експерт в областта на спорта и по-специално на професионалния футбол.
Тестови продукт За гарантиране на високото качество на нашите продукти, обувките за футбол са тествани както от любители, така и от професионални футболисти.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи